SMART OG EFFEKTIVT: – Vi vet at et velfungerende system for lading av elbiler er noe som er viktig for folk når de skal velge bolig, sier Kristian Hoff hos Bodø Energi.

Slik øker du verdien
på borettslaget

Med en driftsavtale med Bodø Energi får du fornøyde beboere og et styre som kan sove trygt om natten, vel vitende om at elbil-ladingen er i trygge hender.

Sitter du i styret i et borettslag eller boligsameie, så har du i utgangspunktet et stort ansvar. Da er det gull verdt å finne frem til løsninger som minsker risikoen og letter arbeidsbyrden. Et fremtidsrettet og effektivt oppsett for lading av elbiler er ett av disse viktige nøkkelpunktene.

GOD BUTIKK

– Vi vet at et velfungerende ladesystem gjør et borettslag eller boligsameie mer attraktivt, og det øker også verdien på den enkelte leiligheten og boligen, sier Kristian Hoff hos Bodø Energi.

Saken fortsetter under bildet.

TRYGT OG GODT: Med en driftsavtale vet du at fagfolkene hos Bodø Energi overvåker ladestasjonene 24/7 og rykker ut hvis det dukker opp en feil. – Det kan være en sikring som har gått eller trøbbel med det trådløse nettverket, sier Kristian Hoff.

Han har ansvaret for å følge opp de ulike driftsavtalene som i praksis betyr at Bodø Energi overvåker anleggene 24/7. Hvilket betyr at de ofte oppdager feil før kundene rekker å reagere:

– Det kan være en sikring som er gått eller trøbbel med det trådløse nettverket. Enten kan vi fikse det med en omprogrammering, eller så sender vi ut en elektriker omgående for å fikse problemet.

Saken fortsetter under bildet.

DIGITAL KONTROLL: Via en smarttelefon kan de ansvarlige hos Bodø Energi følge med på hva som skjer på hver enkelt ladestasjon.

FIKSER ALT FRA A TIL Å

Det betyr at en driftsavtale skaper en ekstra trygghet for både beboere og for styret. Men det stopper ikke der. Fagfolkene hos Bodø Energi kan sørge for alt – fra A til Å.

  • Gratis befaring
  • Utarbeidelse av en skreddersydd løsning for innendørs garasjeanlegg og utendørs parkeringsplasser
  • Integrerte systemer for betaling og kommunikasjon med nettbanker
  • Jevnlig rapporter som viser hvor mye som er brukt av strøm – og hvor
  • Fleksible prismodeller hvor dere kan velge mellom kontant eller svært gunstige nedbetalingsavtaler på tre eller fem år.

Saken fortsetter under bildet.

HELT ELEKTRISK: – I løpet av få år vil elektriske kjøretøyer være dominerende i Norge og da er det lurt å ligge i forkant med tanke på hvordan disse skal lades, sier Kristian Hoff.

– Våre Zaptec-ladere er skapt slik at man kan starte med en engangsinvestering i elektrisk infrastruktur. Vi setter opp ferdige opplegg med bakplater som en ny lader bare kan hektes på når det kommer en ny beboer, poengterer Hoff.

Zaptec betyr også at man kan lade opptil ti ganger raskere og en unik fasedeling av strømmen sørger for 60 prosent mer effektiv lading enn tradisjonelle ladesystemer.

ET ELEKTRISK NORGE

Signalene fra norske politikere er krystallklare:

Fra 2025 skal nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippskjøretøy (elbiler og hydrogenbiler).

Saken fortsetter under bildet.

RASK LADING: – Med en Zaptec kan du lade oppgi ti ganger raskere og enunik fasedeling av strømmen sørger for 60 prosent mer effektiv lading enn tradisjonelle ladesystemer, sier Kristian Hoff.Dette, koblet opp mot endringen i borettslagsloven som gir beboere laderett, tilsier at et borettslag eller sameie har alt å tjene på å ligge i forkant når det gjelder smarte og driftssikre løsninger.

Du kan lese mer om Bodø Energi sine ulike tilbud her.