ATTRAKTIVE BOLIGER: Jensvolldalen gir deg en vinn-vinn situasjon med nærhet til byen, marka og et nabolag med skoler, barnehager og butikker.

Velkommen til
ditt nye hjem

Sentrumsnært, midt ute i marka og prisgunstige leiligheter. Nå kommer neste trinn i attraktive Jensvolldalen.


– Vi kan vel trygt slå fast at dette prosjektet har blitt en suksess, sier eiendomssjef Daniel Thomassen i T. Kolstad Eiendom.

PRISGUNSTIG

Og hva er det som kommer? Jo, tre bygg med fem etasjer hver og parkeringskjeller.

Saken fortsetter under bildet.

LYST OG LUFTIG: Det legges stor vekt på høy kvalitet når boli- gene skal settes opp og det er snakk om lyse og luftige leiligheter.

Du kan velge mellom 87 leiligheter - alle på et overkommelig prisnivå for folk flest.

  • 1-roms 27 kvadratmeter - 14 stk
  • 2-roms 42 kvadratmeter - 29 stk
  • 3-roms 49 kvadratmeter - 14 stk
  • 3-roms 57 kvadratmeter - 15 stk
  • 3-roms 61 kvadratmeter - 15 stk

DET GODE NABOSKAPET

Jensvolldalen ved Grønnåsen og med Bodømarka som nærm- este nabo. Her får du en bolig i et trygt og rolig område – helt uavhengig av alder og livssituasjon. Per i dag er Jensvolld- alen befolket av en fin blanding av nyetablerte par, enslige, småbarnsfamilier, storfamilier og pensjonister.

Saken fortsetter under bildet.

EN SUKSESS: – Jensvolldalen har blitt en suksess hvor det er en fin blanding av alle aldersgrupper og familietyper, sier eiendomssjef Daniel Thomassen i T. Kolstad Eiendom.

– Her er det etablert et mangfold som skaper et godt naboskap, sier Thomassen.

En bolig i Jensvolldalen sikrer deg også et nærmiljø hvor du har kort vei til skoler, barnehager og butikker. Og – ikke minst, du kan spasere rett ut i den fantastiske Bodømarka.

HØY KVALITET

Kolstad Eiendom har lagt ned mye omtanke når boligene blir utformet. Det betyr blant annet arealeffektive planløsninger, høy standard på materialvalg, boder, parkeringsplasser og vestvendte balkonger.

Saken fortsetter under bildet.

ANDLIG OG SENTRUMSNÆRT: Jensvolldalen er sentrumsnært, samtidig som du har en bolig med marka som nærmeste nabo.

Uteområdene skal også bearbeides slik at du får grønne lunger mellom boligene. Det etableres flere lekeplasser, benker i parklignende omgivelser og trivelige grillplasser.

– Med gunstige priser er dette attraktive boliger for nyetablerte barnefamilier, understreker Thomassen.

FREMTIDSRETTET MILJØ

Frem til nå har T. Kolstad Eiendom allerede bygget nærmere 200 boliger i Jensvolldalen. Nå kommer altså trinn fem, som ytterligere skal styrke kvaliteten på området. Arbeidet skjer i tett samarbeid med den lokale og erfarne entreprenøren Gun- vald Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

DITT FØRSTEVALG: Boligene i Jensvolldalen passer for folk i alle aldre og du får dem i ulike størrelser og prisklasser.

– Vi ser at Jensvolldalen har blitt til et dynamisk miljø som stadig flere får øynene opp for. Vi tar hele tiden imot tilbake- meldinger fra kjøperne, slik at vi kan justere kurs og detaljer opp mot det markedet ønsker seg, konkluderer eiendomssjef Daniel Thomassen i T. Kolstad Eiendom.

Du kan leser mer om Jensvolldalen her.