SMART LØSNING: Daglig leder Eivind Jenssen på HiFi Klubben viser frem moderne takhøyttalere. I taket kan du se hvordan det kan se ut hjemme hos deg.

Usynlig kvalitetslyd

Ønsker du god lyd, men er lei av synlige kabler og store høyttalere?

Hvis du renoverer eller bygger ny bolig, har du en unik mulighet til å gjøre musikkanlegget helt usynlig.

Saken fortsetter under bildet.

EN VEGG AV LYD: Stuen er det rommet hvor det tradisjonelt sett er viktigst med god lyd. Her skal en kose seg med venner, musikk og god film. Store kvalitetshøyttalere med et stort lydbilde - plassert i veggen.

Med høyttalerne bygget inn i vegg eller tak- har du fjernet alle forstyrrende elementer, og den nye boligen din fremstår akkurat så lekker som du har drømt om.

Saken fortsetter under bildet.

DISKRET ELEGANSE: Vipps, der var de store gode høyttalerne skjult bak diskrè fronter. Hvite, men kan lakkeres i veggens farge

Men med svært god lyd i hele huset- uten frittstående høyttalere eller kabler. En slik løsning øker verdien på din bolig, og koster langt mindre enn en kanskje tror. Har du først hatt denne løsningen i din bolig- bygger du ikke ny bolig uten.

Saken fortsetter under bildet.

GOURMET-LYD: Integrerte høyttalere på husets kanskje viktigste rom- kjøkkenet. Kokkelering på fredag over et glass, og god lyd = fantastisk. Med en meget brukervennlig app kan kokken selv styre musikken, uavhengig av hva som ellers lyttes til i boligen.

Når du ikke skal bygge om, finnes det fortsatt èn god måte å få svært god lyd – helt usynlig. Bak stoffdører i våre gjennomtenkte og lekre møbler skjuler du både kabler, bokser og høyttalere. Møblene finnes i mange forskjellige størrelser, farger og finisher

Saken fortsetter under bildet.

SANGER I DUSJEN: HiFi Klubben Bodø får mange tilbakemeldinger om at god lyd på badet har gjort det til et favorittrom i hjemmet..Vi i HiFi Klubben Bodø kan lyd og bilde. Vi brenner for god lyd og fornøyde kunder. Derfor kan være trygg på at vi hjelper deg med de beste løsningene for ditt hjem, enten du tenker lyd i to rom, eller i hele huset.

Kom innom oss, så finner vi løsningene sammen!

Du kan lese mer om oss her.