IMPONERT SJEF:  – Jeg lar meg rett og slett inspirere av alle de som jobber hos oss. De kommer med en glede og et engasjement som er så utrolig stort – hver eneste dag, sier administrerende direktør Frode Pedersen.

Skaper sosial bærekraft

Skrevet for bopro
10.03.2021 19:59

Bopro er bedriften som gir alle en sjanse.

Hver dag går rundt 100 medarbeidere på jobb med Bopro-drakten på. Oppdragene er mange:

Levering av frukt, industriell overflatebehandling av utvendig kledning, profilbutikk, premiesenter, vaskeri, vedproduksjon, snekkeroppdrag og en rekke andre produkter og tjenester.

– Vi er en godkjent tiltaksbedrift. For oss handler det om å ta vare på folk, og ikke minst legge til rette for at de skal få være med å skape noe. Føle mestringsevne i det de gjør.

Saken fortsetter under bildet.

STORTRIVES PÅ JOBB: : Denne gjengen elsker jobben sin på Bopro. Fra venstre Fredrik K. Langbakk, Hans-Petter Nilsskog, Knut Helge Illøkken, Øyvind Fredheim, Alf J. Lengenes, Tore Jacobsen, Stine Elise Walsøe, Anita Laxå.

Det er kjernen av verdiene og virksomheten vår, sier administrerende direktør Frode Pedersen.

Bopro sin visjon er verdibasert og de har derfor et sett begreper som skal ligge til grunn for alt de gjør både på bedriftsnivå og medarbeidernivå. Disse verdiene er:

  • Muligheter
  • Trivsel
  • Vekst
  • Raushet
  • Ansvarlighet

100 PROSENT GLEDE

Selv om de ansatte ikke leverer 100 prosent arbeid- sevne, så er Pedersen klar på at det Bopro får tilbake fra dem, er mye viktigere enn de siste prosentene.

– Jeg lar meg rett og slett inspirere av dem. De kommer med en glede og et engasjement som er så utrolig stort – hver eneste dag. De skaper arbeids- glede og trivsel samtidig som de gjør en strålende jobb, sier Pedersen.

– Det er en fryd å møte en så enestående gjeng på jobb, legger han til.

VIKTIG ROLLE

Selv om Bopro har et bredt arbeidsfelt, så er det kanskje ett område som treffer flest enkeltmennesker hver dag - fruktavdelingen.

Saken fortsetter under bildet.

SUNT OG TRYGT: – Vi vet jo alle at frukt er sunt. På en arbeidsplass kan ledelsen ha bestilt frukt, slik at de tar et ansvar for å tilføre noe sunt til sine medarbeidere på kontoret. All frukt er nøye plukket ut, pakket og vakuumert og sendes rett til døren til kunden, sier administrerende direktør Frode Pedersen.

Hver dag leveres frukt til bedrifter, skoler og barnehager. Og denne delen av Bopro spiller nok en langt viktigere rolle enn hva man skulle tro.

– Vi vet jo alle at frukt er sunt. På en arbeidsplass kan ledelsen ha bestilt frukt, slik at de tar et ansvar for å tilføre noe sunt til sine medarbeidere på kontoret. All frukt er nøye plukket ut, pakket og vakuumert og sendes rett til døren til kunden.

– Frukten man finner i butikken ligger åpent og utsatt for hender og omgivelser. Hos oss har vi hatt få avvik på vår frukt, noe som viser at de ansatte gjør jobben til punkt og prikke – hele tiden. Så det er trygt å kjøpe frukt av oss, spesielt med tanke på tiden vi er inne i, sier Pedersen.

– I Bopro er vi svært bevist på hvem vi er, hva vi leverer og betydningen vi har for både kunden og de ansatte. Heldigvis er kundene våre også bevisste på dette. Det er nok derfor så mange velger å benytte oss.

– Vi er takknemlig for tilliten vi har ute i markedet og vi strekker oss daglig for å vise at vi er denne tilliten verdig, avslutter han.