TRADISJONSRIK BEDRIFT: Med sine 105 år er K. Hansen Optik en av Bodøs eldste bedrifter. – Vi stortrives i et levende sentrum, sier daglig leder Hege Aaserud Pedersen hos K. Hansen Optik.

Skarpt blikk for
kundenes behov

Når K. Hansen Optik kan feire 105-årsdag, skyldes den to ting: Flinke medarbeidere og lojale kunder.


– Jeg har aldri lagt skjul på det, det er en fryd å gå på jobb – hver dag, sier daglig leder i K. Hansen Optik, Hege Aaserud Pedersen.

At butikken er lokalisert i sentrum ser hun som en tredje årsak til at ting har gått bra.

ET LEVENDE SENTRUM

– Sentrum lever i høyeste grad og nå ser vi at stadig nye aktører etablerer seg her. Dette samtidig som at flere flytter inn i nye leiligheter. Du merker hvordan pulsen slår raskere og byens hjerte banker hardere, sier Aaserud Pedersen.

Saken fortsetter under bildet.

VERDENS BESTE STAB:  – Jeg er privilegert som får lov til å lede så flinke folk, sier daglig leder Hege Aaserud Pedersen hos K. Hansen Optik. I bakgrunnen fra venstre: Olav Frogner, Annette Knotten, Terese Olsen, Ann Elin Thoresen og Rakel Aurjord. Sittende: Trine Molund, Håvard Kraglund og Silje Helen Larsen. Ikke tilstede: Knut Erik Hansen og Katarina Vibe.

BEDRE SYN

Hansen Optik har en misjon som er like enkel som den er vanskelig:

– Vi skal få flere til å se bedre.

Det betyr igjen at bedriften har investert tungt i topp moderne utstyr og medarbeidere med en bred og spisset kompetanse.

– Vi har kunder i alle aldersgrupper og da er det helt avgjørende at vi sitter med den nødvendige ekspertisen. Derfor sørger vi for kontinuerlig påfyll og etterutdanning når vi ser at det er behov for dette.

FAMILIE-TRADISJON

Når en bedrift har holdt på i 105 år, så betyr det også at det har blitt flere generasjoner som kommer innom.

– Vi ser ofte at et kundeforhold går i arv fra bestemor til mor og til barn. For oss er dette ekstra hyggelig. Da blir vi også en liten del av familien.

Saken fortsetter under bildet.

ALLTID I SENTRUM: K. Hansen Optik har alltid vært der. I byen. I sentrum. – Våre kunder er som en del av familien, sier Hege Aaserud Pedersen.

Fire dager i uka åpner K. Hansen Optik klokken åtte. Dette fordi en synsundersøkelse bør foretas tidlig på dagen, før øynene har rukket å bli slitne.

ALLTID TILSTEDE

Som leder liker Hege Aaserud Pedersen å være tilstede og tett på det som skjer. Det er sjelden hun forsvinner inn på kontoret og lukker døra.

– Vi har det rett og slett fryktelig morsomt på jobb og latteren sitter løst. Vi setter også jevnlig av tid til sosialt samvær hvor vi møtes og koser oss.

Den store jubileums-festen måtte avlyses på grunn av pandemien, men den skal på plass så snart forholdene ligger til rette for det.

ALLTID GOD TID

Så er det viktig for medarbeiderne hos K. Hansen Optik at de har god tid til kundene. Det skal ikke være noe stress. For mange kan det være litt «skummelt» å oppsøke en optiker, men hos K. Hansen er du i trygge hender.

Saken fortsetter under bildet.

DEN VIKTIGE KOSEN: Som leder liker Hege Aaserud Pedersen å være tilstede og tett på det som skjer. Det er sjelden hun forsvinner inn på kontoret og lukker døra. – Vi har det rett og slett fryktelig morsomt på jobb og latteren sitter løst. Vi setter også jevnlig av tid til sosialt samvær hvor vi møtes og koser oss.

Det betyr også at du får en profesjonell veiledning når det gjelder design og innfatning. For du skal ikke bare se bedre, du skal se bedre ut også. Her ligger K. Hansen Optik helt i front med et særdeles bredt utvalg av modeller og merker.

De er den eneste butikken i Bodø som har fått lov til å føre Dior, noe de er ikke så rent stolte av. I tillegg finner du andre topp-merker som Celine, Saint Laurent og Fendi.

PERSONLIGE RÅD

Hansen Optik er ditt førstevalg når du skal velge de rette solbrillene nå som sola begynner å komme tilbake. Bruker du briller så kan du nå få solbriller med samme styrke. En profesjonell stab sørger også for at du finner et par briller som passer perfekt til din ansiktsform.

Som en svært sprek 105-åring føler K. Hansen Optik en dyp tilhørighet til Bodø og byens sentrum. De har liksom alltid vært her. Og fremtiden?

– Vi satser offensivt og det vil kundene merke. Vi skal alltid ha gode tilbud og kampanjer koblet opp mot faglig håndverk av ypperste merke, konkluderer daglig leder Hege Aaserud Pedersen.

Du kan leser mer om K. Hansen Optik her.