KREATIV SKAPERKRAFT: Når tre butikker går sammen om å skape et bredt og spisset tilbud, får du som kunde et rikt vareutvalg og topp ekspertise. Fra venstre: Selger Stine Meyer hos Harstad Varme- Flis og Steinsenter, interiør- og markedsansvarlig Silje Karlsen hos Narvik Steinsenter og Inger Evita Hafeld hos Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS.

Slik skaper du et
harmonisk hjem

Skrevet for Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS
12.02.2021 18:59

Vil du gi boligen din et visuelt løft? Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS har alt du trenger. Felles samarbeid i Nord-Norge gir deg som kunde et ekstra armslag.

– Butikkene i Bodø, Narvik og Harstad har samme eiere, og samarbeider innkjøp og lagerhold.

– Målet er å skape et så bredt tilbud som mulig, sier daglig leder og ny aksjonær i Bodø-butikken, Tor-Erik Holst Andersen.

Det har han klart ved hjelp av et tett samarbeid med kollegene i Narvik og Harstad. Noe som igjen betyr at du som kunde er sikret et betydelig større omfang av lagerførte varer i butikkene.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE MULIGHETER: Hva med å skape en lun atmosfære med varme fliser. – Mulighetene er veldig mange, sier Inge Evita Hafeld hos Bodø Varme- Flis og Steinsenter. Her sammen md 60x60 store Lemmy Pumpkin-fliser fra Mirage.

FORNØYDE KUNDER

– For oss er det en stor fordel at vi kan utarbeide en felles strategi, sier interiør- og markedsansvarlig Silje Karlsen hos Narvik Steinsenter.

– Til sjuende og sist handler det om å komme opp med løsninger og tilbud som gjør at kundene kan dra fornøyde hjem, sier selger Stine Meyer hos Harstad Varme- Flis og Steinsenter som er den nyeste etableringen av de tre butikkene i Nord-Norge.

FREKKERE OG DRISTIGERE

De siste par årene har det vært et markant skifte i hvordan nordlendingene forholder seg til stein og fliser i hjemmene sine. Der det før handlet mye om grått og grått, er det i dag lov til å være både frekkere og dristigere:

– Vi ser at trenden dreier seg inn mot naturens egen palett, sier Karlsen.

Saken  fortsetter under bildet.

ALLE NYANSER: – Det handler om å skape det lille ekstra. Og i dag du virkelig muligheten til nettopp det, sier markedsansvarlig Silje Karlsen hos Narvik Steinsenter (t.v.) og selger Stine Meyer hos Harstad Varme- Flis og Steinsenter. Gulvet er Norr 05 60x60 Fra Mirage. Veggen er Cosmopolitan Mystic grey 120x120 fra Mirage.

Det betyr igjen toner av brunt, oker, grønt og blått. Det er det organiske som skal danne grunnlaget i boligens visuelle sjel. Og når man først bryter med vedtatte fargekoder, så gir det også muligheter til å leke seg med formater:

 STOR OG BRED KOMPETANSE

– Fliser trenger ikke bare å være 20x20 eller 30x30 centimeter. I dag har du muligheten til å bryte opp med storformathelt opp i 1,60x3,60 meter eller 1,20x2,40 meter, poengterer Meyer.

De tre butikkene legger stor vekt på at de skal tilby kvalitet og solid kompetanse på sine produkter. Dette er butikker du kan dra innom og få veiledning fra A til Å.

– Vi har spesialisert oss på flis og varme. Noe som igjen betyr at vi sitter med en spisset kunnskap som gjør at våre kunder er sikret en tett og faglig oppfølging, sier Holst Andersen, som selv har over 20 år i flisbransjen.

Saken fortsetter under bildet

SAMLET INNSATS: – Butikkene i Bodø, Narvik og Harstad har samme eiere, og samarbeider innkjøp og lagerhold.Målet er å skape et så bredt tilbud som mulig, sier daglig leder og ny aksjonær i Bodø-butikken, Tor-Erik Holst Andersen.

 DIN INTERIØR-GUIDE

I en interiør-verden hvor det er fort å miste oversikten, er FagFlis-kjeden din garantist for at du alltid har tilgang til ferske nyheter:

– Vi har et tett samarbeid med FagFlis Arkitektshowroom i Oslo som fungerer som en sentral ressursbank hvor vi kan hente ut det siste i trender og nyheter, sier Karlsen.

Ett eksempel på nye ting som er på vei inn, er spilefliser. Dette er keramiske fliser som bryter med det tradisjonelle formatet og skaper en følelse av taktilt treverk. De kan også brukes i våtrom, som på vegger i dusjen, noe som gjør at du kan skape ditt originale miljø.

Saken fortsetter under bildet.

NYE DIMENSJONER: Store fliser gir et helt annet inntrykk. Her en Alchemy Mint 80x80 fra Cæsar.

SKAP DIN EGEN DRØM

– Våre butikker er behjelpelig med å tegne løsninger og komme med kreative innspill og ideer til dine planer. Badet er det første rommet du bruker om morgenen. hvorfor ikke gjøre dette til din personlige oase, for å gi deg en positiv start på dagen, sier Inger Evita Hafeld hos Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS.

Dermed er vi tilbake til der vi startet. Hvilken bolig vil du ha? Uansett om du har en to-roms leilighet eller en villa, det finnes alltid muligheter for å skape det lille ekstra. Den uventede vrien. Den overraskende løsningen.

For det er da du har lykkes.

Det er da du har skapt det.

Ditt eget hjem.

Du finner Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS i Notveien 17.