PÅ LEDERJAKT: Disse seks, toppmotivert medarbeiderne hos Personalhuset i Bodø leter etter en ny avdelingsleder. – Vi har byens beste arbeidsmiljø, sier (f.v.) Astrid Kristiansen, André Eriksen, Mona Lahchoub, Maria Katrin Grønhaug, Elisabeth Haugvik og Malin Strand Røe.

–⁠ Vi trenger deg
med på laget!

En offensiv bedrift med byens beste arbeidsmiljø jakter på en ny avdelingsleder. Er det deg?


Det hersker en sterk optimisme i Nord-Norge. Særlig stor er den i Nordland og Bodø. En rekke spennende prosjekter skal realiseres, bedrifter vokser og nye bedrifter dukker opp.

Da er det én ting som blir nøkkelen til suksess, nemlig å finne de rette folkene. Det er her Personalhuset i Bodø kommer inn. Med hele Nord-Norge som nedslagsfelt, har de oppgaven med å spore opp flinke fagfolk - i alle bransjer.

ALLTID NOE NYTT

– Jeg har vært her i sju år og lærer fortsatt noe nytt hver dag. Det er det som er så fascinerende med denne jobben, sier Malin Strand Røe.

Hun er en av seks ved kontoret i Bodø. Et kontor som er preget av et usedvanlig tett samhold:

– Vi er en sammensveiset gjeng som også møtes utenfor arbeidstid. Vi drar på trening sammen og vi er veldig glade i å avholde sosiale sammenkomster. Det er viktig å trives på jobb, fremholder Mona Lahchoub. Hun sto i bresjen da det ble arrangert husfest på tvers av alle bedriftene i Central Atrium i Dronningens gate.

Hos Personalhuset er det alltid rom for å utforske nye løsninger, det å tenke utenfor boksen er en del av selskapets identitet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD KOMBINASJON: Personalhuset i Bodø store nok til å hjelpe, men samtidig har de en dyp, lokal forankring som sørger for at bedriften kan tilby kundene skreddersydde løsninger. F.v. Astrid Kristiansen, André Eriksen, Mona Lahchoub, Maria Katrin Grønhaug, Elisabeth Haugvik og Malin Strand Røe.

SOLID BEDRIFT

– Her føler du virkelig at de andre har ryggen din og at du blir tatt skikkelig vare på, understreker den nyeste medarbeideren, André Eriksen.

Med et stort antall fornøyde kunder og gode tall i regnskapet, ligger alt til rette for videre vekst. Nå trenger Personalhuset en ny avdelingsleder.

– Du kommer til «dekket bord» i kraft av en dedikert og selvgående stab. Så vi er sikre på at den rette personen vil tilføre oss det lille ekstra både i kraft av erfaring, kompetanse og evnen til å forsterke en allerede sterk merkevare, sier Astrid Kristiansen.

Du kan lese mer om Personalhuset her.

 

LOKAL FORANKRING

Som avdelingsleder vil du jobbe i skjæringspunktet mellom ledelse, planlegging og operativt arbeid. Personalhuset er en del av Otiga Group, et nordisk konsern bestående av flere selskaper innen rekruttering, bemanning, omstilling og konsulenttjenester.

– Vi store nok til å hjelpe, men samtidig har vi en dyp, lokal forankring som sørger for at vi kan tilby kundene skreddersydde løsninger, understreker Maria Katrin Grønhaug.

For det er kombinasjonen av faglig tyngde og inngående kunnskap om det regionale næringslivet som gjør at Personalhuset vet hva som passer best for den enkelt kunde.

BRENNER FOR JOBBEN

– Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb. Bare det er jo et stort privilegium. Så er det en stor tilfredsstillelse å vite at du aktivt er med på å hjelpe det nordnorske næringslivet til økt verdiskaping, forteller Maria Katrin Grønhaug.

Elisabeth Haugvik styrer avdelingen frem til ny avdelingsleder er på plass:

– Det er en ære å få lede en så selvstendig og dedikert gjeng, sier hun.

Nå ser disse seks frem til å bli kjent med deg. Du som føler at dette er jobben du har drømt om.

Er du noe du lurer på? Har du noen spørsmål?

Da tar du kontakt med:

Tom Monclair Larsen

Direktør Search & Selection

E: tml@personalhuset.no

M: 982 95 141

Tommy Hoff Ødegård

Divisjonsdirektør

E:tho@personalhuset.no

M: 982 951 31

Du kan søke på jobben her.