DITT KLARE FØRSTEVALG: – Vi skal være hotellet som blir en naturlig møteplass. En god nabo som du gjerne stikker innom, sier hotelldirektør Kenneth Stensland.

Velkommen til
ditt andre hjem

Med Comfort Hotel Bodø har byen fått en ny nabo som sitter klar med kaffen når du stikker innom. Her skal du føle deg hjemme når du er ute.

– Før var det nok litt slik at folk nølte med å gå inn på et hotell hvis du ikke bodde der. Hos oss er hele poenget at vi skal være uløselig knyttet til det som til enhver tid skjer i sentrum.

Hotelldirektør Kenneth Stensland har nettopp åpnet det nye hotellet og forelskelsen er til å ta og føle på:

– Vi har klart å samle en fantastisk gjeng medarbeidere her. Allerede nå kjennes det ut som vi er del av en storfamilie.

Saken fortsetter under bildet.

ET NYTT SIGNALBYGG: The Storm, med Comfort Hotel Bodø, har blitt et nytt signalbygg som viser at Bodø er på vei mot nye nytt. Noe stort.DEN UNIKE BLANDINGEN

Og her ligger mye av nøkkelen til tanken bak det nye hotellet. Det skal være uformelt og stilig på samme tid. Hjemmekoselig, men med en umiskjennelig urban stil. En meny du ikke finner andre steder og en dyptliggende respekt for miljøet.

Saken fortsetter under bildet.

NOE HELT NYTT: Comfort Hotel Bodø har nettopp åpnet. De ansatte er preget av sterkt fokus  og et brennende engasjement.Noe du skal merke i samme øyeblikk som du kommer inn dørene. For her møter du ikke en stiv resepsjon, men en levende barception. Det betyr at medarbeiderne skifter mellom mottakelse, barrista-oppgaver, servering, bar og oppvask.

GLIMT I ØYET

– Vi har hele veien gått etter de rette personlighetene, det har ikke vært et smalt fokus på en CV. Her handler det om folk med glimt i øyet og et stort hjerte for de som kommer innom, understreker Stensland.

Saken fortsetter under bildet.

DEKKET BORD: Du er alltid velkommen til å stikke innom Comfort Hotel Bodø, for her er det alltid et dekket bord.

Hans største ønske er at hotellet skal bli et fast stoppested for byens befolkning, enten det er snakk om frokost, en kopp kaffe eller en vennemiddag. 

EN UNIK LØSNING

Noe av det som gjør Comfort Hotel Bodø unikt, er det faktum at bygget også rommer leiligheter. 

– Dette blir jo i praksis våre nærmeste naboer og vi ser virkelig frem til å bli nærmere kjent med dem.

Saken fortsetter under bildet.

EN DEL AV LEILIGHETEN: Når du bor i The Storm, er hotellet en del av leiligheten. Slik at du kan bruke restauranten som møteplass når du får besøk.

For det er her det skapes synergi. De som bor i The Storm kan bruke hotellets fasiliteter som en utvidet del av leiligheten. Hvis du får besøk kan gjestene bo på hotellet og deres kan møtes til middag i restauranten.

Hotellet vil også legge til rette for at naboene blir en integrert del av miljøet:

– Ønsker noe å feire en 50-årsdag eller holde en konfirmasjonsmiddag, så kan vi stille med lokale og servering.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE MULIGHETER: Tre møterom av ulike størrelse skaper fleksible muligheter. Som når du kan arrangere julebord eller konfirmasjon i det største rommet.

BRATT LÆRINGSKURVE

For Kenneth selv har det også vært bratt læringskurve, fra han kom inn i bransjen hos Unni Olsen på Grand i Bodø i 2011. Turen gikk til Oslo, med studier og jobber på ulike hoteller. 27. september i 2018 kom det en pressemelding om at The Storm-prosjektet skulle i gang.

– Jeg tenkte at dette var drømmejobben. 

I mellomtiden landet Kenneth jobben som salgssjef på det som skulle bli Clarion Hotel The Hub i Oslo:

Saken fortsetter under bildet.

EN GOD NATTS SØVN: Comfort Hotel Bodø tilbyr gode og behagelige rom hvor det er garantert en god natts søv.KAPRET DRØMMEJOBBEN

– Jeg bestemte meg med én gang for å prøve å lære som mye som mulig om hotelldrift, med Bodø-prosjektet i bakhodet. Han søkte på jobben og en dag kom telefonen. Han hadde fått den.

– Jeg gikk hjem gjennom Torgata, over Eventyrbrua og inn i Markveien. Låste meg inn i leiligheten. Fortalte samboeren min om hva som hadde skjedd. Vi åpnet en flaske champagne og så ble jeg sittende og tenke:

– Hva nå?

Saken fortsetter under bildet.

FLERE VALG: Hvis du ønsker er litt større rom, har Comfort Hotel Bodø akkurat det du trenger.DEN PERFEKTE MIXEN

Svaret ble en av Norges mest spennende hotell-jobber. Hvor Kenneth og teamet kan tilby asiatisk inspirert street-food i restauranten The Neighbour. Et hotell hvor du finner en deli-avdeling i resepsjonen som er åpent 24/7. Hvor det allerede begynner å komme inn interessante forespørsler om kurs og konferanse-muligheter. 

Saken fortsetter under bildet.

FULL KONTROLL: Møterommet "Bris" er satt opp som et perfekt valg for de som trenger en plass til styremøtet.

Og her stiller Comfort Hotel Bodø meget skarpskodd, med tre ulike møterom, alle utstyrt med audivisuelle løsninger i verdensklasse:

  • «Bris»: Plass til 14 personer og er rigget som et perfekt rom for styremøter
  • «Kuling»: 32 plasser i klasseroms-oppsett
  • «Storm»: 40 plasser i klasseroms-oppsett

Kombinasjon av de tre rommene gjør at hotellet kan dekke alt fra konferanser til uformelle julebord i lukkede lokaler.

DEN GODE NABOEN

Nå er hotellet åpnet. Fremtiden er fortsatt litt skjør, med en pandemi som endrer seg fra dag til dag. Men Comfort Hotel Bodø har kommet for å bli. 

Saken fortsetter under bildet.

DEN GODE SMAKEN: Comfort Hotel Bodø og restauranten "The Neighbour" står klar med asiatisk-inspirert street-food.– Det å være med på å åpne et nytt hotell er strengt tatt noe du bare får sjansen  til å oppleve én gang i livet. At jeg har fått muligheten til dette hjemme i Bodø, i byen som står mitt hjerte så nært – det er sterkt.

Saken fortsetter under bildet.

DELI 24/7: Barception-området inkuderer en en deli som er åpen 24/7.Som har følgende konklusjon:

– Vi har bygget byens beste nabolags-hotell. Her er det rom for alle – kom som du er. Bodø er en by for fremtiden og Comfort Hotel Bodø skal være med på denne reisen. 

Fakta

  • Comfort Hotel Bodø
  • 158 rom
  • Tre møterom med total kapasitet på 86 personer
  • The Neighbour restaurant med 104 sitteplasser
  • Barception hvor mottakelse er sydd sammen med bar og deli

Se flere bilder fra det nye hotellet her:

 

Bildeserie