SOLID KVALITET: Windsor har en bred portefølje når det gjelder porter og dører, noe som gjør at du som distriktssjef kan skreddersy løsninger til kunder i alle bransjer.

Porten til en
ny karriere

Skrevet for WINDSOR
11.03.2021 15:23

Elsker du salg? Trives du med praktiske utfordringer? Like du å løse problemer for kundene? Da har du nå en unik sjanse til å skape din egen drømmejobb.

Windsor jakter på en ny distriktssjef i Bodø. Og dette er ikke hvilket som helst selskap. De er Norges eldste portleverandør, med røtter helt tilbake til 1961. Det er med andre ord en renommert merkevare du får ansvaret for.

DEN GODE HJELPEREN

Hvem er det så Windsor leter etter?

– Vi er åpne for alle som har en brennende interesse for salg og som ønsker å bygge tette relasjoner til kundene, sier salgs og markedssjef Stein Arne Frammarsvik i Windsor.

Kontoret i Bodø vil få ansvar for hele Salten og Nord-Helgeland. Og med tanke på all den aktiviteten som foregår i dette området, finnes det store muligheter når du sitter på en katalog med varierte produkter av høy, internasjonal kvalitet.

– Du er også sikret tung bistand fra hovedkontoret med tanke på back-office funksjoner. Vi har egne team med montører som får jobben utført, dette er ikke noe du som distriktssjef trenger å forholde deg til, sier Frammarsvik.

Saken fortsetter under bildet.

SKAP DIN EGEN JOBB: – Denne jobben blir hva du gjør den til. Du får en stor grad av frihet til å skape ditt eget system, din egen dagsorden, sier salgs og markedssjef Stein Arne Frammarsvik i Windsor.

BLE DU INTERESSERT NÅ?

Synes du dette høres spennende ut? Er du en person som kjenner næringslivet og har en god oversikt over aktuelle entreprenører? Ser du opp-ned på en tommestokk og kan ta korrekte mål? Du trenger på ingen måte å være utdannet ingeniør, men skulle du være det er det desto bedre.

Windsor har solid erfaring med portproduksjon, montasje og service. Selskapet har bygget opp en bred ekspertise, disponerer velutstyrte servicebiler og har rask levering på deler fra fabrikken. De leverer til statlige etater, kommuner, Forsvaret, oljeselskaper, industri, lager, godsterminaler, landbruk og entreprenører.

– Vi har egen produksjon av deler i Norge, noe som i praksis betyr at kunden kan få det de trenger allerede neste dag, poengterer Frammarsvik.

DU HAR EN TOPP KATALOG

Windsor har et bredt utvalg av løsninger, noe som gjør at du som distriktssjef har en løsning klar uansett hvor stor eller liten kunden er, uavhengig av hvilken bransje kunden befinner seg i:

  • Industriporter
  • Hurtigporter
  • Foldeporter
  • Lastesystemer
  • Brannsikring
  • Rullegitter
  • Rulleporter
  • Dukporter
  • Dører

Windsor er også store på portløsninger til næringsmiddelindustrien, med fiskemottak, oppdrettsanlegg og fiskeforedlingsbedrifter som kunder. Dette er hovedsakelig på grunn av gode, rustfrie løsninger.

SOLID ERFARING: Windsor har solid erfaring med portproduksjon, montasje og service. Selskapet har bygget opp en bred ekspertise, disponerer velutstyrte servicebiler og har rask levering på deler fra fabrikken.

Bedriften er i dag er sentralt plassert i 12 byer i Norge, fra Arendal i sør til Tromsø i nord. Og de ulike distriktssjefene har en variert bakgrunn, med erfaring fra bilsalg, bank og forsikring.

LAG DIN EGEN HVERDAG

Denne jobben blir hva du gjør den til. Du får en stor grad av frihet til å skape ditt eget system, din egen dagsorden.

– Og hver gang du drar ut til en potensiell kunde, så vet du at du representerer en produsent som er anerkjent over hele verden, sier Frammarsvik.

For dette er viktig. Du selger ikke bare en vare, et produkt. Du selger kvalitet og sikkerhet. Du selger forutsigbarhet og en forvissning om at kunden aldri skal bli plaget med tekniske problemer. En port har kun én funksjon, den skal fungere.

Saken fortsetter under bildet.

JAKTER PÅ NY DISTRIKTSSJEF: Windsor jakter på en ny distriktssjef i Bodø. Og dette er ikke hvilket som helst selskap. De er Norges eldste portleverandør, med røtter helt tilbake til 1961. Det er med andre ord en renommert merkevare du får ansvaret for.

SERVICE 24/7

I tillegg har Windsor meget gode service-programmer som sørger for at ting alltid er i orden. Dette innebærer også en døgnkonti uerlig vaktservice. Noe som igjen er betryggende for deg som distriktssjef. Du vet at uansett når en kunde får et problem, så er dine folk klare til utrykning.

– Etter min mening er dette en av de mest spennende jobbene som er ledige i Bodø akkurat nå. Jeg ser frem til å snakke nærmere med de som skjønner at dette er en sjanse du bare får én gang i livet, sier salgs og markedssjef Stein Arne Frammarsvik i Windsor.

Synes du dette høres spennende ut?

Da tar du kontakt med salgs- og markedssjef Stein Arne Frammarsvik på telefon 915 97 590 eller [email protected]