Hos Sveins Auto har de leveringsklare biler. Er du rask kan du slippe moms og vektavgift som innføres ved årsskifte. – Vi har totalt åtte biler igjen, så her er det førstemann til mølla, sier bilselgerne Rikke Gullhav Danielsen og Dag Ilmork hos Sveins Auto.

Siste mulighet nå!

Sveins Auto åpnet sitt nye bilsenter for et par uker siden, og det har vært en kjempesuksess med godt salg og meget fornøyde kunder.


Vi var innom Sveins Auto og tok en prat med bilselger Rikke Gullhav Danielsen.

– Reglene for fradrag for moms og vektavgift endres fra nyttår, og den gode nyheten er at vi har leveringsklare biler i butikken. Kjøper du bilen i år, får du med tre år/45000km serviceavtale på Ford Kuga og fem år/ubegrenset km serviceavtale på Ford Mustang Mach-E, sier hun.

– Akkurat nå har vi totalt åtte biler igjen, så her er det førstemann til mølla!

– Ford Mustang Mach-E er Fords første helelektriske SUV. Den har vakkert skulpturelt design, banebrytende teknologi og en rekkevidde på opptil 619 km, sier Rikke Gullhav Danielsen.

«BEST PÅ FORD»

Sveins Auto er en lokal eid bedrift som ble etablert som Ford-forhandler i 1976. 

– Vi på Sveins Auto er eksperter på Ford, og som en av få bilforhandlere har vi bare ett merke å forholde oss til; FORD, poengterer Gullhav Danielsen.

Sveins Auto har to av de mest etterspurte modellene i butikken klare til levering: Ford Mustang Mach-E og Ford Kuga.

Hva kan du si om forskjellen på de to modellene?

– Ford Mustang Mach-E er Fords første helelektriske SUV. Den har vakkert skulpturelt design, banebrytende teknologi og en rekkevidde på opptil 610 km. Bilen er en elektrisk SUV som leverer umiddelbar akselerasjon, og GT-modellen kan nå 0–100 km/t på bare 3,7 sekunder sier Gullhav Danielsen.

Mustang Mach-E er laget med samme lidenskap som det ikoniske opphavet og sørger for at de samme frihetssøkende idealene videreføres inn i den elektriske tidsalderen.

– Ford Kuga er Europas mest solgte ladbare hybrid. God plass, lang rekkevidde og smarte løsninger er blant grunnene til at denne bilen har blitt en bestselger sier hun.

Ford Kuga er tilgjengelig med et utvalg kraftige, men effektive motorer. Dette inkluder både ladbar hybrid, men også fullhybrid i kombinasjon med firehjulstrekk. Hver av dem leverer en sømløs og økonomisk kjøreopplevelse.    

Med sine fem ulike kjøremoduser og høy bakkeklaring, kan Ford Kuga ladbar hybrid gjøre alle terreng til en lek mens du bidrar til å skape en ren, stille og moderne by. Ved å kombinere en batteridrevet elektrisk motor med en bensinmotor leverer bilen en samlet effekt på 225 hk og en enestående drivstofføkonomi. For ekstra trygghet kommer hybridbatteriet med en garanti på åtte år eller 160.000 km.

«Briljant ladehybrid» og «en attraktiv pakke til en pris som konkurrentene virkelig sliter med å matche» er noen av superlativene norsk presse har skrevet om Ford Kuga ladbar hybrid.

SELGERENS FAVORITT

For Gullhav Danielsen er det lett å utpeke en personlig favoritt blant de to modellene.

– Mustang, kommer det momentant fra bilselgeren.

– Jeg har tidligere kjørt diesel men har blitt enormt glad i Mustangen, det er en herlig bil med mange muligheter.

Hvem bør velge Mustang og hvem skal kjøre Kuga?

– Det er veldig stor forskjell på disse modellene. Kuga er en høyere modell som er enkel å manøvrere i bykjøring. Du kan velge å kjøre kun elektrisk i hverdagen, noe mange verdsetter høyt, sier hun.

Mange tror nok at en Ford Mustang er en veldig kostbar bil, noe selgeren kan avkrefte.

– Begge disse modellene ligger mellom 580.000 og 670.000, så her får du mye bil for pengene, avslutter Rikke Gullhav Danielsen.

Ønsker du en hyggelig bilprat? Ta kontakt med Rikke Gullhav Danielsen på tlf. 95 28 01 29 eller på e-post [email protected]