SMAKER AV FUGL: Gull-papegøyen er det synlige beviset på at Vilja-Kristhin Aas er vinneren av månedens servicemedarbeider-pris på City Nord. – Det er litt uvirkelig å få en pris for en jobb som jeg gleder meg til hver dag.

PapeGØY på jobb!

Skrevet for City Nord
25.05.2019 19:56

Hun ville bli både frisør, politi og fengselsbetjent, men et friår med jobb på Narvesen forandret livet én gang for alle.

– Jeg ble fullstendig hektet. Det finnes ikke noe bedre enn å jobbe på en pulserende kiosk hvor ingen dag er like og du hele tiden treffer en masse hyggelige mennesker.

 LYKKELIG BARNDOM

Vilja-Kristhin  Aas (26) vokste opp på Sør-Arnøy med en mamma som jobbet på fiskeslakteriet og en pappa som drev med oppdrett. Selv har hun et særdeles avslappet forhold til det maritime, men minnes oppveksten med stor glede:

 – Det var et utrolig sammensveiset lokalsamfunn hvor alle kjente alle. En gang, når jeg blir pensjonist, skal jeg flytte tilbake.

Saken fortsetter under bildet.

RUSH ETTER SLUSH: – Slushmaskinene våre går tidvis varme, for dette er et meget etterspurt produkt, sier Vilja-Kristhin.

 FANT DRØMMEJOBBEN

Men først måtte hun dra ut for å skaffe seg en utdanning. Som nevnt, sjonglerte hun med flere yrkesvalg, men landet altså på salg og service. Og det var under skolegangen at hun fikk en ekstrajobb på Narvesen. Det skulle bli avgjørende.

 – Etter endte skolegang ville jeg bare ta meg et friår for å finne ut hva jeg egentligville bli. Og det bare for å oppdage at det var jo nettopp det jeg drev på med som var så gøy.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRAL PLASSERING: Med lokaler rett innenfor hovedinngangen til City Nord har Vilja-Kristhin og Narvesen sikret seg en optimal plassering.

 KUNDENE ER SJEFEN

Spol frem til i dag, hvor Vilja-Kristhin er assisterende butikksjef på Narvesen på City Nord. Alltid smilende, alltid villig til å ta et ekstra tak og alltid med stålfokus på det som betyr mest: Fornøyde kunder.

 – Jeg blir glad av at andre har det bra og at de får en god opplevelse.

 RØRT PRISVINNER

Innsatsen har da heller ikke gått upåaktet hen, for Vilja-Kristhin ble nominert til månedenes servicepris på City Nord, noe juryen var helt enige i:

 – Jeg ble fullstendig overveldet og skikkelig rørt. Dette er noe jeg setter umåtelig stor pris på.

 På frititiden koser Vilja-Kristhin seg sammen med samboeren og staff-terrieren Kato (3).

 – Vi får mange fine turer til Hunstadtoppen og den vakre naturen rundt Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

HEKTET PÅ DONALD :  Selv om hun er 26 år er Vilja-Kristhin fortsatt hektet på Donald og gleder seg til nye utgivelser.

POP, PIZZA OG ROCK

Hvis hun skal være helt ærlig, så er det samboeren som er sjefskokken i huset, men 26-åringen elsker å lage sin egen pizza fra bunnen av. Og toppingen? – Mais, pepperoni og chorizo. Masse chorizo.

Og så elsker hun god musikk. Pop og rock i alle fasonger. Fortsatt får hun gåsehud med tanke på fjorårets konsertopplevelse med Guns N’ Roses på Valle Hovin i fjor sommer:

– Det var bare helt magisk. Nesten like magisk som å få lov til å være med på å gjøre Narvesen City Nord til byens beste kiosk.