Kreativ workshop: Her drøfter fagfolkene på Løwini de siste endringene på Aspmyra-prosjektet. Fra venstre Tone Bodøgaard, Renathe Åseng Hansen og Anne Linn Øse.

Rette fagfolk gir deg økt livskvalitet

Skrevet for Løwini

Oppussing eller ny bolig, en interiørarkitekt sparer deg for tid, penger og sørger for en harmonisk hverdag.

 Under mottoet ”Vi skaper unike rom”, sørger interiørarkitektene hos Løwini for at hjemmet ditt blir akkurat slik du drømte om.

– Vi ser at stadig flere kommer til oss for råd og veiledning når de enten skal pusse opp, renovere elle har kjøpt en ny bolig, sier kreativ leder Tone Bodøgaard.

Takler stort og smått

Sammen med Anne Linn Øse og Renathe Åseng Hansen er hun klar til å takle både små og store prosjekter.

­– I en verden hvor du blir teppebombet med informasjon om interiør, farger, lys, romløsninger og smarte tips, er det vår jobb å skreddersy en løsning tilpasset din bolig og din livssituasjon, sier Øse.

Saken fortsetter under bildet.

Farger betyr alt: Når du skal innrede en bolig er fargene helt avgjørende for hvordan stemningen blir. Tone, Renathe og Anne Linn spiller gjerne ball med hverandre for å finne de optimale løsningene.

 God belysning er avgjørende

Hun sitter også på en voksende spesialkompetanse innen belysningsdesign, et område som ofte blir undervurdert i interiørplanleggingen. Og hvor det i løpet av de siste årene har skjedd en revolusjon i teknikk, kvalitet og bredde, blant annet med ulike LED-produkter og styringssystemer.

 Løwini tilbyr også 3D-visualisering, noe som særlig er aktuelt på litt større prosjekter.

– Da får kunden et helt unikt innblikk i hvordan det er å bevege seg i den nye boligen, sier Åseng Hansen som er bedriftens spesialist på nettopp dette området.

 Du kan spare penger

Så blir jo spørsmålet om det ikke er dyrt å engasjere en interiørarkitekt?

– Vi tilpasser oss alle budsjetter, understreker Bodøgaard.

Som legger til at kundene også ser at de sparer tid ved å la profesjonelle komme med komplette forslag.

­– Og ikke minst, vi kjenner markedet og kan foreslå rimeligere løsninger når det gjelder ”dyre” rom som kjøkken og bad, skyter Øse inn.

Saken fortsette under bildet.

3D-løsning: Renathe er Løwinis spisskompetanse innen 3D-visualisering. Her viser hun frem sitt siste prosjekt til kollegene Anne Linn og Tone.

 Skreddersydd interiør

Så handler det også om å se mulighetene. Skal du flytte fra en enebolig til en mindre leilighet, så er det mange som bekymrer seg for at personligheten skal bli borte.

– Da drar vi på befaring i boligen de skal flytte fra, tar bilder og gjør analyser med tanke på hva som er mulig på et mindre areal, sier Øse.

– Og vi har også kunder som vil ha en komplett løsning hvor vi kommer med forslag helt ned til sengetrekk og kunst på veggene, sier Bodøgaard.

 Faglig bindeledd

 En interiørarkitekt blir også ditt bindeledd kontra snekkere, rørleggere og elektrikere.

­ – Vi kan lage detaljerte arbeidstegninger, vi kommer opp med en plan B hvis det dukker opp overraskelser under en oppussing og vi holder oversikten med tanke på lover og forskrifter, understreker Øse.

 Harmonisk tilværelse

– Til sjuende og sist handler det jo om et sted hvor du tilbringer det meste av livet ditt og da er det betryggende å vite alt vil fungere fra dag én, sier Bodøgaard.

For er det én ting de tre kreative interiørarkitektene er helt enige om, så er det følgende konklusjon:

– Et harmonisk og velfungerende hjem gir deg økt livskvalitet.