MED HJERTET PÅ DEN RETTE PLASSEN: Opptur-festivalen blir et bankende hjerte hvor du kan samles rundt livgivende musikk og gode venner. Det er derfor vi i Coop Nordland synes det er viktig å støtte et slikt arrangement.

Vi er stolte sammen

Bokstaven S står for alt som er viktig. Samhold. Solidaritet. Samarbeid. Samvirkelag.


Det var så mye vi tok for gitt. Før pandemien. Før stengte dører, munnbind og meterkrav.

Derfor var gleden desto større når vi igjen kunne møtes. Som på fjorårets Opptur-festiival. Og nå er vi klare for 2023-versjonen. Den synes vi i Coop Nordland det er viktig å støtte.

En festival trenger ildsjeler. Noen som går foran og sier: – Dette skal vi få til.

En festival trenger noen som tør å ta sjansen, som ikke er redde for risiko. Det er noe vi i Coop Nordland har sansen for.

Saken fortsetter under bildet.

VERDT Å FLAGGE FOR: Coop Nordland sine butikker finner du overalt. Små, mellomstore og store. Felles for dem alle er at det er en møteplass, et kraftsenter og gjerne limet i bygda på mindre steder.

MAGISKE MØTEPLASSER

For møteplasser er helt avgjørende. Våre butikker er nettopp dette - møteplasser. Små, mellomstore og store. 87 butikker i 22 kommuner. Fra Andenes i nord til Terråk i sør. 

Faghandel, Coop Mega, Coop Prix, Extra, Coop Marked, Obs!, Obs! Bygg og Coop Byggmix. Navnene er forskjellige, målet er det samme. Det handler om mangfold og samhold. Slik som når årets Opptur-festival kan skilte med alt fra Eva Max og Broiler til Fiesta, Unge Pajero og T.P. Allstars. Samhold og mangfold.

Og ordet Samhold  begynner med en S. Slik som ordene Solidaritet. Sosial bærekraft. Samfunn. Samarbeid. Samvirkelag.

Saken fortsetter under bildet.

DER DU BOR: Coop Nordland har som mål at du skal finne en butikk, nettopp der du bor. Slik som her, på Myre i Vesterålen.SAMMEN FOR LIVET

For uansett hvilket navn det er på butikkene våre, så er det bare en ny og moderne versjon av Samvirkelaget. Et ord som også er et begrep. Det å virke sammen. Lagspill. Gjøre hverandre gode. Levere lissepasninger.

Opptur-festivalen er et resultat av at det er mange som jobber sammen. Sammen mot et felles mål. Det handler om å skape lysten til å bo. Lysten til å bli. Lysten til å komme. Lysten til rett og slett å være sammen. For en helg, en uke, et år - et liv.

SYNLIG ENERGI

Coop Nordland vet at hvis du skal skape livskraftige lokalsamfunn, så er du nødt til å få to pluss to til å bli fem. Ekspertene kaller det synergi, vi ser på det som Synlig energi. Det er gleden og gløden i blikket til barn og unge når de møtes. I hallen, på banen, i sporet, i korpset. Det er derfor vi i Coop Nordland støtter disse aktivitetene. Det er derfor vi støtter Opptur-festivalen.

Saken fortsetter under bildet.

DER DET BEGYNTE: Forbrukersamvirket ble på mange måter født i Sulitjelma, og da fortjener også bygda en ny og flott butikk.

Til sjuende og sist koker det ned til: Hvem er vi? Hvor vil vi? Og ikke minst, hva skal til for å lykkes? På alle de små stedene som er med på å lage et helt fylke. Vega, Vesterålen, Sømna, Salhus, Kjerrringøy, Sulis, Korgen, Steigen og Misvær.

Så stopper det ikke der. Våre butikker blir ofte inngangen til et arbeidsliv. Sommervikariater og helgejobber. Her får du lov til å kjenne på den sitrende følelsen av at du betyr noe. At din innsats er viktig. Du blir kjent med ordet kollega. Innser verdien av et fellesskap. Et ord som igjen er en annen versjon av Samvirke. Side om side - på samme lag - Samvirkelag.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISKE ØYEBLIKK: Når musikken nærmer seg crescendo, kjenner du at her og nå: Dette er livet!

Vi i Coop Nordland håper at du får en flott festival, med minner for livet. 

VÆR STOLT!

Helt til slutt. Vi mangler ett ord som begynner på S. Et ord vi vil at du skal ta med deg videre. Et ord som alltid vil hjelpe deg når motgangen kommer. For det vil den.

Vær Stolt!

Stolt over den du er.

Stolt over det du får til.

Stolt over stedet der kommer fra.

Så er vi i Coop Nordland stolte over at du er en av våre kunder!@

Du kan lese  mer om Coop Nordland her.