Rune Nilsen - kreativ leder

90 55 19 80
rune@bodo-nu.no

Ståle Pettersen - markedssjef

91 10 96 98
stale@bodo-nu.no

Andreas Rostad Breivik - markedskonsulent

94 81 72 30
andreas.breivik@bodo-nu.no

 

VELKOMMEN TIL RESPONS!

Rune Nilsen har over 30 års fartstid fra medie-bransjen og har jobbet som journalist, pressefotograf, vaktsjef, desksjef og reportasjesjef. Med bakgrunn fra Brønnøysunds Avis, Helgeland Arbeiderblad, Vestfold Arbeiderblad, Lofotposten, Nordlandsposten, Avisa Nordland, VG, Dagbladet og News on Request, har Nilsen en inngående kjennskap til hvordan et budskap skal utformes for å treffe maksimalt i markedet.

Som en profesjonell leverandør av tekst og foto til et nasjonalt, regionalt og lokalt bedriftsmarked har Nilsen jobbet for kunder som oljeselskapet Eni Norge, bensinstasjonskjeden Uno X, Scandic Hotels, Rapp Bomek, Norsk Oljevernforening for Oljeselskap, Fylkesmannen i Nordland, Avinor, Forsvaret, Helse Nord, NAV, Bodø Boligbyggelag, Stormen Konserthus og Nordnorsk lederutvikling. 

Nå er den garvede pressemannen klar til å tilby sin omfangsrike erfaring og etterspurte spisskompetanse for å bistå nettopp din bedrift. En kompetanse som blant annet består i å skape slående og oppsiktsvekkende bilder, kombinert med evnen til å formidle kompleks informasjon på en levende og lettfattelig måte,

– Det handler om å få frem det unike ved hver enkelt bedrift. Ofte dreier dette seg om folkene som jobber der. Kreative, oppofrende og hardtarbeidende mennesker som står på for å skape verdier, sier Nilsen.

Han er av den klare oppfatning at du som bedrift aldri kan lure en kunde eller et marked:

– Det må aldri bli snakk om å dytte en vare på folk, men å tilby produkter og tjenester som gjør hverdagen bedre og enklere for kundene, sier Nilsen.

Og det er den samme tilnærmingen han har når det gjelder å bistå bedrifter:

– Sammen skal vi løse et problem. Takle en utfordring. Det blir ikke mer spennende enn det!