KLARE FOR Å HJELPE: Gjengen på Gmax i Bodø er klare for å hjelpe deg med julehandelen.

- Vi tømmer butikken for å bli Intersport!

Skrevet for G-Max
11.12.2019 11:10 - OPPDATERT 11.12.2019 11:33

I august kom nyheten om at Gresvig omgjør alle sine butikker til Intersport. Hos Gmax i Bodø ser de frem til å kunne vise frem en flunkende ny butikk på nyåret.

– Men først skal vi gjøre oss ferdige med det store lagersalget vi har gående her på Gmax - Deretter fokuserer vi på Intersport, sier varehussjef Dan Robert Sandmo.

LAGERSALG: - Vi får stadig påfyll av nye kvalitetsvarer, sier Varehussjef Dan Robert Sandmo.

IKKE EN NEDLEGGELSE

De siste månedene har de solgt unna varelagrene til fem andre Gmax-og Gsport-butikker i regionen, for å bli klar til å fremstå i ny drakt i løpet av vinteren.

– Noen tror vi har opphørssalg, siden vi har opptil 70% avslag, men faktum er at butikken går godt, og at dette er noe vi gjør for å hjelpe kjeden med å etablere et best mulig Intersport-varehus her og andre steder, sier varehussjefen.

TØMMER BUTIKKEN: Butikken tømmes som følger av overgangen til Intersport.

STADIG PÅFYLL AV VARER

Salget med opptil 70% rabatt pågår så lenge de har varer. Og de
får hele tiden påfyll av nye kvalitetsvarer som skal prises ned, og plasseres ut i butikken.

-70% AVSLAG: Hos Gmax i Bodø er det gode muligheter til å gjøre et godt førjulskupp!

– Hvis du var innom i forrige uke, vil du likevel finne massevis av nye, fantastiske produkter nå, og i ukene frem mot jul. Vi fyller på kontinuerlig, og nå kan du gjøre fantastiske kupp på ski, klær og turutstyr, for å nevne noe!

Egentlig vil jeg bare anbefale alle å komme innom og se!


INTERSPORT

Overgangen til Intersport er noe hele staben ser frem til.

– Intersport har utviklet seg til å bli verdens største aktør innen sportshandel, så dette blir veldig spennende. Vi får tilgang på en rekke fantastiske produkter, og vi gleder oss stort til å vise dette til våre fantastiske kunder, avslutter varehussjefen.