PERSONLIG VERTSKAP: Ekteparet Christine Løksti og Henry Hansen er stolte over å kunne tilby optimale kurs- og konferansefasiliteter på Rognan Hotell. – Dette er regionens beste møtehotell, sier de to.

–⁠ Vi møtes
på Rognan

Endelig kan vi møtes igjen og hva passer vel mer perfekt enn å samle folkene på et tradisjonsrikt og nyoppusset hotell i idylliske omgivelser?


Rognan Hotell er den ideelle plassen for kus, konferanser, kick-off eller incentiv-turer. Her kan dere treffe viktige beslutninger og legge nye strategier i rolige omgivelser på bryggekanten – året rundt.

Enten det er snakk om vennegjengen, ledergruppa eller salgskonferanser, så kan Rognan Hotell tilby skreddersydde løsninger.

Saken fortsetter under bildet.

VELKOMMEN!: Rognan Hotell står klar for å sørge for at du og dine kolleger får perfekte arbeidsforhold under kurset, konferansen eller strategisamlingen.

PERFEKT KNUTEPUNKT

Med sin beliggenhet er Rognan et perfekt knutepunkt med deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland. Du kjører bil eller tar tog. Fra Bodø tar det én time, fra Mo under to timer.

Hotellet drives av ekteparet Christine Løksti og Henry Hansen.

– I dagens marked blir stadig flere kunder, både private og bedrifter, mer og mer opptatt av bærekraft. Derfor er det et stort poeng for oss at vi har en så lokal tilhørighet som mulig, sier Henry Hansen.

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE MØTEROM: Topp moderne møterom gjør at Rognan Hotell er ditt førstevalg når du skal arrangere kurs eller konferanser i regionen.

Han og Løksti har etablert selskapet CHH AS. Totalt er det snakk om en investering på over 25 millioner kroner når Rognan Hotell har blitt forvandlet til en liten perle med magisk fjordutsikt. Hansen har lang erfaring fra ulike hoteller, senest som direktør ved Scandic Havet i Bodø. Løksti har tidligere jobbet i Forsvarsbygg.

Saken fortsetter under bildet.

GOURMET-MENY: Menyen på Rognan Hotell inneholder spennende retter, basert på lokale råvarer inspirert av det internasjonale kjøkkenet.

HÅNDLAGET KVALITET

Et sentralt stikkord for en vellykket konferanse eller et kurs til terning seks er maten. Og her har Rognan Hotell lagt lista høyt. Nå er det håndlaget kvalitet som står i fokus, med hjemmebakt brød, eget røykeri, hjemmelaget syltetøy og lokale urter.

Hotellet har ulike konferansemenyer og du kan også få komponert din egen meny. Du kan velge mellom gourmet-middag i restauranten eller en uformell tapas på bryggekanten.

Saken fortsetter under bildet.

MAGISK UTSIKT: Fjord og himmel bli en naturlig del av interiøret på Rognan Hotell, hvor du som gjest eller konferansedeltaker kan finne både ro og inspirasjon.

LOKAL TILHØRIGHET

– I dagens marked blir stadig flere kunder, både private og bedrifter, mer og mer opptatt av bærekraft. Derfor er det et stort poeng for oss at vi har en så lokal tilhørighet som mulig, sier Henry Hansen.

På Rognan Hotell har du også fine muligheter til å kombinere en faglig samling med frisk natur. I samarbeid med Saltenguidene tilbyr hotellet hundekjøring. Hotellet samarbeider også med fiskeskøyta «Trøndergut» som ligger ved brygga. Sammen tilbyr de båt- og fisketurer på fjorden.

Saken fortsetter under bildet.

 TRAPP I NY DRAKT: Den legendariske trappa på Rognan Hotell er beholdt, men den har fått en ny og dempet design.

Rognan Hotell ligger sentralt plassert, samtidig er du sikret ro og harmoni rundt det faglige arbeidet. Hva er bedre enn å ta en liten beinstrekk langs den vakre fjorden for å samle tankene før neste økt?

SUMMEN AV ALT

Henry Hansen og Christine Løksti har begge vært deltakere på en lang rekke kurs og konferanser i sine tidligere yrker. De vet nøyaktig hva som må til for at brikkene skal falle på plass:

– Det er summen av alle de små detaljene som til slutt avgjør om du kan reise hjem med et lite smil om munnen, vel vitende om at dere har kommet et langt og viktig skritt videre, konkluderer ekteparet.

Du kan lese mer om Rognan Hotell her.

ROLIG LOBBY: Uansett hvor du befinner deg i hotellet, er du omgitt av en stilren og rolig atmosfære som innbyr til både kreative tanker og refleksjon.