PRIMA FIRMABILER: – ID.3 og ID.4 representerer noe helt nytt og passer perfekt for deg som vil vise at selskapet ditt tar miljøet på alvor. Og nettopp det gir fort klare utslag på bunnlinjen, sier Lasse Kristensen, som er merkeansvarlig hos Sulland Bodø.

Riktig bil gir deg
en ekstra fordel

Skrevet for sulland Bodø
13.04.2021 11:48 - OPPDATERT 13.04.2021 21:11

Det er de små tingene som kan gjøre store utslag. Valget av firmabil kan bety forskjellen på et vunnet og tapt anbud.

– Vi ser at stadig flere oppdragsgivere legger vekt på bærekraft og en grønn profil. Dette er noe du som lederen av en bedrift må ta inn over deg, sier Lasse Kristensen, merkeansvarlig hos Sulland Bodø.

Det offentlige Norge går i spissen når det gjelder å stille klimakrav til de kjøretøyene som skal brukes. Hvis din bedrift kan skilte med en grønn og miljøvennlig bilpark, øker du automatisk sjansene for at du kaprer anbudet.

DITT KLARE FØRSTEVALG

Det er her Volkswagen ID.3 og ID.4 kommer inn som et meget gunstig alternativ. Disse to modellene er de første i Volkswagens historie som har både CO2-nøytral produksjon og som i tillegg er CO2-nøytrale ved utlevering.

Saken fortsetter under bildet.

ET SYNLIG TEGN: – Når du velger ID.3 eller ID.4, så er dette samtidig et kraftig signal til markedet om at din bedrift tar hensyn til bærekraft og det grønne skiftet, sier Lasse Kristensen.

Og etter at bilen er overlevert, tilbyr Sulland fleksible løsninger for lading med grønn strøm, slik at ID.-modellene forårsaker så lite CO2-utslipp som mulig også over tid. Det betyr at du kan trå på gassen uten dårlig samvittighet.

KLAR FOR TESTKJØRING

Høres dette fristende ut? Da er det bare å ta veien innom Sulland Bodø hvor du kan få prøvekjørt begge modellene.

Ring Lasse Kristensen på telefon 90 74 88 24 eller send en mail til [email protected]

Ring Karl Magnus Moen på telefon 92 24 40 39 eller send en mail til [email protected]

– Når du kjøper en ID.3 eller ID.4 følger det med et sertifikat som forteller at bilen er karbonnøytralt i henhold til TUV NORD-standard TN-CC 0202. Dette kan for eksempel brukes som vedlegg i anbud, påpeker Kristensen.

Saken fortsetter under bildet.

LETT OG GOD BYBIL: ID.3 er på størrelse med en klassisk og er midt i blinken om det kun er én person som skal komme seg fra A til B. Samtidig er den stor nok til at fire personer har god komfort.

DEKKER ALLE BEHOV

De to modellene utfyller hverandre perfekt:

ID.3 er på størrelse med en klassisk Golf og er en lett og god bybil.

– Den er midt i blinken om det kun er én person som skal komme seg fra A til B. Samtidig er den stor nok til at fire personer har god komfort, sier Kristensen.

Saken fortsetter under bildet.

 STREKKER SEG LITT LENGRE: ID.4 er bilen for deg som trenger litt mer plass og litt større rekkevidde.

ID.4 er en litt røffere SUV, som er førstevalget for deg som trenger å kjøre litt lengre og som også vil ha med verktøy og nødvendig utstyr.

– Har du en firmabil du også disponerer privat, så er ID.4 et kjøretøy hvor vi kan montere både hengerfeste og skiboks, poengterer Kristensen.

EN VINN-VINN SITUASJON

De nye modellene er også utviklet slik at de i dag uten problemer takler bratte bakker og en nordnorsk vinter.

– ID.3 og ID.4 skaper en vinn-vinn situasjon for din bedrift. Du får et kjøretøy som har høyteknologiske løsninger, topp komfort og som skåner miljøet, sier Kristensen.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE TIL Å BISTÅ DEG; Lasse Kristensen og hans kolleger står klare til å bistå deg når du skal sørge for at firmabilen får en ekstra verdi.

Når du får satt på din egen logo på en ID.3 eller ID.4, så forteller du hver eneste dag at nettopp din bedrift har tatt bærekraft og det grønne skiftet på alvor.

– Du får ikke en bedre merkevarebygging enn det, konkluderer Lasse Kristensen.

 

Volkswagen – way to zero

 

  • Volkswagen ønsker å ta sin del av ansvaret for de globale CO2-utslippene. Derfor har de sluttet seg til Paris-avtalen og har som mål å være et CO2-nøytralt selskap innen 2050.

 

  • ID.3 og ID.4 er de første bilene i Volkswagens historie som ikke bare har en CO₂-nøytral produksjon, men som også er CO₂-nøytral ved utlevering.

 

  • ID.3 har en rekkevidde på inntil 539 kilometer, bagasjevolum på 385 liter og et strømforbruk på blandet kjøring fra 14,5kWt/100 km. Bilen kan leveres i 7 ulike utstyrsklasser. Hurtiglading inntil 125 kwt.

 

  • ID.4 har en rekkevidde på inntil 517 km, bagasjevolum 543 liter og et strømforbruk på blandet kjøring fra 16,9kWt/100 km. Bilen leveres med hengerfeste for inntil 1000 kg, og er tilgjengelig som firehjulstrekk. Bilen kan leveres i syv ulike utstyrsklasser.