VERDENS BESTE JOBB: – Jeg kunne ikke ha funnet en bedre arbeidplass. Denne jobben kan jeg virkelig anbefale, sier Krister Kildal hos Windsor.

Porten til en
tryggere hverdag

Med Windsor på laget er du sikret topp kvalitet, effektiv levering og en vanntett service.


Det er lett å tenke at en dør er en dør. En port er en port. Hvor vanskelig kan det liksom være? 

Vel, det er før du og din bedrift får problemer. Når det ikke virker. Da står plutselig produksjonen og sikkerheten i fare. Det er dette som kan bli dyrt. Det er slike hendelser som kan svekke markedsposisjonen din.

VELG RETT FIRMA

Så hvordan unngår man dette? Svaret er like innlysende som det kan være vanskelig å sette av tid til:

Planlegging og en god samarbeidspartner. Det er her Windsor kommer inn i bilder. I dag er Windsor Door AS en av landets største og mest tradisjonsrike aktører i portbransjen. 

Saken fortsetter under bildet.

– De fleste forbinder oss kanskje hovedsakelig med porter, men vi har et stort utvalg av andre løsninger sier distriktssjef Jim Nygård i Windsor.

Selskapet har gjennom årene utviklet seg fra å være en liten produsent til å bli en totalleverandør innen porter og lastesystemer med agenturer på en rekke kvalitetsprodukter.

Nøkkelordet her er «en rekke».

– De fleste forbinder oss kanskje hovedsakelig med porter, men vi har et stort utvalg av andre løsninger sier distriktssjef Jim Nygård i Windsor.

Og listen med ting de kan bistår med er lang:

 • Industriporter
 • Garasjeporter
 • Hurtigporter
 • Foldeporter
 • Lastesystemer
 • Brannsikring
 • Rullegitter
 • Rullesjalusi
 • Rulleporter
 • Dukporter
 • Dører

SERVICE 24/7

Windsors avdeling i Nordland opplever stor pågang fra stadig nye kunder. For én ting er å få produktet raskt og effektivt installert, vel vitende om du har kjøpt kvalitet. Noe helt annet er det å sove trygt, vel vitende om at du også er sikre topp service - 24/7.

Saken fortsetter under bildet.

STOR VARIASJON: – Når du jobber med produktene til Windsor får du brukt både hender og hode, sier Aron Johansen.

– Tegner du en serviceavtale med oss, så kommer vi innom til fast avtalte tidspunkter. Porter, lasteramper og værtettinger består av en rekke bevegelige deler som utsettes for slitasje og tøff behandling. Deler som slites vil før eller senere bryte sammen, noe som medfører skader eller funksjonsfeil, sier Nygård.

GOD BUTIKK

Derfor er det god butikk for deg og din bedrift når et jevnlig ettersyn sikrer at deler skiftes ut før sammenbrudd, og at alt er smurt og riktig justert. Dette gjelder for eksempel, trinser, lagre, wirer, clutch, hydraulikkpumper, slanger og ventiler.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITET OG TRYGGHET: Med produkter fra Windsor er du sikret kvalitet og med en serviceavtale kan du sover trygt om natten.

Så er det også betryggende å vite at Windsor står klar på kort varsel hvis det skjer noe akutt:

– Hvis vår kunde ringer og forteller at det er noe galt med en hovedport, ja da må du rykke ut på minuttet, sier Nygård.

For det er dette som er portens sjel. Virker den ikke så er det så godt som synonymt med krise. Enten det er snakk om garasjene i et borettslag, et rullegitter på et kjøpesenter, eller porten til et varelager.

– Her er det virkelig snakk om at tid er penger. Enten i form av tapt omsetning, fare for skader eller et vogntog som må vente noen ekstra timer, sier Nygård.

I det hele tatt, porter har en sentral funksjon i hele samfunnet. På fiskebruket, på kjølelageret, i tuneller, på smelteverk, olje- baser og brannstasjoner. En port er rett og slett en samfunnskritisk funksjon.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR DU MED PÅ LAGET?: Windsor trengere flere flinke folk. Disse tre vil gjerne ha med med på laget. F.v. Aron Johansen, distriktssjef Jim Nygård og Krister Kildal 

JAKTER PÅ FLINKE FOLK

I takt med det økte etterspørselen, så trenger Windsor flere flinke folk. Og dette er en jobb hvor du er garantert faglige utfordringer og ingen dager er like:

– Jeg stortrives og kunne ikke ha funnet en bedre plass å jobbe, sier Krister Kildal.

Han er opprinnelig utdannet maskinist, men nå har han fått stor frihet til å styre dagene selv hos Windsor:

– Ja, du har et stort ansvar, men samtidig er det givende å få lov til å bli med på mange og varierte oppdrag, sier Kildal.

Den samme oppfatningen har kollega Aron Johansen. Han kom fra jobben som bilmekaniker:

– Det er variasjonen i jobben som gjør den så interessant. Du må bruke både hode og hender. Det handler om å være kreativ, forteller Johansen.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg?

I så fall tar du kontakt med:

Distriktssjef Jim Nygård

T: 91. 90 45 38

E: [email protected]

 

FAKTA

WINDSOR DOOR har røtter tilbake til 1961, da det bergensbaserte firmaet Roar von der Fehr AS g jorde sitt inntog på markedet med salg av industriporter i tre, stål og aluminium.

De ble forhandler av importerte porter produsert av det amerikanske selskapet Windsor Door Company i Little Rock, Arkansas, og det er her selskapets navn opprinner fra.

På 1980-tallet og utover ble både miljø- og sikkerhetskravene til industriporter strengere. For å imøtekomme stadig strengere krav til isolasjonsverdi på portene besluttet Windsor Door AS derfor å starte egenproduksjon av skumisolerte porter,

med egen moderne produksjonslinje, kvalitetskontroll og produktutvikling.

Selskapet har nå over 80 ansatte fordelt på 12 byer i Norge. Windsor er store på portløsninger til næringsmiddelindustrien, med fiskemottak, oppdrettsanlegg og fiskeforedlingsbedrifter som kunder. Dette er hovedsakelig på grunn av gode, rustfrie løsninger.