LUKTEN AV FREMSKRITT: Nylagt asfalt bærer med seg en aroma av fremtid og fremskritt.

– Vi trenger deg
som vil vise vei

Elsker du utfordringer? Er du praktisk anlagt, påskrudd, initiativrik og en ekte lagspiller? Da kan vi tilby deg verdens beste jobb.

Vi i Nordasfalt trenger flere folk. Men ikke hvem som helst. Vi jakter på deg som kjenner på stoltheten over en jobb som er utført til terningkast seks. Som vet at logoen til Nordasfalt betyr kvalitet.

NÅR DU FÅR GÅSEHUD

Dette er ikke en jobb som passer for alle, men for de rette folkene blir det en hverdag som aldri er kjedelig. Hvor du får ansvar og tillit. Hvor hele oppdraget henger på at nettopp du skjønner hva som må til. Det er også derfor du får gåsehud når du retter ryggen og ser hvor flott det ble. Du får et tett og lidenskapelig eierforhold til jobben din.

Saken fortsetter under bildet.

LAGARBEID: Asfaltlegging er en nøye koreografert ballett hvor alt må stemme - samtidig.

Har du lest så langt, er du garantert en av dem vi jakter på. Og vi har to avdelinger som trenger flinke hoder, dyktige hender og godt humør.

SEIERS-VALSEN

Asfaltgjengen er de som sørger for legging av asfalt på alt fra gårdsplasser til E6. Her trenger vi:

  • Maskinkjører
  • Maskinstiller
  • Limbilsjåfør
  • Håndarbeider
  • Valser

Og nettopp dette med valsing er særdeles viktig. For valsen spiller en uvurderlig rolle når det gjelder finish og perfekt sluttprodukt. Du må gjerne har førerkort C/CE, men dette er ikke et absolutt krav.

Saken fortsetter under bildet.

VEIEN VIDERE:  Du kommer deg ikke frem, så helt uten at noen har skapt en god vei.

ET EKTE LAGARBEID

Det som derimot er helt nødvendig, er at du trives med å gjøre andre gode. Det er fem personer på et asfaltlag og det hele er koreografert som en ballett. Har du i tillegg et øye for detaljer og stor sans for presisjon, ja da er du definitivt den rette personen.

Dette er en sesongjobb – hvor enkelt dager kan bli lange. Noe reising blir det også. For de som virkelig skiller seg ut kan det bli aktuelt med fast ansettelse.

Saken fortsetter under bildet.

VARIERT HVERDAG: Hos Nordasfalt er du sikret et topp arbeidsmiljø og en svært variert hverdag.

ALLTID NYE UTFORDRINGER

Ressursteamet vårt gjør det meste – og litt til. Her må du ha førerkort C eller CE. Dette er jobber som omfatter alt fra tunnellvask og asfaltfresing til lastebilkjøring, hjullasterarbeid og maskinflytting. Dette passer perfekt for deg som er påskrudd og som elsker å ta initiativ.

Perfekt, ikke sant?

Det var slike jobber du ønsket å finne.

Du kan søke på jobbene her.