Stina jobbet i butikk for 20 år siden: – Endelig er jeg tilbake

Skrevet for Coop Nordland
23.08.2020 15:34

Stina Larsen har alltid hatt en drøm om å jobbe i butikk.

I desember 2018 gikk drømmen i oppfyllelse.

 

HØYT TEMPO

Blant handlende kunder, ekstrahjelper som setter varer på plass, og hyller som ryddes, finner vi Stina Larsen, assisterende butikksjef ved Coop Mega på Fauske. Tempoet er høyt og hun har stålkontroll på alt rundt seg.

– Fart er tingen for meg, for jeg kan ikke sitte i ro. Hvis det ikke skjer noe så kjeder jeg meg. Og for å si det slik; det skjer alltid noe her inne på Coop Mega! Dagene går utrolig fort når jeg er på jobb, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

Det er alltid noe som må gjøres på "Coopen" på Fauske.

 

ELSKER MILJØET

Coop Mega er en av flere dagligvarebutikker på Fauske, men for Larsen er Coopen den eneste som betyr noe.

– Samspillet på jobb er viktig. Man kan trives med arbeidet, men om man ikke kommer overens med de andre så føles ikke arbeidsplassen rett. Da jeg startet her var jeg skeptisk på hvordan det kom til å komme inn på en arbeidsplass hvor flere har vært i lang tid. Heldigvis var de utrolig flink til å ta til seg nye, sier hun.

– Her er de ansatte opptatt av å ta vare på hverandre om noe skjer. Sliter en av oss, så står det alltid klar noen til å ta over for å gjøre dagen bedre. Det kalles ekte kolleger, fortsetter Larsen.

– Det er en stor bonus at vi har verdens beste kunder også, legger hun til og smiler.

Larsen forklarer at kollegene er en stor grunn til trivselen hennes. Siden hun vant "månedens medarbeider", i Coop Nordland, er det ikke utenkelig at de er fornøyd med henne også.

– Det var Inger Lise som nominerte meg. Hun er ei fantastisk dame her på Coopen, og vi kaller henne for postdama fordi hun har ansvaret for postdelen. Jeg er utrolig takknemlig for nominasjonen. At jeg vant fant jeg ut via Facebook, og det kom som et sjokk for meg.

Kollegaene er det beste med Coop Mega på Fauske, ifølge Stine Larsen.

FLYTTER IKKE

Det er imidlertid ikke bare på butikken at det er full rulle. Også hjemme har Larsen huset fullt, og hun gjør det hun kan for at alle skal ha det bra.

– Klokkeslettet 8-16 eksisterer ikke for meg, og det vet familien min godt. Men jeg sørger for å alltid prioritere dem. Når det er blitt rolig i huset kan jeg alltids dra tilbake på jobb, noe som skjer ofte, humrer hun.

– Hvordan endte du opp her?

– Det vet jeg ikke, men jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i butikk slik jeg gjorde for 20 år siden. Etter at mannen min også fikk jobb her så har alt falt på plass. Jeg har overhodet ingen planer om å endre situasjonen min slik den er i dag!

Nå trives hun så godt at hun har ingen planer om å forlate arbeidsplassen, eller byen.