– VELKOMMEN TIL OSS: Staben på Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS er stolte over at de nå tilby byens råeste show-room hvor du som kunde får et unikt innblikk i hvordan løsningen kan bli. Fra venstre Inger Evita Hafeld, Tor-Erik Holst Andersen og Malin Fjellvoll Andreassen.

– Steinbra med
nytt show-room

Skrevet for Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS
27.11.2019 22:27

De brenner for faget og nå har de nettopp oppgradert butikken for å skape en unik opplevelse for deg som kunde.

– Ikke for å skryte, men du finner ikke maken her i byen, sier daglig leder Tor-Erik Holst Andersen.

UNIKT INNBLIKK

Han og staben har nettopp lagt siste hånd på et nytt og moderne show-room hvor kundene virkelig kan få et unikt innblikk i hvordan flisene vil passe inn i et rom eller bolig.

Saken fortsetter under bildet.

BREDT UTVALG: Du finner fliser i alle størrelser, former og farger. Og på veggene til Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS kan du studere hva som passer perfekt for deg og din bolig.

Bodø Varme- Flis og Steinsenter AS tilbyr, som navnet tilsier, et bredt utvalg innen ovner, peiser, fliser, og steinløsninger. I ryggen har de tunge og profilerte merkevarer innen de ulike segmentene.

MYE PÅ LAGER

– Vi legger stor vekt på å ha mye som mulig på eget lager. Vi vet av erfaring at hvis en kunde plutselig finner noe de liker, så øker sjansen for et salg hvis vi kan tilby varen der og da, sier Tor-Erik.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVLE DAGER: Lageret er til en hver tid fylt opp med det som trengs Her er det Kristian Lind Edvardsen som sørger for at alt er ajour.

Bedriften har hele veien levert både til proff- og privatmarkedet. Den siste oppgraderingen av butikken gjør det enda lettere for kundene som kommer innom å se de smarte, vakre og kvalitetssikrede løsningene som finnes.

ENORMT UTVALG

Og bruken av flis har tatt seg kraftig opp de siste årene, i takt med at tilbud og utvalg formelig har eksplodert. Nå finnes det fliser i alle dimensjoner og alle prisklasser.

På grunn av den økende etterspørselen har Tor-Erik økt staben til fem, siste tilskudd er kona Inger Evita Hafeld. For butikken legger stor vekt på å kunne tilby personlig og profesjonell bistand til kundene.

 SOLID KOMPETANSE: Malin Fjellvoll Andreassen og Inger Evita Hafeld diskuterer mulige løsninger for en ny kunde. – Det handler om få finne ut hvilken stil og hvilke strukturer kundene er på jakt etter, sier de to.

KUNDENS GODE HJELPER

– Det er mye å forholde seg til når du skal velge fliser og det kan fort blitt litt overveldende. Da er det vår jobb å finne ut hvilken stil kundene liker, hvilket uttrykk de er på jakt etter, sier Malin Fjellvoll Andreassen.

Skal det være lyst eller mørkt? Harde kontraster eller myke overganger? Skarpe farger eller duse toner? Romantisk eller røft? Eller begge deler?

Saken fortsetter under bildet.

SE HVORDAN DET BLIR: Med effektiv 3D-grafikk får du som kunde en grundig innføring i hvordan det hele blir til slutt.  – Dette er et verktøy som løfter kundeopplevelsen flere hakk, sier Inger Evita Hafeld.

DIGITAL TEGNESTASJON

Og ikke minst, hvordan blir det hele seende ut til slutt. Nå har Bodø Varme – Stein & Flissenter også investert i en digital tegnestasjon. Når denne er helt ferdig vil du som kunde få se hvordan de ulike løsningene fremstår  i detaljerte 3D-modeller.

Så handler det også mye om selve håndverket. Og her kan Tor-Erik trekke veksler på sin egen, lange erfaring som flislegger på en rekke tunge og kompliserte prosjekter.

– Det er viktig å huske på at underlaget betyr alt når du skal legge fliser, forhåndsarbeidet er helt avgjørende for et vellykket resultat, sier Tor-Erik.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKERT OG VARMENDE: Nye og moderne oljelamper finnes i mange størrelser og tilbyr både ekstra stemning og varme i boligen din.

PRIS BETYR NOE

Så er det også slik at pris faktisk har en betydning for kvalitet og legging. Dagens nye porselensfliser er det som på fagspråket kalles for  ”rektifisert”, det vil si at de er skåret ned til hundre prosent nøyaktig format. Hvilket igjen betyr at du kan legge så små fuger som helt ned til to millimeter.

– Et annet poeng er renhold. Fliser med lite struktur er lettere å holde rene enn fliser med mye struktur, understreker Inger Evita.

Saken fortsetter under bildet.

 VEDVARENDE LYKKE: – Ett kilo ved gir deg fire kilowatt varme og de nye ovnene er både rentbrennende, miljøvennlige og gunstige for budsjettet, sier Malin Fjellvoll Andreassen.

KJENTE MERKEVARER

Fagflis er en kjede som importerer keramiske fliser fra noen av de meste kjente produsentene i Europa, blant annet fra Italia, Portugal, Spania, Tyrkia og Tyskland.

Butikken i Bodø leverer også produkter fra Minera, Altaskifer og Varmefag.