NAVNET FORPLIKTER: – Vi vet at folk forbinder NAF med kvalitet og sikkerhet, noe som vi skal leve opp til hver dag, sier senterleder Willy Hanssen.

– Velkommen til ditt
helt nye NAF-senter!

Når det nye NAF-senteret i Bodø åpner dørene, får du kontroll og verksted under samme tak. Alt med rabatterte priser for medlemmene.

I tillegg har lokalavdelingen fått kontor og lager i samme bygg, slk at alt som har med NAF å gjøre er samlet ett sted.

– Dette er som julaften og 17.mai på en gang, sier en tydelig opprømt og lykkelig Knut F. Jenssen.

Han er daglig leder i NAF Bodø og Omegn-Nordre Salten. En region som i dag omfatter alt fra Halsa via Rognan, Bodø og helt opp til Innhavet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD PLASS: ­­­­– De nye lokalene har skapt en revolusjon både for medarbeiderne og for kundene våre, sier avdelingsleder Knut F. Jenssen i NAF Bodø og Omegn-Nordre Salten.

NYTT OG SENTRALT

Sentralt plassert på Stormyra er NAF klar til å ønske kundene velkommen til nye og lyse lokaler hvor absolutt alt av utstyr er fabrikknytt.

– For folkene våre blir dette et stort fremskritt og ikke minst for kundene, sier Jenssen.

Senteret starter med fire medarbeidere på testavdelingen og to på verkstedet: I tillegg har vi fått en egen kundemottaker, noe som har vært savnet lenge.

– Hvis det blir funnet avvik eller feil på bilen din kan du velge om du vil ha et tilbud fra oss på å utbedre dette. Da får du også rabatt som NAF-medlem, sier senterleder Willy Hanssen.

Saken fortsetter under bildet.

SKREDDERSYDDE LØSNINGER: Det nye bygget har blitt akkurat slik de lokale NAF-folkene ønsket. Alt er skreddersøm med tanke på medarbeidere og kunder.

KVALITET OG SIKKERHET

NAF har alltid vært synonymt med kvalitet og sikkerhet og dette trumfer alt hos NAF i Bodø.

– Vår jobb er å sørge for at du og din familie kan ferdes trygt i trafikken og at bilene du møter også skal være i forsvarlig stand, sier Hanssen.

NAF Norge ble etablert i 1924 i Oslo og kun to år senere så NAF Bodø og Omegn dagens lys. NAF Testsenter ble startet i 1969 og har frem til nå holdt hus i det samme bygget.

På jakt etter gode tips og råd når det gjelder bil og bilhold?

NAF har samlet mange gode råd her.

Saken fortsetter under bildet.

PRIVAT OG NÆRINGSLIV: – Vi tilbyr tjenester både til privatbilister, men også selskaper som trenger vår bistand, sier Willy Hanssen.

FLERE TJENESTER

Nå er det Stadssalg som har bygget det nye senteret og NAF-senteret leier lokalene.

Senteret tilbyr flere tjenester:

EU-kontroll

Garantiutløpstest

NAF Ekspress

Og det er mange fordeler ved å oppsøke NAF-senteret

  • 10 prosent medlemsrabatt på arbeid og deler.
  • Sammenlignbart skriftlig pristilbud.
  • Reparasjon og service til avtalte priser
  • Hjelp til å komme deg videre med alternativt transportmiddel

TO VETERANER

Det er to skikkelige veteraner som virkelig gleder seg over de nye lokalene. Knut F. Jenssen har vært NAF-tillitsvalgt i 32 år.

– Min første bil var en 1957-modell Ford Anglia – før den fikk skrå bakrute, sier Jenssen som per i dag er oppe i sin bil nummer 92.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRALT PLASSERT: Det nye NAF-senteret ligger lett tilgjengelig ved Olav V's gate og er klar til å ta i mot nye kunder.

Willy Hanssen har 41 år bak seg i NAF og har på mange måter blir senterets ansikt utad:

– Det er helt avgjørende for oss at vi hver dag klarer å opprettholde en høy standard, for NAF er et varemerke som alle stoler på, sier Hanssen.

På landsbasis finnes det i dag 500.000 NAF-medlemmer, 7.500 av dem i Bodø.

Som NAF-medlem får du en rekke fordeler og rabatter.

Les mer om dette her.