– VELKOMMEN INNOM: Patrick Flygt, Jack Grimstad og Gaute Laberg er stolte over å kunne tilby fremtidsrettede BYD-modeller til bilfolket i Salten. – Dette er rett og slett elektriske biler som passer perfekt i Nord-Norge, sier de.

Premium elbiler
til budsjettpris

På jakt etter en skreddersydd, prisgunstig elbil med ekte premium-følelse og kort leveringstid? Da er BYD ditt klare førstevalg.


– Vi snakker om verdens største elbil-merke, så her er det kvalitet i alle ledd, sier daglig leder Patrick Flygt hos Flygt Bil i Bodø.I dag kan BYD skilte med fire modeller, men allerede til høsten kommer det tre nye.

Så hva jakter du på? Her kommer dagens muligheter:

BYD TANG:

En romslig familie-SUV med sju seter, firehjulstrekk og en rekkevidde fra 400-528 kilometer.

BYD ATTO 3:

Kompakt og effektiv SUV bygget på den helt nye e-Plattform 3.0, som er spesialdesignet for elektriske kjøretøyer med høy ytelse. Rekkevidden er 420-565 kilometer.

BYD HAN:

En sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde på 521-622 kilometer, høy kvalitetsfølelse og rå ytelse.

BYD ETP3:

En elektrisk varebil med smarte løsninger og en rekkevidde på opptil 275 kilometer. Passer perfekt for den lokale håndverkeren eller som en smidig løsning for varetransport i byen.

Saken fortsetter under bildet.

BYD TANG: En romslig familie-SUV med sju seter med fire- hjulstrekk og en rekkevidde fra 400-528 kilometer.

Så er det slik at hjertet i en elbil er batteriet. Og det er her BYD sitter med de sterkeste kortene på hånda. Selskapet har vært en pionér innen utvikling av batterier i 27 år. Nå har de utviklet den revolusjonerende Blade-versjonen.

– En rekke, eksterne tester har dokumentert at dette er et av verdens tryggeste batterier, sier Flygt.

TAKLER NYE KRAV

Takket være sin optimale struktur øker plassutnyttelsen av batteripakken med over 50 prosent sammenlignet med konvensjonelle batterier basert på litium og jernfosfat.

Et annet, og svært sentralt poeng, er at Blade-batteriene er kobolt- frie. Akkurat nå jobbes det hardt i EU for å lage forskrifter som krever at fremtidens bilbatterier skal produseres uten kobolt.

Saken fortsetter under bildet.

BYD ATTO 3: Kompakt og effektiv SUV bygget på den helt nye e-Plattform 3.0, som er spesialdesignet for elektriske kjøretøyer med høy ytelse. Rekkevidden er 420-565 kilometer.

Både fordi dette er et sjeldent materiale, men også fordi det da blir langt enklere å resirkulere brukte batterier.

Totalt solgte BYD 1.862.428 elektrifiserte biler på verdensbasis i 2022 – en økning på 155 prosent sammenlignet med 2021. Totalt har BYD solgt mer enn 3,5 millioner elektrifiserte biler.

LOKALT MERKEVERKSTED

BYD har biler som er tilpasset nordnorsk klima og en tøff vinter. Og når du kjøper en bil hos Flygt Bil er du sikret et lokalt merkeverksted som har over 30 års erfaring, oppdatert kompetanse og det rette utstyret som sørger for at bilen din er i trygge hender. 

Sammenlignet med andre elbiler i tilsvarende størrelse og med sammenlignbare utstyrspakker, får du ekstra mye for pengene når du velger en BYD.

Saken fortsetter under bildet.

 BYD HAN: En sporty og luksuriøs sedan med rekkevidde på 521-622 kilometer, høy kvalitetsfølelse og rå ytelse.

KLAR FOR EN PRØVETUR

I en usikker verden har mange opplevd at det tidvis har blitt lang leveringstid på nye biler. Her har BYD den store fordelen at de er den eneste produsenten i verden som også har kontroll over bygging av batterier, mikrochips, styringssystemer og den elektriske motoren. Dermed er du som kunde sikret kort leveringstid.

– Akkurat nå har vi alle modellene inne hos oss her i Bodø, så hvis ønsker en prøvetur, så er det bare å komme innom, sier Flygt.

Som kunde vil du alltid være opptatt av kvalitet og sikkerhet. Da er det betryggende å vite at importøren av BYD, RSA, har jobbet i bransjen siden 1936.

Saken fortsetter under bildet.

 BYD ETP3: En elektrisk varebil med smarte løsninger og en rekkevidde på opptil 275 kilometer. Passer perfekt for den lokale håndverkeren eller som en smidig løsninger for varetransport i byen.

NASJONALT DELELAGER

RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD til Norge, Maxus i Sverige, Danmark, Island, Færøyene, Finland, Polen og Grønland, og BYD Nyttekjøretøy i Sverige, Danmark, Island, Færøyne, Finland og Grønland.

Et topp moderne delelager på over 6.000 kvadratmeter i Drammen gjør at RSA kan levere over natten til alle sine forhandlere.

Så langt har Flygt Bil solgt over 200 BYD og nå ser de frem til å skaffe seg flere, fornøyde kunder:

– Dette er egentlig biler som har alt. Sjarm, komfort, personlighet og en meget høy, teknisk standard, sier Patrick Flygt.