DET GODE VERTSKAPET: De gjør sitt ytterste for å imøtekomme kundenes ønsker og behov. For et besøk på Sulitjelma Hotell skal være noe du sjelden glemmer. Foran f.v. Astrid Olsen og Iris Øverland. Bak f.v. Leif Helge Olsen og Jan Ronny Olsen.

Reis til Sulis!

Enten du skal feire noe eller trenger å lade batteriene i naturskjønne omgivelser bør du velge Sulitjelma Hotell.

Vertsparene Astrid Wang Olsen og Leif Helge Olsen, og Iris Øverland og Jan Ronny Olsen ønsker deg hjertelig velkommen til det kjente hotellet i Sulitjelma.

– Uansett forespørsel, vi strekker oss langt for å møte dine ønsker, sier Astrid Wang Olsen.

KURS OG KONFERANSE

Hotellet er tilrettelagt for å gi deg og din bedrift gode rammer for kurs og konferanse i idylliske omgivelser i historiske Sulitjelma.

Saken fortsetter under bildet.

– Vi gjør vårt ytterste for å møte våre kunders behov. Vi har alt fra mindre møterom for små grupper, til vårt største lokale som har kapasitet til 120 personer, sier Leif Helge Olsen.

Og ved hotellet finner man flere ulike lokaler, som egner seg til alt fra feiring av bursdag til bryllup.

– Vi ønsker å gjøre dagen din spesiell og strekker oss langt for å oppfylle dine ønsker, fortsetter han.

SOV BEDRE ENN HJEMME

Det er ikke uten grunn at flere av de som går Norge på langs velger å ta noen ekstra dager her for å komme seg til hektene. Her kan du trekke beina godt opp i sofaen, slappe av med en god bok eller kose deg foran peisen med en kopp varm sjokolade. Vi ønsker at hotellet skal være en plass der du som gjest skal kunne føle at du kommer «litt» hjem.

Saken fortsetter under bildet.

– Flere av våre gjester beskriver at de finner en særegen ro her oppe og sover faktisk bedre enn hjemme, forteller Astrid Wang Olsen.

GRUVEHISTORIE

Spisesalen stammer fra Direksjonsvillaen fra 1907 og inne på hotellet finner du en rik gruvehistorie. Som bildeveggen i trappa, skipsklokken fra Sulitjelma V og lysekronen i kobber og stein.

– Om det gir mersmak bestiller vi gjerne en guidet tur på gruvemuseum og i besøksgruva på forespørsel, sier hun.

For de som liker å gå på oppdagelsesferd på egen hånd finnes det mange skjulte spor etter gruvedrift i nærområdet.

Saken fortsetter under bildet.

Aktivitetsløypa med 11 forskjellige apparater starter rett bak hotellet og er en flott tur for de aller fleste. Langs løypa er det spor etter gammel gruvedrift, og ei fantastisk utsikt.

NATUR I VERDENSKLASSE

I Sulitjelma finner man alt fra de ekstreme toppturene til en egen tilrettelagt tursti for bevegelseshemmede. Velg og vrak i over 400 fiskevann på samme fiskekort.

– Sulitjelma Jeger og Fisk har enkelte plasser mulighet for båtutleie. Her er det fantastiske jaktmuligheter på rype, hare og storfugl, sier Leif Helge Olsen.

Fra Sulitjelma hotell har du kort vei til skiopplevelser. Uansett om du er glad i langrenn eller nedover ski, her er noe for enhver smak.

Saken fortsetter under bildet.

– Det er mulig å bestille minibusstransport som frakter deg til slalåmbakken på ti minutter eller du kan kjøre selv. Her kan du boltre deg i en alpinbakke på 800 meter med sju traseer og terrengpark. Om langrennsskiene frister mer, kan du kose deg med flotte oppkjørte spor innover de majestetiske Sulisfjellene, forteller Leif Helge Olsen.

KOBLE AV I STAMPEN

La kroppen komme seg etter en lang dag i bakken. Det er lite som slår følelsen av å sitte i en varm stamp på vinteren.

Saken fortsetter under bildet.

UNIK STEMNING – Flere av våre gjester beskriver at de finner en særegen ro her oppe og at de faktisk sover bedre enn hjemme, forteller Astrid Olsen.

– På klare kvelder er det ikke usannsynlig at du kan la deg underholde av dansende nordlys, mens vi tar oss av middagen, sier en smilende Astrid Wang Olsen.

Og på menyen til Sulitjelma hotell har de noe som passer for alle ganer.

– Enten du går for vår grillede tørrfisk fra Røst, pannestekt kveite, fantastiske hjortebiff, hjemmelagde pizza eller biffburger. Alt er selvfølgelig kvalitetsmat laget fra bunnen av. Restauranten byr på en lun og god atmosfære som setter smaken i høysete, avslutter hun.

FAKTA OM HOTELLET:

4 Møterom, der det største har kapasitet på 120 personer.

55 dobbeltrom, 5 enkeltrom og et familierom med dobbeltseng

og køyeseng til barna. 8 av disse er dyrevennlige rom.

Ta gjerne kontakt for bestilling av møterom, events og overnatting:

E-post: [email protected]

Mobil: (+47) 94 86 46 40

Du kan lese mer om Sulitjelma Hotell her.

Besøk dem på Facebook her.