STERK VEKST: INTUNOR er i sterk vekst og trenger stadig nye medarbeidere. Vi tilbyr spennende muligheter innen regnskap, økonomi, teknologiutvikling og personal - internt og på vegne av spennende oppdragsgivere.

Vi trenger deg!

På jakt etter en ny jobb? Da har vi noen veldig gode nyheter til deg.

Hvem er vi?

 Jo, vi er INTUNOR. Et konsern som samler et bredt spekter av tjenester innen økonomi, finans, digitalisering og personal, i et sterkt tverrfaglig miljø. Vi er spesialister på økonomiske og administrative funksjoner, som leverer komplette, kundeorienterte løsninger og sømløs teknologi.

STYRKER LAGET

Nå trenger vi å styrke laget vårt i Bodø. Og vi trenger flere typer mennesker. Alt fra autoriserte regnskapsfører til rådgivere.

Her kan du lese mer om hva vi kan tilby deg.

Og hvem er du?

Vi vet ikke hvor du jobber i dag. Kanskje er det i en bank, et finanshus eller innen eiendom? Du kan være revisor, controller, ha ansvar for compliance eller digital utvikling. Du kan ha to, fem eller ti års erfaring. Men du kan faget. Og du brenner for det.

STOR BREDDE

Du finner stor glede i å bistå våre kunder, slik at de kan konsentrere seg om det de er best på. Her får du jobbe sammen med gründere som er på vei inn i markedet, familiebedrifter, SMB-selskaper og tunge, børsnoterte konsern.

Hvilket bringer oss til et springende punkt. For vi er sikre på at vi har drømmejobben du ikke visste eksisterte. Men så kan også du være den som sitter på en kompetanse vi ikke visste at vi trengte.

Her finner du jobbene våre.

MANGE MULIGHETER

Vil du få anledning til virkelig å fordype deg i faget ditt? Ønsker du å gjøre karriere? Hos oss finnes det ingen begrensninger, bare muligheter.

Interessert?

Selvfølgelig er du det.

Så da tar du kontakt med HR-ansvarlig Helene Dyb Aarøe på +47 92 41 67 31 eller [email protected].

 Vi gleder oss til å høre fra deg.