KLARE TIL INNSATS: Frank Hammerø og Remon Rademaker i Bodø Rørteknikk rykker ut på kort varsel når krisen oppstår. En egen slamsugerbil kommer godt med når det skal ryddes opp

Skapte sin egen
drømmejobb

Skrevet for bodø rørteknikk
01.02.2021 07:52

Når kloakken flommer inn i kjelleren haster det med å få hjelp. Bodø Rørteknikk har kunnskapen og utstyret som redder dagen.

– Vi har vakt 24 timer i døgnet og rykker ut på kort varsel, sier Frank Hammerø og Remon Rademaker.

Det var i fjor de to gikk sammen og etablerte Bodø Rørteknikk. Så langt har de investert rund fire millioner kroner og har ansatt to medarbeidere. Hvis alt går etter planen skal de ansette to til i løpet av året.

FISKER OG MARINEJEGER

– Vi har alltid drømt om å skape vår egen arbeidsplass, sier de to.

Saken fortsetter under bildet.

HØY KVALITET – LAVE PRISER: – Vi etterstreber hele tiden å levere topp håndverk samtidig som vi skal ligger på et prisnivå som er meget konkurransedyktig, sier Remon Rademaker.

Som har ganske så ulik bakgrunn. Remon er en tidligere marinejeger i det nederlandske forsvaret, mens Frank blant annet har jobbet som fisker med base på Værøy.

Frank og Remon har et brennende ønske om å bygge en bedrift som kan levere skreddersydde løsninger til kundene hvor service og kvalitet står helt sentralt. Dette i kombinasjon med meget gunstige priser.

ET SMIL OM MUNNEN

Et eksempel på dette er at en full kontroll av alle rørene i huset ditt med video-dokumentasjon ikke koster mer enn 1.500 kroner.

– Nå går jeg på jobb hver dag med et stort smil om munnen. For vi har jo bare takknemlige kunder. Vi bistår når det oppstår en krise og sørger for at hverdagen kan komme tilbake til det normale så fort som mulig, sier Remon.

Saken fortsetter under bildet.

ALLTID PÅ VAKT: – Når du får et akutt problem med rør eller avløp så trenger du hjelp på timen. Derfor har vi alltid folk på vakt, sier Frank Hammerø.

For når avløpsrøret ditt går tett oppstår det en øyeblikkelig krise. Synderen er som regel fett.

– Vi har vært med på å fjerne fett-propper som kan være en meter lange. Noen ganger må vi inn med en spesialtilpasset fres for å åpne røret, sier Frank.

BREDT SPEKTER

Bodø Rørteknikk legger stor vekt på å kunne tilby et bredt spekter av tjenester, både til private og bedrifter.

  • Rørinspeksjon
  • Rørspyling
  • Rørfornying
  • Lekkasjesøk
  • Trasésøk
  • Opplytting
  • Graving
  • Drenering
  • Slamsuging
  • Tømming av festival-toaletter

Bedriften driver kontinuerlig kompetansebygging med ulike typer kurs og etterutdanning. Nå skal de også levere kontroll- og test-tjenester til nye anleggs-prosjekter.

Saken fortsetter under bildet.

REALISERTE DRØMMEN: De har alltid drømt om å skape sin egen arbeidsplass og nå er de i full gang. – Vi går på jobben med et smil om munnen hver dag, sier Remon Rademaker og Frank Hammerø.

LØSER ALLER PROBLEMER

I tillegg tar de også på seg mindre oppdrag med for eksempel bygging av støttemur og etablering av innkjørsler. Bodø Rørteknikk har to gravemaskiner og traktor med tilhenger som er spesialtilpasset slike typer oppdrag.

– Vårt mål er å løse alle problemene for kunden, slik at de kun trenger å forholde seg til étt telefonnummer, sier Frank.

STRENGE HYGIENE-KRAV

De startet et nytt selskap midt under en pandemi, men til tross for dette har ordretilgangen vært meget god. Så har det selvfølgelig vært nødvendig med strenge smittevern-tiltak:

– Samtidig er det slik at siden vi jobber med rør og kloakk så har vi i utgangspunktet ekstremt fokus på renhold. Når vi er ferdig i en bolig så renser vi absolutt alle flater. Vårt mål er at det skal være renere når vi forlater enn da vi kom, understreker Remon.

VIL VOKSE: – I dag består selskapet av fire personer. Målet er å ansette to til i løpet av året, sier Frank Hammerø og Remon Rademaker.

 

.