Et baderom er et veldig personlig rom, hvor folk flest har klare oppfatninger om hva de ønsker. Samtidig har de høye krav til detaljer. Foto: SG Armaturen

Slik skaper du
ditt nye bad

Skrevet for Respons Nu
16.03.2021 10:44 - OPPDATERT 16.03.2021 11:16

En god dag starter med et godt bad. Skal du pusse opp badet? Her kommer ekspertenes gode råd.

LYSENDE IDEER

Andersen Elektriske AS har kompetansen og erfaringen som trengs for å kunne hjelpe deg med å få en funksjonell, sikker og elegant elektrisk installasjon på ditt baderom. Forutsetningene for å få et godt resultat er at de elektriske installasjonene gis oppmerksomhet allerede i planleggingsfasen.

Et baderom kan være både praktisk og stemningsfullt. Belysning kan utføres på flere måter, enten det er taklamper, Downlights, led-striper eller speilbelysning. I mange tilfeller kan en kombinasjon av flere lyskilder gi et praktisk og harmonisk uttrykk. Dimmere gjør det mulig å endre uttrykket etter situasjonen. Også stikkontakter, dimmere og termostater kan velges slik at de står i stil med resten badet. Utstyret finnes i flere farger og utseender. 

Andersen Elektriske AS ønsker alltid at resultatet skal svare til kundens forventninger, og legger sin ære i å utføre godt håndverk og tilby god service overfor sine kunder. De bistår også gjerne med rådgivning rundt hvilke lyskilder som passer på deres bad og hva som er trenden nå. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt på tlf 755 83000 e-mail: [email protected] eller gå inn på deres nettside for mer informasjon. Følg dem gjerne på Facebook og Instagram.

Bruk av led-striper åpner for svært kreative løsninger. Foto: Lyskomponenter

 

LEK MED FORMER OG FARGER

Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS har Bodøs største utstilling av fliser. Her kan man oppleve flere ulike flismiljø i utstillingen. Ifølge daglig leder Tor-Erik Holst Andersen er det naturens palett som er trenden nå. Fargene går gjerne i brune, oker, grønne og blå toner. Nå er det lov å bryte med vedtatte fargekoder. Dette åpner også for at man kan leke seg med formater. Man ikke lengre bare benytte fliser i tradisjonelle mål.

Bryt gjerne opp med fliser i storformat helt opp i 1,60 x 3,60 meter. Her er det mange muligheter for å skape sitt eget, unike uttrykk for sitt baderom. En annen trend er spilefliser, keramiske fliser som bryter med tradisjonelt format og skaper mykhet gjennom følelsen av treverk. Disse kan også brukes som vegger i dusjen på baderom (våtrom).

For mer inspirasjon til valg av fliser ta gjerne turen innom butikken i Notveien 17. Der får man profesjonell og god bistand med valg av fliser til baderom. Følg dem gjerne på Facebook eller Instagram for nyheter og inspirasjon. Ta kontakt om spørsmål: 755 22557 eller på e-mail: [email protected]. Se nettsiden for mer info. 

Det er naturen som er trenden for tiden. Foto: Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS

 

SPAR TID OG SENK SKULDRENE

Proffkeramikeren Bodø AS er en profesjonell mur- og fliseentreprenør i Bodø. De prosjektstyrer og kvalitetssikrer oppussing av blant annet baderom. Ifølge Daglig leder og Murermester Bjørnar Lyngved blir moderne boliger mer og mer kompliserte, både når det gjelder tekniske løsninger og detaljer. Våtrom og da spesielt bad, er et veldig personlig rom, hvor folk flest har klare oppfatninger om hva de ønsker. Samtidig har de høye krav til detaljer. Kompleksiteten ved dette kommer ytterligere til syne ved at det ofte er mange fag og aktører, som skal jobbe nærmest samtidig på prosjektet.

Her kommer noen gode grunner til hvorfor du bør benytte en totalentreprenør og fagfolk i forbindelse med oppussing av baderom:

  • Du får kun én aktør å forholde deg til som kunde. Dette kan spare deg mye hodebry og stress.
  • Du får en sparringspartner fra starten, som kan gi råd i forhold til valg av løsninger og materialer. Dette kan gi deg høyere kvalitet og en bedre løsning for ditt baderom.
  • Det blir utarbeidet en detaljert prosjektplan med en realistisk tidsramme, som følges opp av en prosjektansvarlig. Dette gir mer forutsigbarhet for deg som kunde.
  • Problemløsning og tilpasninger underveis er lettere å få til når man bruker fagfolk. Det oppstår nesten alltid uventede problemstillinger når man pusser opp bad.
  • Du vet at arbeidet blir utført i henhold til lovverk, forsikringer og andre standarder. Dette kan hjelpe på nattesøvnen.

Proffkeramikeren Bodø AS har erfaring fra hundrevis av prosjekter innen oppussing av baderom. Som mesterbedrift har de nødvendig tiltaksklasse og kompetanse til å stå ansvarlig for hele prosjektet. Ta kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring for ditt prosjekt. Tlf 412 86837 eller på e-post: [email protected]. Følg dem gjerne på Facebook og Instagram for bilder av tidligere prosjekter.

Bruk fagfolk og spar både tid og energi. Foto: Proffkeramikeren Bodø AS