RUTINERTE FAGFOLK: Elektro og Nilsson er din garantist for at oppussingen eller nybygget blir håndtert på en profesjonell måte hvor alle detaljene faller på plass.

Pusse opp eller
bygge nytt?

Trenger du hjelp i boligen din eller på hytta? Hos Elektro AS og Nilsson AS har vi et felles motto: Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.


Selv om Elektrogruppen er en av landets største private tenkiske entreprenører, betyr det ikke at vi bare tar store oppdrag. Tvert i mot.

Om du trenger hjelp i boligen din eller på hytta, jobber serviceavdelingene hos Elektro AS og Nilsson AS etter et felles motto: Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

ALT PÅ ETT STED

Skal du for eksempel renovere eller bygge nytt bad – eller andre rom med tekniske installasjoner? Da er det helt sikkert mange spørsmål som melder seg, som – hva du kan gjøre selv, hva det vil koste, om du må bytte varmekablene eller flytte varmtvannsberederen – og hvor lang tid vil det ta?

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEBADET: Et nytt bad? Nilsson og Elektro sørger for at alt kommer på plass – fra A til Å.

Disse jobbene vil kreve at flere fagområder er involvert, og at du som oppdragsgiver kanskje må forholde deg til flere bedrifter – og koordinere disse.

Ofte er tiden en knapp faktor når du pusser opp, og du ønsker i alle fall ikke å være uten dusj, toalett, varmtvann eller varmekabler lengre enn høyst nødvendig. Da er det viktig at håndverkerne er godt koordinert og snakker sammen, sånn at arbeidet går på skinner og tar kortest mulig tid.

Når Elektro / Nilsson tar hånd om prosjektet betyr det at du som kunde slipper å forholde deg til flere ulike bedrifter, som det tidvis kan være vrient å koordinere for en privatperson.

Du får faglige råd og gode innspill fra de første skissene til alt er klappet og klart.

Saken fortsetter under bildet.

 SMART LADING: Med rett lader til elbilen din, er du sikret at du bruker strømmen når den er billigst.

Til syvende og sist er det kundene som tjener på dette. For oss handler det om yrkesstolthet og respekt for solid håndverk.

VI SER HELHETEN

– Noe av poenget er at vi ser helheten og har forutsetningene for å se det tekniske samspillet som må fungere klokkerent, uansett om det er et nytt bygg eller en renovering, sier prosjektleder service, Cato Nilsen hos Elektro Bodø AS.

– Skal man for eksempel bytte en termostat, så kan vi hjelpe kunden se litt frem i tid og legge til rette for at varmestyringen på lengre sikt kan bli smart. Det samme gjelder belysning og annen teknisk infrastruktur. På den måten kan anlegget moderniseres i takt med lommeboka.

Du kan leser mer om Nilsson her.

Du kan leser mer om Elektro her.