DE HAR LØSNINGEN: Bodø Glass & Ramme sørger for at du får den solskjermingen som passer din bolig best og de ordner alt fra A til Å. – Våre fagfolk gir deg råd og støtte hele veien fra idé til ferdig oppsett, sier daglig leder Ørjan Tjervaag (t.v.) og leder for serviceavdelingen Tommy Iversen.

Slik skaper du
økt bo-kvalitet

Nå kan du ta full kontroll over lys og varme i boligen din. Bodø Glass & Ramme ordner alt – fra A til Å.

– Solskjerming er noe som drastisk kan heve kvaliteten i boligen din, sier leder for serviceavdelingen hos Bodø Glass & Ramme, Tommy Iversen.

For solskjerming har flere funksjoner:

  • Hindre sjenerende lys
  • Hindrer blekning av møbler og gulv
  • Dempe varmen
  • Begrense innsyn
  • Redusere varmetap om vinteren

ULIKE LØSNINGER

Du kan velge mellom innvendig og utvending solskjerming. Den innvendige kontrollerer lyset og demper litt av varmen. Den utvendige stopper lys, men forhindrer også at glasset blir varmet opp fra utsiden.

– Når du skal vurdere solskjerming er det lurt å først kartlegge behovet og så se på hvert enkelt rom, mener Iversen.

Saken fortsetter under bildet.

BESKYTTER BOLIGEN DIN Utvendig solskjerming skaper en langt bedre atmosfære inne i huset og skåner møbler og innredning.

ROM FOR ROM

For det er store variasjoner i et hus. På soverommet er det stort sett ønskelig å kunne mørklegge rommet når det er lyst ute. På badet vil du begrense innsyn. Fjernsyn og dataskjermer trives ikke når sola hopper inn. Og møbler som er blitt konstant utsatt for sollys, blekner med tiden.

– Innvendig finnes det i dag flere rullegardin-løsninger i ulike strukturer, farger og med og uten elektrisk motor, understreker Iversen.

Et annet poeng er at den innvendige solskjermingen kan redusere varmetap, slik at du om vinteren beholder varmen inne i boligen.

Saken fortsetter under bildet.

 ET BEDRE HJEM: Innvendig solskjerming både begrenser innsyn og hindrer sjenerende lys.

FLINKE FAGFOLK

Når du tar kontakt med Bodø Glass & Ramme så hjelper fagfolkene deg i valg av rett produkt, de måler opp vinduene og kan bistå med å få alt korrekt montert.

Utvending er det den kvalitetssikrede zipscreen-løsningen som Bodø Glass og Ramme anbefaler, fra toppleverandøren Vental. Igjen, her finnes det ulike varianter alt etter hva nettopp du er på jakt etter.

Solskjerming kan også kobles opp mot smarte løsninger i boligen din og styres fra en app på smarttelefonen eller via en sentral i huset. Slik kan du regulere bruken i løpet av døgnet.

Saken fortsetter under bildet.

DEDIKERTE MEDARBEIDERE: De som jobber hos Bodø Glass & Ramme brenner for faget og at du skal bli en fornøyd kunde.

SERVICE- OG PROSJEKT

Bodø Glass & Ramme er en bedrift med 30 medarbeidere. De har en serviceavdeling som håndterer mindre jobber for næringslivet og privatmarkedet. Prosjektavdelingen er rettet inn mot bedrift og fungerer som underentreprenør på større prosjekter.

I tillegg til glass og solskjerming, jobber selskapet med aluminium og innglassing av balkonger. De har også stor etterspørsel etter rekkverk i glass. Markedet er alt fra privatpersoner til borettslag, nybygg og rehabilitering.

KUNDEN ER SJEFEN

– For oss handler det hundre prosent om å ha kunden i fokus. Hvordan skal vi sørge for at du får akkurat den løsningen som er optimal for nettopp deg, sier daglig leder Ørjan Tjervaag.

Selskapet tilbyr også ulike serviceavtaler som gjør at du ikke trenger å bekymre deg over vedlikehold av solskjermingen.