NY LEDER: Øyvind Grøneng kom inn som daglig leder hos Centrum Bil & Karosseri i november i fjor: – Vi har mange lojale kunder og det dukker stadig opp nye. For oss dreier det seg om å levere på et høyt nivå - hver eneste dag.

Topp kvalitet  -
gunstige priser

Gammel eller ny, fossil, hybrid eller elektrisk, Centrum Bil & Karosseri sørger for at du får fikset alt du trenger. Til og med bobilen din er i trygge hender her.


– Vi har en solid gruppe med lojale kunder som har vært hos oss i alle år, men det kommer stadig nye til, sier daglig leder Øyvind Grøneng.

I dag har Centrum Bil & Karosseri åtte mekanikere hvorav to lærlinger. To av mekanikerne har vært i bedriften siden 1991 og verksmesteren har 40 års erfaring. 

Samtidig henger de med på siste nytt og har allerede to mekanikere som har fullført Mekonomens interne kurs for håndtering av elektriske biler.

TA FERIESJEKKEN NÅ

– Vi utfører godkjent service på alle bilmerker og våre folk sitter med lang erfaring og spisset kompetanse, sier Grøneng.

Saken fortsetter under bildet.

 OMFATTENDE JOBB: Tormod Ness i full gang med å bygge opp igjen en skadet bil. Hos Centrum Bil & Karosseri finner du dyktige fagfolk som brenner for jobben.

Akkurat nå kan det være lurt å sjekke at bilen din er klar til ferieturen. Det kan være alt fra olje, bremsevæske, kjølevæske, bremser, dekk og aircondition.

Når bilen din har vært på service hos Centrum Bil & Karosseri, får du en 12 måneders mobilitetsgaranti. Med mobilitetsgaranti har du fri tilgang på veihjelp hvis du skulle havne i en kollisjon, kjøre av veien, gå fri for strøm, miste nøkler, låse deg ute, punktere, fylle feil drivstoff eller kjøre tom for drivstoff. Det er ingen egenandel på bilberging.

BUDSJETTVENNLIG SERVICE

I en tid hvor mange merker at budsjettet har blitt strammere, så kan Centrum Bil & Karosseri tilby MekoService 5+.

På fossilbiler eldre enn fem år inkluderer dette en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen. Servicen inkluderer inntil fem liter olje og bytte av oljefilter. Prisen er 2.990 kroner, forteller Grøneng.

Saken fortsetter under bildet.

KYNDIG OPPLÆRING: Teknisk leder Børge Bugten gir de siste instruksene før lærling Robin Johansen kan gå i gang med jobben

På elbiler har de en tilsvarende pakke, hvor kupéfilteret også blir byttet. Her er prisen 1.990 kroner.

Med sin plassering i Dreyfushammern i Rønvik har de mange stamkunder fra dette området og nordsida

–  Vi blir nabolags-verkstedet og du trenger da heller ikke å kjøre gjennom bomringen for å komme til oss.

På en vanlig dag er det ikke uvanlig at bedriften håndterer rundt 25 biler med ulike behov.

TAR SEG AV BILENE DINE
Så stopper ikke tjenestene her. Centrum Bil & Karosseri har lang erfaring med å administrere bilparken til små og store selskaper.

– Da tar vi oss av service, EU-kontroller, reparasjoner, rens av aircondition og montering av Würth arbeidsinnredning. Vi vet av erfaring at en effektiv bilpark her helt avgjørende med tanke på en optimal hverdag hvor alle har det travelt.

Og, som det ligger i navnet, Centrum Bil & Karosseri tar også reparasjoner av skader på bilen din.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE YRKE: – Jeg har alltid likt å skru og dette er en mulighet til å få utfordret meg selv, sier lærling Robin Johansen.

Øyvind Grøneng kom inn i rollen som daglig leder i november i fjor, og han er ikke i tvil om at dette er drømmejobben.

Han har et sterkt og lidenskapelig forhold både til god service og til biler som fenomen.

Så hva er det hans favorittbil?

En 67-modell Ford Mustang Fastback

Med andre ord, velger du Centrum Bil & Karosseri, så kommer du til en bedrift som lever og ånder for biler. Det blir ikke bedre enn det.

Du kan leser mer om Centrum Bil & Karosseri her.