STOLT LEDER: Direktør for forretningsutvikling i PowerOffice, Nebojsha Mihajlovski, er stolt over at bedriften har klart å rekruttere flinke folk som hele tiden skaper nye og revolusjonerende løsninger som kommer kundene til gode.

Suksess skaper
større utvikling

De har gått fra en omsetning på 33 millioner kroner i 2015 til 330 millioner i 2021, men fortsatt er holdningen: – Vi har nettopp startet.


PowerOffice har opplevd en fenomenal vekst og en utrolig suksess. I dag har de 45.000 kunder med over 100.000 brukere og har flere år vært på topp i Regnskap Norge sin undersøkelse om hvilke systemer som har de mest fornøyde brukerne. Da skulle man kanskje tro at man var fornøyd.

SIN EGEN KONKURRENT

– Suksessen forplikter. Vi er nødt til å vise at vi kommer opp med nye og bedre løsninger som skaper en enda mer effektiv og enklere hverdag for kundene våre. Vår visjon er å gjøre livet bedre for mennesker i små og mellomstore bedrifter, sier direktør for forretningsutvikling, Nebojsha Mihajlovski.

Bare i januar 2022 har det kommet inn 3.000 nye kunder. Det har faktisk blitt sånn at selskapets skarpeste konkurrent er PowerOffice selv. Da er man nødt til å ta noen grep.

Saken fortsetter under bildet.

STERK VEKST: – Vi trenger både flere hender og hoder, men hver gang det kommer noen nye inn, så får vi friske blikk på det vi gjør. Og det er alltid sunt i en bedrift som er i konstant endring.

LOV Å FEILE

– Vi har sultne folk. Medarbeidere som får lov til å prøve og feile. Du kan ikke skape fremskritt hvis du hele tiden skal kjøre en tryggest mulig linje. Dessuten er det helt nødvendig å ha det gøy på jobb, understreker Mihajlovski.

PowerOffice styrer etter ordene Modig, Innovativ og Profesjonell. De jobber hele tiden meget tett opp mot kundene. 

– Det er en kontinuerlig dialog for å finne den mest intuitive løsningen.

REGNSKAPET I LOMMA

For det er den intuitive brukeropplevelsen som gjør at det skybaserte regnskapsprogrammet PowerOffice Go har tatt markedet med storm. 

– Du har regnskapet i lomma, tilgjengelig 24/7, sier Mihajlovski.

 Og tenker på at en smarttelefon med PowerOffice-appen er alt du trenger for å ha fullstendig kontroll. Telefonen er også et uvurderlig verktøy for kundenes medarbeidere. Nå er det bare å ta et bilde av et utlegg eller en billett, så blir kvitteringen sendt videre inn i systemet.

Det samme med ferie og fravær, som nå hver enkelt kan ordne selv hvis det er nødvendig. 

Nå er det mange og varierte oppgaver som blir håndtert av PowerOffice Go . Selskapets mål er å tilby regnskapsprogram i verdensklasse som kundene elsker.

TRENGER DYKTIGE FOLK

Den kraftige veksten betyr også at PowerOffice stadig trenger nye folk. De to siste årene har staben vokst med 20 medarbeidere og er nå oppe i 65 personer.

– Vi trenger både flere hender og hoder, men hver gang det kommer noen nye inn, så får vi friske blikk på det vi gjør. Og det er alltid sunt i en bedrift som er i konstant endring.

PowerOffice har ansatt en blanding av folk rett fra skolebenken og de som kommer inn med lang erfaring. Felles for dem alle er en umettelig nysgjerrighet og ønsket om å gjøre en forskjell.

Saken fortsetter under bildet.

MER ENERGI: Lykken er å observere glade medarbeidere som får lov til å blomstre. Det er nesten sånn at du kan dra fra jobben med mer energi enn da du kom om morgenen, sier Nebojsha Mihajlovski.

ALLTID NYSGJERRIG

Et av spørsmålene som oftest blir stilt i lokalene til PowerOffice på Jakhelln Brygge er:

– Trenger vi den knappen?

Tett fulgt av konklusjonen?

– Dette kan vi da gjøre enklere for kunden.

Akkurat nå jobber selskapet med flere, spennende nyheter som skal lanseres i løpet av året.

– Noe av det unike med PowerOffice Go, er at det kan «snakke» med en lang rekke systemer. Det er lett å integrere «Go» med andre fagsystemer.

En annen styrke er at PowerOffice har valgt å tilby «Go» via regnskapsbyråer, og ikke direkte til sluttbrukeren. Det skaper en faglig samhandling samt økt trygghet der kunden og regnskapsføreren kan jobbe sammen ut ifra hvor mye kunden selv ønsker å være involvert. 

DEN LYKKELIGE SJEFEN

– Men med et slikt tempo, er det ikke en fare for at du som leder kan bli utbrent?

– Nei, ikke så lenge du har det gøy og blir motivert av å skape nye ting. Lykken er å observere glade medarbeidere som får lov til å blomstre. Det er nesten sånn at du kan dra fra jobben med mer energi enn da du kom om morgenen.

BRA = NORMALT

Når bedriften går godt, blir det også gode muligheter til å investere ytterligere kapital i forsking og utvikling. Hvilket er helt nødvendig når begrepet «bra» har blitt det normale. Med andre ord, det må legges inn en ekstra innsats for at produktene virkelig skal skinne enda bedre.

– Den nye generasjonen kunder har «sveipet» seg inn i en sømløs, digital verden. De kjenner ikke til noe annet. Det er der vi kommer inn og sørger for at regnskapet blir nettopp det – sømløst integrert i livet ditt, poengterer direktør for forretningsutvikling, Nebojsha Mihajlovski.

Du kan lese mer om PowerOffice her.