SPENNENDE MULIGHET: Som medarbeider i AKVA group får du "frihet under ansvar" og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi søker en selvstendig servicetekniker med EL-fagbrev

Vil du jobbe for verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen? Har du en dyp lidenskap for en grønn næring i den blå åkeren? Brenner du for å jobbe for å forbedre både kundens og vår egen påvirkning innen bærekraft. Da har vi jobben for deg


Hva er vi på jakt etter?

Vi er på jakt etter en selvstendig og utadvendt tekniker som vet verdien av god service. Du sitter med god kunnskap om automasjon, elektro, IT, datastyring, ROV, teknologi og mekanikk. Du har fagbrev innen automasjon eller elektro, gjerne begge deler.

Hvem er vi?

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen. Ettersom moderne oppdrett og teknologien er blitt mer avansert, har behovet for profesjonell service og forebyggende vedlikehold økt. AKVA group tilbyr global profesjonell service og support på alle produkter.

Saken fortsetter under bildet.

VERDISKAPING: Hos. AKVA group vil du jobbe for et konsern som har fulgt oppdrettsnæringen fra sin spede begynnelse. Du vil jobbe for en ledelse som deler lysten til å skape arbeidsplasser, utvikle lokalsamfunn og bidra til at millioner av mennesker får sunn og næringsrik mat.

Hvor skal du jobbe?

Med Bodø som base vil du ha hele Salten og til dels Helgeland som arena. Her ligger det flere fremoverlente bedrifter som satser innovativt. Og det er her du kommer til å spille en sentral rolle.

Hva bli oppgavene dine?

  • Oppfølging av våre kunder i regionen
  • Installasjon av nytt utstyr og anlegg
  • Serviceoppdrag på utstyr hos kunder
  • Feilsøking, assistanse og testing av utstyr
  • Deltakelse i vaktordning og støtteorganisasjon

Hvilke egenskaper har du?

  • Evnen til å utvikle god forståelse for styresystemer
  • Flink til å gjøre deg forstått på norsk og engelsk
  • God til å tenke utenfor boksen og komme opp med løsninger
  • Noe fleksibel med tanke på arbeidstid

Saken fortsetter under bildet.

VERDENS STØRSTE: AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen.

Hvorfor jobbe for oss?

Du vil jobbe for et pionerselskap som hele tiden ligger i forkant av utviklingen. 

Du vil jobbe for et konsern som har fulgt oppdrettsnæringen fra sin spede begynnelse. Du vil jobbe for en ledelse som deler lysten til å skape arbeidsplasser, utvikle lokalsamfunn og bidra til at millioner av mennesker får sunn og næringsrik mat.

Du vil jobbe for en global leverandør er som er til stede i alle markeder med kontorer i Norge, Danmark, Skottland, Litauen, Spania, Hellas, Tyrkia, Chile, Canada, Kina og Australia.

Du vil jobbe for et konsern der du får «frihet under ansvar», med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Høres dette spennende ut?

Klart det gjør.

Søk her.

Flere spørsmål? 


Vennligst kontakt:

Vegard Hansen Bolin

Koordinator/Service Technician

T: 923 00 021

Du kan lese mer om AKVA Group her.