I ETT MED NATUREN: Når du forlenger rommet ditt, skjermet av glass, får du en magisk opplevelse av å slippe naturen rett inn i stua.

Slik tryller du frem
et nytt utemiljø

Vil du forlenge sommeren inn i høsten? Da er det nå du bør starte arbeidet med å skape lune uteområder.


De siste årene har stadig flere fått opp øynene for hvor kjekt det er å ha en hagestue eller vinterhage. To begrep som brukes om hverandre, men hva er forskjellen?

– En hagestue har enkeltglass, er uisolert og kan monteres på terrassegulvet eller annet underlag. Den er primært tiltenkt sommerbruk, sier Tommy Iversen hos Bodø Glass & Ramme.

 MANGE MULIGHETER

En vinterhage vil ha isolerte aluminiumsprofiler samt to- eller tre-lags isolerglass og vil dermed gi mange muligheter til utvidet sesong-bruk. Aluminium er et godt valg, da materialet i praksis er helt vedlike- holdsfritt og kan leveres i alle mulige farger.

Aluminiumsprofiler tåler dessuten vekten av snø, og man kan bruke slankere profiler enn om man velger for eksempel plast eller tre.

Saken fortsetter under bildet.

 VERN MED UTSIKT: Rekkverk med glass sørger for vern, samtidig som du beholder utsikt og innslipp av lys.

PLANLEGG NØYE

Bodø Glass & Ramme er forhandler for produsenten Veranda, som har er bredt utvalg av ulike løsninger når du vil skapeet skjermet uteområde.

Når du skal bestemme deg for en løsning, er det viktig å tenke gjennom noen sentrale forhold:

  • Skal du bygge en hagestue, et uterom, en vinterhage eller kanskje en innglassing?
  • Skal du bygge den isolert eller uisolert?
  • Skal du bruke solvarmedempende glass?
  • Trenger du solskjerming i tillegg?

– Det er her du kan spare både penger og hodebry ved å bruke fagfolk når du skal planlegge, sier leder for serviceavdelingen hos Bodø Glass & Ramme, Tommy Iversen.

NESTEN USYNLIG: Rekkverk kan fort blir til bastante og skjemmende konstruksjoner. En løsning med glass og aluminium blir nesten usynlig og føler harmonisk.

NYTE NATUREN

Selskapet har lang erfaring og tung kompetanse i å skape skreddersydde løsninger som gir nettopp din bolig den optimale effekten.

Med tanke på de klimatiske forholdene i Bodø, vil et skjermet uteområdet i stor grad kunne øke trivselen og gi deg et tettere forhold til naturen – i større deler av året.

– Siden det finnes så mange ulike løsninger, kan vi i stor grad finne frem til noe som passer din bolig og din eiendom, under- streker Iversen.

Saken fortsetter under bildet.

 LYTT TIL ERFARNE FAGFOLK: Skal du ha et solid rekkverk i glass eller andre løsninger, så får du gode råd og tips hos de erfarne fagfolkene hos Bodø Glass & Ramme.

Så er det også slik at et oppgradert uteområde ikke bare øker din egen trivsel, men det vil også sørge for at verdien av boligen vil øke når du en dag skal selge den.

Et annet forhold som er viktig, både med tanke på komfort, sikkerhet og verdi, er hvordan du forholder deg til rekkverk rundt boligen din.

TRIVSEL OG KOMFORT

Har du en balkong eller en veranda, så vil rett valg av rekkverk skape både trivsel og komfort. Og velger du produkter fra SG Railing er du sikret vedlikeholdsfrie løsninger med lang levetid. I tillegg har de følgende fordeler:

  • Enkelt å montere
  • Mange anvendelsesmuligheter
  • Et rekkverk som forener boligen med naturen
  • Du skaper et triveligere uterom
  • Stabilt og solid – Norsk produsert rekkverk, testet av SINTEF Byggforsk og dimensjonert ihht. Norsk standard (NS3510)

Saken fortsetter under bildet.

INTEGRERTE LØSNINGER: Enten det er snakk om nybygg eller oppussing, Bodø Glass & Ramme har både produktene og kunnskapen som skal til slik at du får en løsning skreddersydd for nettopp dine behov.

Som du ser, har du mange kreative muligheter når du skal oppgradere utemiljøet ditt. Og det er her det er særdeles nyttig å lytte til erfarne fagfolk, slik som du finner hos Bodø Glass & Ramme.

– Uansett om det er et lite eller stort prosjekt, så skal vi klare å levere en løsning som du og din familie blir fornøyd med. Et nytt og forbedret utemiljø er en investering i fremtiden, konkluderer Tommy Iversen hos Bodø Glass & Ramme.

Du kan leser mer om Bodø Glass & Ramme her.