VINNER-TEAMET: Denne offensive gjengen hos Eiendomsmegler 1 Stormen kaprer stadig nye markedsandeler. F.v. Rolf-Martin Østli, Thomas Hansen, Runar Nilsen, Ole Marius Løberg, Heidi Anett Larsen og Hanne Taranger.

– Vi er på jobb for deg!

Skrevet for Eiendomsmegler 1

Et uslåelig arbeidsmiljø og tett kontakt med Nord-Norges mest offensive bank, er hovedgrunnene til at Eiendomsmegler 1 stadig styrker seg i markedet.

– Folkene våre må glede seg til å gå på jobb. Det er det første og viktigste budet, sier daglig leder i Eiendomsmegler 1 Stormen i Bodø, Ole Marius Løberg.

Nærmere kundene

Stormen-avdelingen ble nettopp opprett for å komme nærmere kundene og bli enda mer synlig. Det betyr at selskapet i dag har tre avdelinger, hvor Sparebank 1 Nord-Norge og City Nord utgjør de to andre.

Filosofien har slått til og i 2017 styrket Eiendomsmegler 1 seg ytterligere med fire prosent i Bodø og har nå over en tredjedel av markedsandelen i fylkeshovedstaden.

Saken fortsetter under bildet.

OPTIMAL PRESENTASJON: – Boligkjøp handler veldig mye om følelser. Derfor er det særs viktig at presentasjonen blir optimal i alle ledd, sier daglig leder Ole Marius Løberg.

Et godt 2018

Boligmarkedet i Bodø har, med unntak av finanskrisen i 2008, gått jevnt og trutt oppover fra 1993. Og Løberg har tro på et godt og sunt 2018:

– Det kommer nok ikke til å bli noen store svingninger, men akkurat nå – ved inngangen til 2018 – er det selgers marked. Særlig innen bruktboliger.

Varierende trender

Så hva er de mest populære områdene i byen?

– Dette er noe som går i bølger. På et tidspunkt er det Rønvik, så skifter det til Vestbyen før det blir fokus på sentrum. I neste øyeblikk får vi økt interesse rundt Hunstad og Mørkved.

Saken fortsetter under bildet.

INTERESSEN SKIFTER: Hvilke området i Bodø som er mest populære skifter hele tiden. Noen ganger er det Rønvik, andre ganger Vestbyen eller Mørkved.

Et komplett lag

Da Løberg fikk i oppdrag å skape en slagkraftig enhet i Stormen i Storgata, handlet det mye om å sette sammen et lag som utfylte hverandre.

Da skader det heller ikke at han har med seg megler-Bodøs toppscorer, Runar Nilsen, som var den som solgte flest enheter i 2017.

Folk kjøper med hjertet

Hva blir avgjørende for prisen når du skal selge en bolig?

– Boligkjøp handler veldig mye om følelser. Derfor er det særs viktig at presentasjonen blir optimal, både i form av et grundig prospekt med gode bilder, men også en visning som gir folk lyst til å flytte inn.

Saken fortsetter under bildet.

OFFENSIV AKTØR: Totalt solgte Eiendomsmegler 1 i Bodø 524 enheter i fjor. I år skal det bli flere. Da er det viktig at selskapet er tett koblet til Sparebank 1 Nord-Norge, som er blitt et moderne finanshus med en forvaltningskapital på over 90 milliarder kroner.

Totalt solgte Eiendomsmegler 1 i Bodø 524 enheter i fjor. I år skal det bli flere. Da er det viktig at selskapet er tett koblet til Sparebank 1 Nord-Norge, som er blitt et moderne finanshus med en forvaltningskapital på over 90 milliarder kroner.

Tillit betyr alt

Men til sjuende og sist, enten det er snakk om salg eller kjøp, så koker det ned til at du som kunde finner en megler du kan stole på. En megler som skjønner hva du tenker.

– Vi er til for kundene, det er vår oppgave å forvalte deres verdier. Og det er det som virkelig gir denne jobben mening, konkluderer Ole Marius Løberg.