PÅ FLYTTEFOT: Christine Ilstad ser frem til å flytte inn i ny leilighet. Og med en god strømavtale ordnet på forhånd, er det én ting mindre å konsentrere seg om.

Sømløs strømflytting

Når Christine Ilstad flytter inn i ny bolig, trenger hun ikke å tenke på strømmen. Der er alt ordnet på forhånd.

– Når du skal flytte er det ofte tusen baller i lufta og jo mer du har ordnet i forkant, jo enklere blir det på selve flyttedagen, sier Christine.

MYE Å HUSKE PÅ

For alle som har flyttet vet at det er veldig mye du skal passe på. Både i den boligen du forlater og den du flytter inn i. Det er mange som skal ha beskjed om at du får ny bolig og da er det fort at du glemmer noe eller tar raske ikke gjennomtenkte valg.

Og å bestille strøm er noe av de viktigste du trenger, både til oppvarming og matlaging. Du vil heller ikke ende opp i en situasjon hvor du får dyrere strøm enn nødvendig.

SØMLØS OVERGANG

Hos Bodø Energi Kraftsalg er vi veldig opptatte av at du som kunde skal få en så sømløs overgang som mulig:

– Som et lokalt selskap har vi inngående kunnskap om det lokale markedet og vet hvordan vi skal bistå kundene våre ved flytting, sier salgs- og markedsleder Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg.

Her er hennes oppfordring:

– Når du vet datoen for flytting, så sender du en e-post til oss med flyttedato, navn, telefonnummer og den nye adressen din. Oppgi gjerne hva slags avtale du skal ha. Hvis du ikke vet hva slags avtale som vil passe for deg så kan du få veiledning av våre erfarne kunderådgivere på telefon eller e-post.

SAMFUNNSANSVAR: – For oss i Bodø Energi Kraftsalg er det helt avgjørende at vi kan støtte opp om lokal aktivitet på mange nivåer, sier salgs- og markedsleder Svetlana Hansen.

– Når vi har mottatt bestillingen ordner vi alt det praktiske i god tid før flyttingen, og den dagen du flytter inn er strømavtalen ordnet..

KAN FORT BLI DYRT

Det er en stor fordel å sørge for en god strømavtale før du flytter inn i en bolig. Hvis du ikke har valgt  strømavtale for den nye boligen, så er nettleverandøren lovpålagt å gi deg strøm, men den prisen du da får er aldri den mest gunstige.

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr deg fire ulike typer strømavtaler:

Glimt-strøm#ActionNow

Spotpris

Innkjøpspris

Fastpris

LOKAL FORANKRING

Inngående kunnskap om det lokale markedet er én fordel med å bruke Bodø Energi Kraftsalg. Så er det også viktig at dette er et lokalt eid selskap hvor overskuddet går tilbake til Bodø kommune og dermed også innbyggerne.

Saken fortsette under bildet.

LOKAL AKTØR: – For meg er det et viktig poeng at jeg kjøper strøm fra et lokaleid selskap som skaper arbeidsplasser og som støtter kultur, idrett og sosialt engasjement, sier Christine Ilstad.

Hos Bodø Energi Kraftsalg har vi hele tiden et kontinuerlig fokus på lokale verdier og bærekraft.

– Det er fem gode grunner til å kjøpe strøm hos oss, sier salgs- og markedsleder Svetlana Hansen:

  • Konkurransedyktige strømpriser
  • Vi støtter lokal idrett og kultur
  • Vi har lokalt kundesenter og support
  • Mange gode og lokale kundefordeler til deg
  • Du støtter lokale arbeidsplasser

Er du på flyttefot? Da finner du råd om hvilken strømavtale du bør velge her.