NYTT NAVN – NY SATSING: – Vi føler at det nye navnet i bedre grad formidler at vi har blitt en stor aktør innen både service og små og store prosjekter, sier daglig leder Grete Ingebrigtsen hos El Team Nord.

Satser friskt
med nytt navn

De feirer 20-års jubileum og benytter anledningen til å bytte navn. Nå blir Ovesen Elektriske til El Team Nord AS.


 – Nå ser vi frem mot nye 20 og spennende år, sier daglig leder Grete Ingebrigtsen.

I forbindelse med navneskiftet bytter bedriften også ut bilparken og nå blir det Toyota Proace City L2 som blir den nye elektrikerbilen.

NY KOMPETANSE

El Team Nord har i dag 33 ansatte og en omsetning på rund 50 millioner kroner. Nylig ansatte de en ny medarbeider med spesialkompetanse inne solcellepaneler:

– Dette er et område som bare vil bli viktigere og da skal vi i El Team Nord være i front på denne utviklingen, understreker Ingebrigtsen.

Saken  fortsetter under bildet.

KVALITET I ALLE LEDD: – Det er de flinke fagfolkene våre som er den egentlige kapitalen og vi legger stor vekt på at det skal være kvalitet i alle ledd, sier serviceleder Cato Jensen hos El Team Nord.

Med sin lange fartstid har El Team Nord en inngående kunnskap om markedet i Salten, noe som gjør at de hele tiden kan tilby skreddersydde løsninger. Dette gjelder både innen privatmarkedet og på større prosjektoppdrag.

DEDIKERTE FAGFOLK

Når det gjelder boligprosjekter har selskapet etablert en egen gruppe med dedikerte medarbeidere som besitter solid og tung kompetanse innen dette fagfeltet. Rask og feilfri gjennomføring er nøkkelen for å kunne levere til de prisene som er i markedet i dag.

Saken fortsetter under bildet.

STORE DIMENSJONER: Det nye og avanserte bakeriet til Coop på Fauske var et prestisjeoppdrag. Og med et bygg på over 2.100 kvadratmeter og et bakeri med kapasitet på 2.000 brød i timen, blir det store dimensjoner når de elektriske installasjonene skal på plass.Parallelt med dette har El Team Nord kapret stadig flere nærings- og industrikontrakter.

Dette er et område hvor det er helt kritisk at selskapet har en særdeles god prosjektstyring. Her kommer et nytt prosjektstyringsverktøy inn for fullt:

KVALITET I ALLE LEDD

– Dette sørger for at vi får delt informasjonen mellom alle involverte; prosjektledere, montører, kunder og entreprenører, sier Ingebrigtsen. Dette betyr igjen at man har alt på én plass. Dokumentasjon, kontrollrutiner og bilder legges inn fortløpende og sømløst etter hvert som oppdraget skrider frem, sier Ingebrigtsen.

– Vi sparer tid, blir mer effektive og vår leveranse får en enda høyere kvalitet. I dag opplever vi konkurranse på denne typen oppdrag og da teller hver minste detalj, understreker hun.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNEDE PROSJEKT: Når Corponor skal forvandle et ikonisk hotell til moderne leiligheter i Norrøna Apartments, er El Team Nord med på laget.PRESTISJE-KONTRAKTER

Akkurat nå er El Team Nord i full gang med innspurten på Kvitbrygga på Kjerringøy, hvor neste sesong av «Hver gang vi møtes» skal spilles inn. Og de har nylig sluttført alt av elektriske installasjoner på det nye og avanserte bakeriet til Coop på Fauske.

Dette var en jobb Coop Nordland ble så fornøyde med at de hyret inn El Team Nord til å stå for det elektriske arbeidet når lageret på Obs BYGG i Fauske Handelspark skulle utvides. Og når arbeidene med Mørkvedbukta Terrasse snart går i gang, er det El Team Nord som har sine fagfolk på plass.

Saken fortsetter under bildet.

UTLEIE-SUKSESS: De nye utleieboligene til NOBL i Petter Engens vei ble en suksess, og El Team Nord var med på å realisere prosjektet.

Men det stopper ikke der. El Team Nord har også sikret seg flere spennende prosjekter:

  • Norrøna Apartments
  • iParken
  • Rammeavtale med Vegvesenet i samarbeid med GK

Andre prosjekter som El Team Nord har hatt hånd om er blant annet:

  • Det elektriske arbeidet under ombyggingen av Hovedjordet sykehjem
  • Hele fryselinjen på laksefabrikken til Salten Salmon
  • Det nye Eiksentret i Bodø
  • Coop Extra Stormyra
  • Industribygget Burøyveien 12
  • Utleieboligene til Nobl i Petter Engens vei

SKAPER NYE BODØ

– Vi ser at Bodø er en by i rask vekst og vi er stolte over å få lov til være med på å skape den nye byen, sier Ingebrigtsen.

Som slår fast at El Team Nord er en bedrift hvor ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor. Og hvor bedriften alltid skal levere feilfrie og funksjonelle anlegg. Da handler det om rett kvalitet, best service og et topp arbeidsmiljø.

– Det er folkene våre som er den virkelige kapitalen og jobber hele tiden med å legge til rette for at de skal glede seg til å gå på jobb hver dag, sier Ingebrigtsen.

Saken fortsetter under bildet.

HELT ELEKTRISK: Ovesen Elektriske er en ledende bedrift når det gjelder montering av elbil-ladere. Her fra Søster Holtes Hage borettslag.

LADE-EKSPERTENE

El Team Nord er også et av de ledende firmaene i Bodø når det gjelder å montere elbil-ladere, både til privat og til borettslag og sameier. Her har det blant annet et tett samarbeid med Bodø Energi Kraftsalg.

El Team Nord er medlem i EL-PROFFEN, Norges største elektrikerkjede med over 4.000 elektrikere.

– Det gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet og vi har et solid nettverk å trekke veksler på, sier daglig leder Grete Ingebrigtsen hos El Team Nord.

Du kan lese mer om El Team Nord her.