MAKS SMITTEVERN: Bestiller du mat hos Burger King kan du få den levert til bilen din. Tryggere og enklere blir det ikke.

Rask og trygg 
matservering

Skrevet for Burger King
18.03.2021 18:26 - OPPDATERT 18.03.2021 18:44

Nå kan du få hamburgeren levert til bilen din. Og bestillingen gjør du enkelt og kjapt via mobiltelefonen eller datamaskinen.

– Vi gjør vårt ytterst for å opprettholde et så godt service-nivå som mulig, samtidig som smittevernet er ivaretatt på en optimal måte, sier daglig leder hos Burger King i Bodø Wenche Antonsen. 

Det betyr at du kan få maten levert til bilen din. Alt under nøye hensyn til reglene for smittevern, slik at det hele skjer under trygge forhold.

Saken fortsetter under bildet

FLERE MÅTER

Du kan bestille og betale via burgerking.no, ved å scanne inn QR-koden eller ved å laste ned appen hos Google Play eller App Store. 

Burger King City Nord følger vanlige åpningstider og Burger King Glasshuset har noe reduserte åpningstider. Appen vil alltid være oppdatert på åpningstidene. 

Det er viktig å huske at maten blir produsert i løpet av noen få minutter, så vent med å bestille til du har parkert utenfor restauranten. 

Saken fortsetter under bildet.

 SCAN KODEN: Denne QR-koden gjør at du kan handle effektivt hos Burger King.

HJEM PÅ DØRA 

I Bodø sentrum bør du parkere så nært Glasshuset som mulig. Uansett så vil servitøren ringe deg for å finne din eksakte plassering når maten er klar. 

– Vi i Burger King Bodø strekker oss langt for å hjelpe kundene våre, og levere på døren i sentrumsområdet så fremt det lar seg gjøre, sier Antonsen.

– Ta kontakt med restauranten også levering av mat hjemme på døra til de som bor i sentrumsområdet. Er du i tvil, så bare ring oss.

Nummeret til Burger King i Glasshuset er: 75 52 52 55 

Nummeret til Burger King på City Nord er: 90 70 35 59 

– Vi håper flest mulig vil benytte seg av denne tjenesten og samtidig støtte lokalt næringsliv i en tøff tid, sier Antonsen.