Opptur med TIX

Det blir stor stas i Rådhusparken når TIX kommer for å ha konsert. Familiedagen til Opptur er et alkoholfritt arrangement som passer for hele familien.

TIX

Andreas Andresen Haukeland, bedre kjent som TIX, kommer til Oppturfestivalens familiedag torsdag 28. juli. Det er på mange måter han som kickstarter selve festivalen. Konserten finner sted i Rådhusparken, samme plass som hovedfestivalen går av stabelen dagen etter.

Les mer om Oppturfestivalen her.

Det blir alltid god stemning når TIX entrer scenen, denne gangen for å underholde store og små. Ørjan Strand i Opptur garanterer for stemningen:

– Vi har allerede solgt over 1200 billetter, og jeg tror det kommer til å bli utsolgt ganske så raskt. Alt ligger til rette for en stilig konsert som passer for hele familien. 

EN DAG FOR HELE FAMILIEN

Opptur ønsker å skape en dag for hele familien, så denne konserten er alkoholfri og uten aldersgrense. Har du ledsagerbevis kommer du inn for bare 20kr. Det er lenge siden det har vært festival i Bodø, og Ørjan Strand håper å se mange i Rådhusparken:

– I år har vi solgt flere billetter enn vi gjorde på samme tidspunkt i 2019, så det virker som at folk er klare for konserter og festival. Ta med godt humør så sees vi i Rådhusparken!

Kjøp billetter til familiedagen her.

TIDENES OPPTUR

Dagen etter familiekonserten går hovedfestivalen av stabelen. Festivalen har som mål å bli bedre for hvert år, men har ikke fått holdt festival de siste to årene på grunn av pandemien. Det er ingen tvil om at dette blir tidenes Oppturfestival.

På årets Opptur får du høre musikk fra Alan Walker, Matoma, Masked Wolf, TIX, Da Tweekaz, og mange fler.

Kjøp Billetter til Oppturfestivalen her.