PÅ DITT PARTI: – Vi som jobber her er din garantist for at du velger de rette og de trygge produktene, enten det er snakk om medisin eller helse og velvære, sier sier apoteker og daglig leder Abhilasha Bhargava på Apotek 1 på Trekanten.

– Vår kunnskap
er din trygghet

Et apotek er ikke bare et sted du kan kjøpe medisin, hos Apotek 1 på Trekanten får du også gratis og gode råd om bedre helse og økt velvære.

– Nøkkelordet her er kunnskap, sier apoteker og daglig leder Abhilasha Bhargava.

For i en tid hvor informasjonen flyter raskt og alle kan søke opp preparater på nettet, er det viktigere enn noensinne å sikre deg kvalifiserte råd og tips.

TILLIT OG RESPEKT

Det er her Apotek 1 på Trekanten kommer inn:

– Gjennom praktisk handling viser vi at vi har kunnskap og er til å stole på. Kundene skal oppleve at vi har trygge og gode produkter, og at vi gir gjennomtenkte råd tilpasset den enkeltes situasjon. Vi skal opptre på en måte som inngir tillit, og vi skal ha respekt for det ansvaret vi har overfor enkeltmennesker og samfunnet forøvrig, sier Bhargava.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Latteren sitter alltid løst hos medarbeiderne på Apotek 1 på Trekanten. Her er Abhilasha Bhargava i munter samtale med apotek-tekniker Janne Vedal.

Det betyr blant annet at du som kunde blir orientert om at det kan finnes billigere medisiner enn den som er skrevet på din resept. En medisin som har de samme virkemidlene.

– Så er det vår plikt å sørge for at kunden ikke har allergier som vil reagere mot de andre hjelpestoffene som finnes i de ulike preparatene, understreker Bhargava.

VARM OMTANKE

På et apotek blir medarbeiderne involvert i andres problemer og da er det helt avgjørende at man utviser respekt og diskresjon.

– En god atmosfære i butikken, hjelpsomme og omtenksomme medarbeidere er avgjørende for å skape tillit og trygghet hos kundene våre, poengterer Bhargava.

Saken fortsetter unde bildet.

HÅNDSPRIT: 2019 og 2020 ble tiden hvor nordmenn fikk et nytt og tett forhold til håndsprit og desinfisering. Hos Apotek 1 på Trekanten finner du et bredt utvalg av slike produkter.

HELSE OG VELVÆRE

Men et apotek er så mye mer enn bare medisin:

– Vi har et stort og spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker kundenes behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter.

Og alt du finner hos Apotek 1 på Trekanten har passert en streng kontroll. Nye produkter gjennomgår en grundig faglig vurdering før de får plass i hyllene.

GRATIS VEILEDNING

Så har Apotek 1 på Trekanten også andre tilbud, hvor du kan få gratis veiledning inne ulike tema:

  • Korrekt bruk av inhalator ved astma/kols
  • Informasjon i forbindelse med bruk av ny medisin, noe som skjer i samarbeid med din lege
  • Samtaler om bruk av medisin for hjerte-kar lidelser

I tillegg har Apotek 1 på Trekanten når et tilbud om vaksinering mot influensa:

– Dette er en tjeneste som styrker apotekets rolle som et lavterskeltilbud inne helsevesenet, sier Bhargava.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRAL KJEDE: Apotek 1 er landets første og største apotekkjede, og har i dag over 400 apotek spredt over hele landet. – Det betyr at vi har god tilgang til kunnskap og kompetanse, noe som kommer kundene til gode, sier Abhilasha Bhargava.

FOREBYGGER SKADER

Apotek 1 er landets første og største apotekkjede, og har i dag over 400 apotek spredt over hele landet.

– Når du kommer til oss skal du være trygg på at du møter medarbeidere med faglig tyngde og oppdatert kunnskap. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder. Vår jobb er å bidra aktivt til å forebygge helseskade og lidelse, avslutter apoteker og daglig leder Abhilasha Bhargava på Apotek 1 på Trekanten.