NYTT SELSKAP: – Vi ser virkelig frem til å skape gode kundeopplevelser med flotte modeller fra Isuzu, Suzuki og Maxus, sier daglig leder Daniel Rise (t.v.) og bilselger Magnus Svendsen i Nordvik CAR

Satser på firehjulstrekk
og elektriske varebiler

Nordvik CAR er selskapet som skal sørge for tung satsing videre på Suzuki, Isuzu og Maxus.

I de gamle lokalene til O. P Fure er man i full gang med å skape et hjem for bilmerker som mange bodøværinger har et tett forhold til.

– Både Suzuki og Isuzu er bilmerker som har en høy standing i Salten, sier daglig leder Daniel Rise i Nordvik CAR .

EN TØFF ARBEIDSHEST

Isuzu er kanskje mest kjent for pickupen D-MAX, som nå foreligger i en helt ny utgave. Dette er en bil som har høstet stor anerkjennelse og som allerede har rukket å bli en etterspurt modell både i bedrifts- og privat- markedet.

– Kjørekomforten er betydelig forbedret og dette kombinert med en 1,9 liters turbodiesel med 164 hk og 3,5 tonns hengervekt, så er dette en virkelig arbeidshest, sier bilselger Magnus Svendsen hos Nordvik CAR.

Saken fortsetter under bildet.

PICK-UP I NY DRAKT: Isuzu D-MAX har kommet i en ny versjon hvor kjøre- komforten er betydelig forbedret. Kombinert med en 1,9 liters turbodiesel med 164 hk og 3,5 tonns hengervekt, så har du en pick-up som takler alle utfordringer.  Foto: NORDVIK CAR AS

Den nye modellen har også moderne sikkerhetsutstyr som LED-lykter, autobrems, filholder og blindsone- varsel. I tillegg har D-MAX flere airbager enn mange nye personbiler, og har som en av få pickuper oppnådd fem stjerner i kollisjonstesten Euro NCAP. Dermed er dette den sikreste pickupen i klassen.

NORDNORSKE FAVORITTER

Suzuki har også lansert flere nyheter. Felles for dem alle er at de har firehjulstrekk, noe som igjen passer perfekt for nordnorske forhold. Across 4x4 Plug-in Hybrid med 306 hk og 75 kilometers rekkevidde har allerede vunnet mange hjerter.

I tillegg kommer:

  • Ignis 4x4 Hybrid
  • Swift 4x4 Hybrid
  • S-Cross Hybrid SUV 4x4
  • Vitara Hybrid 4x4

Når S-Cross og Vitara i tillegg kommer som hybrid med automatgir, så er utvalget komplett.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMERENDE KRAFTPLUGG: Suzuki Across 4x4 Plug-in Hybrid med 306 hk og 75 kilometers rekkevidde har allerede vunnet mange hjerter.  Foto: NORDVIK CAR AS

 HELT ELEKTRISK

Så er det knyttet stor spenning og interesse rundt nykommeren Maxus. For elektriske varebiler er kommet for å bli:

– Maxus kan tilby et bredt modellutvalg innenfor nytte- kjøretøy med ulike kombinasjoner av skap/plan/varerom og en tettpakket utstyrsliste – alt til svært konkurransedyktige priser, sier Svendsen.

Dermed burde det ikke være noe problem å finne nettopp den varianten som passer best for akkurat deg.

DET GRØNNE SKIFTET

Maxus er perfekt til bykjøring og som arbeidsbil. Når du ikke må ta hensyn til eksos-utslipp betyr det også at bilene uten problemer kan kjøre inn og ut av bedrifter

og lageret. Og det er en bil som gir plusspoeng i margen når stadig flere offentlige anbud vektlegger bærekraft og det grønne skiftet.

Saken fortsetter under bildet.

MILJØVENNLIG VAREBIL: De elektriske varebilene til Maxus har gjort det betydelig enklere for bedrifter å skifte til en grønn profil, noe som bare vil bli viktigere og viktigere i tiden som kommer.

Den største nyheten i disse dager er Maxus E-deliver 9 som er en stor varebil med et av klassens største batteripakker. Dette gir økt rekkevidde som gjør at bilene blir mer aktuell for kjøring utenfor bykjernen.

En Maxus blir også din garantist for at du som bedrift kan leve opp til myndighetens ønske om nullutslipp i bedriftens bilpark.

Så har vi Maxus Euniq, en sjuseters elektrisk familieb- il. Den kommer også som en to-seters varebil, for de som setter pris på høy komfort og mye utstyr – også i varebilen.

STORE PÅ BRUKTBIL

Og er du på jakt etter en god bruktbil, så kommer Nordvik CAR til å stille med et bredt utvalg innen dette segmentet.

– Her er vårt ønske at vi skal kunne tilby bruktbiler som passer til alle og enhver, sier Svendsen.

Konklusjonen blir at Nordvik CAR blir et perfekt til- skudd til en fra før omfangsrik familie. Her finner du merker som står godt til hverandre og som har en solid tilhengerskare.