KLAR TIL INNSATS: – Hvis det er noen bedrifter i Salten som trenger hjelp til å få utformet et budskap eller trenger en sparringspartner når det gjelder valg av strategi, så er det bare å tak kontakt, sier daglig leder i Bodø Nu, Ståle Pettersen.

Vi kan hjelpe deg
og din bedrift

Skrevet for Bodø Nu Respons
26.03.2020 08:19

Akkurat nå er det et sterkt behov for rask og effektiv kommunikasjon. Bodø Nu Respons kan bistå din bedrift med nettopp dette.

Corona-viruset har på kort tid skapt en helt ny virkelighet i Norge. Vi kjenner alle på frykten for det uvisse. Spørsmålene er mange, svarene ikke alltid tilgjengelige.

Næringslivet i Salten har blitt rammet knallhardt. Daglig meldes det om permitteringer og innskrenkinger. Nettopp i en slik  situasjon er det svært viktig at din bedrift klarer å kommunisere effektivt både med ansatte, kunder og marked.

PLANLEGG FREMTIDEN

Dagens alvorlige situasjon kommer ikke til å vare evig. Derfor er det også helt avgjørende at man klarer å planlegge fremtiden. Hvordan blir sommeren? Høsten? Og, ikke minst, hvilke utfordringer vil din bedrift møte i 2021?

Det er her vi i Bodø Nu Respons kan bistå med både intern og ekstern kommunikasjon. Vår nettavis Bodø Nu har for tiden rekordhøye lesertall, noe som gjør at et ditt budskap vil nå svært mange i regionen vår. Det samme gjelder for annonser.

Akkurat nå har du helt sikkert mer enn nok med å holde hodet over vannet og takle de daglige utfordringene virusutbruddet har skapt. Da er det ikke alltid like lett å finne tid til de rette formuleringene eller tenke over hvordan du vil at ditt budskap skal utformes på både skriftlig og visuelt.

MEDIE-NORGE UNDER PRESS

Samtidig er det slik at inntektene til norske redaktørstyrte medier vil være under press de neste månedene, og reklameinntektene blir berørt. Norske medier skal bli foretrukket av annonsørene fordi vi er det beste alternativet for annonsøren. Slik bør det alltid være, også når krisen treffer oss alle.

Derfor vil vi også oppfordre bedrifter og institusjoner som har behov for annonsering, flytter investeringene fra sosiale medier til norske, redaktørstyrete medier. Dette vil være en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Er det noe du lurer på i forbindelse med dette, er det bare å ta kontakt med daglig leder Ståle Pettersen på telefon 91 10 96 98  eller via mail til

stale@bodo-nu.no