ET SMART TILBUD:  – Vi har allerede fått svært gode tilbakemeldinger fra gjestene. Smarthotel Bodø skal gi deg et prisgunstig tilbud med høy service og urban sjarm, sier direktør Janita Waagen.

Smart og hjertevarmt

Velkommen til Smarthotel Bodø. Her kan du skreddersy ditt eget opphold. Og er sikret den beste prisen når du bestiller på nettet – inklusiv en fristende, skandinavisk frokost.


– Vi jobber kontinuerlig med å tilby den laveste prisen i vårt segment - til alle våre gjester, sier hotelldirektør Janita Waagen.

Smarthotel er en kjede i vekst, med hoteller i Stavanger, Oslo, Tromsø, Hammerfest - og nå Bodø som nummer fem. I tillegg har de partnerhotell i Haugesund. Og dette er en kjede som tar et sosialt ansvar. Hvor de aktivt har gått inn og innledet et tett samarbeid med Sykehusklovnene.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE ROM: Du kan velge mellom sju forskjellige typer rom, fra 12,5 til 30 kvadratmeter på Smarthotel Bodø.

PRISGUNSTIG OG HJEMMEKOSELIG

– Vi føler at det er viktig å gi noe tilbake til samfunnet og støtte opp om de som går i spissen for å skape en bedre hverdag for sårbare grupper, sier Waagen.

Mange tror at Smarhotel betyr en robotstyrt virksomhet uten folk - i kalde og sterile lokaler. Det er det motsatte som er tilfelle. Smarthotel Bodø gir deg et fleksibelt, prisgunstig og hjemmekoselig tilbud.

Så hva er det som er så smart? Jo, du kan i stor grad avgjøre selv hvordan du vil bruke hotellet.

Saken fortsetter under bildet.

EN PUST I BAKKEN: En lun krok tilbyr muligheter for å lese en bok, ta en telefon eller nyte en kopp kaffe
STOR VARIASJON

– For det føreste kan du velge mellom sju ulike typer rom, sier hotelldirektør Janita Waagen.


Det betyr 161 rom fra 12,5 til 30 kvadratmeter. Hvilket igjen gir deg stort armslag når turen skal planlegges. Er du på rask gjennomreise og kun trenger et sted å sove noen timer, trenger du ikke store plassen.


På den andre siden, Smarthotel Bodø har også familierom med køyesenger. Og ulike varianter av businessrom. Og uansett størrelse, du er sikret en god natts søvn i senger fra DUX og Wonderland.

Saken fortsetter under bildet

FLINKE MEDARBEIDERE: – Vi har klart å samle en motivert og flink gjeng på det nye hotellet, sier Janita Waagen. Her i samtale med smartvert-leder Linda Johansen Strømsnes.


DEN GODE FROKOSTEN
Smarthotel Bodø leverer en fullservice opplevelse, inklusiv en skandinavisk frokostbuffé. Her vil det også være gode alternativer til de som ikke tåler gluten eller laktose.

Hvis du vil, kan du sjekke inn og ut helt på egenhånd og du er sikret gratis bredbånd, kaffe og te. En døgnåpen Smartshop tilbyr et stort utvalg av varm og kald drikke, pluss snacks og småmat. Samtidig står det alltid hyggelige smartverter i resepsjonen, klare til å bistå deg hvis det er noe du lurer på.

Saken fortsetter under bildet.

GATEKUNST: Hotellet er prydet av smart og sjarmerende gatekunst i de ulike etasjene.

BYENS MØTEPLASS

Smarthotel Bodø tar også sikte på å bli en uformell møteplass for byens befolkning:

– Her kan du ta en øl og se fotball med vennene dine. Eller nyte en god kopp kaffe mens du gjør ferdig en jobb på datamaskinen din, sier Waagen.


Det er lagt ned mye arbeid i å skape et hotell som skiller seg litt ut. Dette vises godt med tanke på interiøret. Her er det en sjarmerende blanding av røff betong og kreativ gatekunst på veggene.

Saken fortsetter under bildet.

KJENT MOTIV:  Dette er fra resepsjonen hvor en klokke og en bru forteller oss at dette er tidevannsstrømmen i Saltstraumen.

– Målet er å skape en nordnorsk, folkelig stemning hvor latteren sitter løst og du virkelig kan føle deg hjemme, sier Waagen.

For ytterligere å forsterke service og omsorg har hotellet gjort klart et eget vaskerom med tørketrommel hvis du har behov for det.

ROM FOR ALLE

– Vi vet at det finnes mange typer gjester. Disse har ulike ønsker. Hos oss skal du få muligheten til å få dekket nettopp dine behov. For når du er gjest hos oss, så er det du som er sjefen. Du må ikke tilpasse deg en fast struktur, det er vi som skal legge forholdene til rette for deg og dine, understreker Waagen.

Saken fortsetter under bildet.

EN FELLES MØTEPLASS: I resepsjonen er det laget flere møteplasser, her langs vinduene ut mot byen.
Hun er også meget tydelig på at Smarthotel hele tiden jobber med å redusere klima-avtrykket:

– Vi har et skarpt fokus på arbeidsmiljø, kildesortering, energi- forbruk, innkjøp, transport og matsvinn. Vi har et sterkt ønske om å bidra som en del av en voksende, nasjonal grønn bevegelse. Alle Smarthotellene er Miljøfyrtårn-sertifiserte og de er lærlingbedrifter:

– For oss er det naturlig å ta det samfunnsansvaret at vi hjelper unge mennesker inn i en spennende og fascinerende bransje, fremholder Waagen.

Og hvis du lurte, ja, Smarthotel er tilknyttet SAS Eurobonus- programmet slik at du kan opptjene bonuspoeng hos dem.

Se flere bilder fra hotellet i serien under:

Bildeserie