LEVER FOR JOBBEN: Anna Karlsen (tv) og Eva Bentsen er blitt fullstendig forelsket i Coop Extra på Rognan og vil gjør den til verdens beste.

– Vi har verdens
beste arbeidsplass

Skrevet for Coop Nordland
11.09.2018 00:01

Drømmen var ny og større butikk og nå er den gått i oppfyllelse.

 – Butikken har blitt så bra at vi nesten ikke har lyst til å dra hjem, sier butikksjef Eva Bentsen (43) og assisterende butikksjef Anna Karlsen (27) på Coop Extra på Rognan.

Arbeidet med å bygge om den gamle Prix’en begynte i april og 21. juni var det klart for storslått åpning.

– Det var kø utenfor døra den dagen, forteller Eva.

Saken fortsetter under bildet.

FULL RULLE: Tempoet er høyt på nye Extra på Rognan. Her er det butikksjef Eva Bentsen som kommer med neste forsyning til hyllene.

Coop inn med morsmelka

43-åringen er født inn i forbrukersamvirket, med en mor som jobbet på Prix Røkland. Og det var der hun selv startet karrieren som en 14 år gammel vasker. De ni siste årene har hun vært på Rognan.

 Anna er innflyttet fra Nordreisa, men hun fant tonen raskt med Eva.

– Vi tenker veldig likt og da er det ofte ikke nødvending å si så mye. Vi stiller begge like høye krav til oss selv og måten butikken skal fremstå på, sier Anna.

Saken fortsetter under bildet.

GØY PÅ JOBBEN: Assisterende butikksjef Anna Karlsen nøler ikke et sekund med å sjonglere litt, til ære for fotografen.

Knallhard innsats

Nå har de 700 kvadratmeter med salgsflate, post i butikk, egen spesialøl-hylle og et bredt utvalg med frukt og grønt. Det betyr igjen at det hele tiden er noe som skal etterfylles og passes på for de 14 ansatte i bedriften. Og her ligger nøkkelen til suksessen:

– Vi hadde aldri klart dette uten de utrolige flinke medarbeiderne våre.

Men hva gjør Eva og Anna på fritiden?

– Vi har ingen.

Ekte kjerringfotball

Noe som selvfølgelig er en aldri så liten overdrivelse, men det er et faktum at de to lever og ånder for butikken og kundene. Men én ting er hellig og det er fotballtreningen hver søndag.

– Da setter vi av 45 minutter og samler damene som går under navnet Kjerringfotball.

Det blir tre kvarter med maksimal innsats og knallharde taklinger.

– En flott måte å rense hodet og få trim samtidig.

Saken fortsetter under bildet.

SVEVER AV LYKKE: Eva Bentsen og Anna Karlsen er hoppende glade over at de har fått en ny og flott Extra som gir kundene både topp utvalg og lave priser.

Så blir det selvfølgelig tid til barn, familie og turer i skog og mark. Og en og annen konsert.

– Det er et utrolig flott kulturtilbud her på Rognan og det er mange frivillige som legger ned en formidabel dugnadsinnsats.

Månedens medarbeidere

Innsatsen til de to handlekraftige damene har blitt lagt merke til og nå er de kåret til månedens medarbeidere i Coop Nordland.

– En stor ære som vi tar imot med ydmykhet. Det er alltid hyggelig at noen legger merke til innsatsen du legger ned, sier Eva Bentsen og Anna Karlsen.