KLARE TIL INNSATS: Med seks bilmerker under samme tak er M Nordvik klare til å skape et optimalt tilbud for byens kunder. Fra venstre Gaute Laberg, Kristoffer Dybwad Høyen, Christine Skorgenes, Tore Vold, Hans Petter Ingebrigtsen og Jørn Østensen.

Skaper Bodøs
største bilhus

Med seks merker, god plass og spisset kompetanse skal Nordvik gi Bodøs bilkunder en helt ny opplevelse.

– Dette blir noe helt nytt og vi gleder oss til å ta i mot kundene, sier administrerende direktør Chriss Marken i M Nordvik AS.

Det betyr at du nå finner Citroën, DS Automobiles, KIA, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot under samme tak. Det nye bilhuset, som er etablert på Bodø Storsenter, vil ha et felles kundemottak.

Saken fortsetter under bildet.

NYE LOKALER: Her, i Bodø Storsenter, kommer byens største bilhus.

EN FELLES MERKEVARE

M Nordvik AS er resultatet av at O.P. Fure i Bodø ble slått sammen med Hemnes Bil AS på Mo og Kåre Nervik i Mosjøen. Målet er å drifte mer rasjonelt og spisse konsep- tene under en felles merkevare. Selskapet skal forvalte alle bilmerkene til Bertel O. Steen.

Det nye bilhuset i Bodø får god plass og godt med kvadratmeter, slik at du som kunde i fred og ro kan sjekke ut de ulike alternativene. Koblet opp mot dette kommer også verksted og bilpleieavdeling. I tillegg til et godt utvalg av bruktbiler.

DEN GODE FØLELSEN

– Vi ønsket å gjenskape den gode, gamle følelsen når du skulle kjøpe bil. En romslig butikk med bredt utvalg og dyktige medarbeidere, sier daglig leder hos M Nordvik i Bodø, Hans Petter Ingebrigtsen.

Saken fortsetter under bildet.

STORT UTVALG: – Mercedes har en stor og bred portefølje, så her finner du biler for absolutt alle formål, sier Tore Vold (t.v.) og Gaute Laberg.

For hos din lokale forhandler finner du lokale representanter som kan veilede deg.

– Vi legger stor vekt på at medarbeiderne våre sitter med inngående kunnskap, slik at de på best mulig måte kan sørge for at kundene får optimal hjelp, sier Ingebrigtsen.

M Nordvik blir et kraftsenter i byen hvor det samles lange tradisjoner, kultur og kvalitet. På den måten genereres det også merverdi. Og for de bilinteresserte finnes det en lang rekke godbiter å velge mellom.

MANGE MODELLER

Mercedes har høstet stor suksess med den kompakte SUV’en EQA og den større EQC med firehjulstrekk 1.800 kilo hengervekt og 40 mil pluss rekkevidde.

– Og nå kommer EQS, bygget på en helt ny, elektrisk plattform, sier salgssjef Tore Vold.

Med rekkevidde på opptil 770 kilometer (WLTP) og en effekt på opptil 385 kW møter også drivverket alle forventninger fra en progressiv sedan i S-Klasse segmentet. Alle EQS-modellene har en elektrisk motor på bakakselen, mens versjonene med firehjulstrekksystemet 4MATIC har også en motor på forakselen

Saken fortsetter under bildet.

FRANSK FAVORITT: – DS Automobiles står for noe helt spesielt. Dette er fransk eleganse på en måte du aldri har sett før, sier Jørn Østensen.

FRANSK ELEGANSE

DS Automobiles er fransk eleganse satt i system. Bil- merket ble først lansert under Citroën i 2009 med modellene «Citroën DS3», «Citroën DS4» og «Citroën DS5». I 2014 ble DS Automobiles etablert som et eget bilmerke. Forkortelsen DS stammer opprinnelig fra det franske ordet «déesse» som står for gudinne.

– Nå ser vi virkelig frem til å introdusere dette merket for folk i Salten, sier merkesjef Jørn Østensen.

Som tror at toppmodellen DS 7 Crossback E-Tense 4x4 er noe som vil slå godt an i markedet.

Saken fortsetter under bildet.

 EN KJÆR FAVORITT: – KIA har blitt et merke som folk i Bodø og Salten har lagt sin elsk på og når kommer det nye modeller på rekke og rad, sier Christine Skorgenes.

EN NY FAVORITT

KIA er et nytt merke hos Nordvik og bilselger Christine Skorgenes er virkelig optimist med tanke på hva denne produsenten kan levere:

– Nyvinningen EV6 er bygget på KIA sin nye, dedikerte elbil- plattform. Dette gjør det mulig å ha et flatt gulv med ulike interiøroppsett. Til tross for sine kompakte dimensjoner, gir likevel den lange akselavstanden et interiør på størrelse med en mellomstor til stor SUV, understreker Skorgenes.

Hun har også stor tro på at PHEV Sorento plugin-hybrid vil bli en stor suksess. Og, ikke minst:

KIA har Norges beste garanti med sju års nybilgaranti. Dette dekker også batteriet.

– Våre «klassikerne» som KIA e-Soul og e-Niro er fortsatt veldig populære blant kundene.

Saken fortsetter under bildet.

 SPENNENDE TRIO: – Opel, Peugot og Citroën kan tilby en bredde og unike løsninger, sier Kristoffer Dybwad Høyen.

SKARPT RUSTET

Med Opel, Peugeot og Citroën stiller M Nordvik også meget skarpt rustet til å ta opp kampen om kundenes gunst. Disse merkene satser offensivt innen elektriske bilmodeller, og mange av disse bilene representerer storselgere.

 • Citroën gir deg en fargerik bilopplevelse som skiller seg ut. Du vil oppleve avansert komfort, nytenkende teknologi, smarte innovasjoner og unikt design.
 • Peugeot har en unik evne til å fornye seg med biler designet for kjøreopplevelser, stilrent design og komfort. Innovasjon skal skakke til følelsene og skape en uforglemmelig opp- levelse og følelse bak rattet.
 • Opel kan tilby deg mange nye modeller med et dristig og rent design. Tysk presisjon og innovasjon kjennetegner merket som satser for fullt på elbiler av god kvalitet.

Blant de populære modellene finner du:

 • Peugeot 208
 • Peugeot 2008
 • Citroën EC4
 • Opel Mocca E
 • Vivaro elektrisk varebil

Og, ikke minst, en spennende Elektrisk nyhet som er blitt en familiefavoritt med 7-9 seter. Denne fås i alle 3 merkene:

 • Peugot Traveller
 • Citroën Spacetourer
 • Opel Zafire-life

– Nordvik skal bli et bilhus hvor du kjenner roen med én gang du kommer inn dørene. Et sted uten stress, kun god tid til å orientere deg i et landskap som garantert har en modell som passer deg perfekt, konkluderer administrerende direktør Chriss Marken.