Stortrives i leiligheten: Sissel Vollan og Paul Karlsen byttet ut eneboligen i Greisdalslia med en lettstelt leilighet i Øvre Lagård Terrasse.

– Vi var i trygge hender
fra dag én

Skrevet for Privatmegleren

Da Sissel og Paul skulle selge eneboligen på Mørkved og finne seg en leilighet i byen, sørget Privatmegleren for at hele prosessen gikk som en drøm.

 – Det er ikke bare å selge et hus du har eid i 29 år. Det blir som å ta farvel med et familiemedlem. Men huset på Mørkved var blitt for stort til bare oss to. Løsningen ble en leilighet i Rønvik, forteller Sissel Vollan (59) og Paul Karlsen (62).

Profesjonell hjelp
Å selge et hus kan fort bli en lang og omstendelig prosess hvor det er tusenvis av detaljer å huske på. Det er her en profesjonell eiendomsmegler kan gjøre livet betydelig enklere.

Saken fortsetter under bildet.

Trygt og sikkert: Salg av hus er en omfattende prosess. Sissel Vollan og Paul Karlsen er glad for at det hele ble profesjonelt og effektivt gjennomført av Privatmegleren.

– For oss handler det utelukkende om å skape en trygg og smertefri prosess, sier daglig leder og partner Astrid Kristiansen i Privatmegleren Bodø.

Kvalitet i alle ledd
Det betyr igjen at det ikke er noe poeng å selge flest boliger fortest mulig, men å sørge for at interessene til både selger og kjøper blir ivaretatt på best mulige måte. Nøkkelordet er kvalitet – ikke kvantitet.

Da er det helt avgjørende at megleren du velger har en inngående kunnskap om markedet og til en hver tid har oversikt over hva som rører seg.

– Det var faktisk Astrid som tipset oss om denne leiligheten, selv om det ikke var de som skulle selge den, sier Paul.

Skapte et nytt hjem
Og leiligheten han snakker om er parets nye hjem i Øvre Lagård Terrasse i Rønvik. Sissel og Paul har brukt mye tid på å sette sitt personlige fingeravtrykk på boligen.

Saken fortsetter under bildet.

Flott utsikt: Fra ballkongen har Sissel Vollan og Paul Karlsen en flott utsikt over Bodø havn, med Børvasstindene, Sandhornet og Fugløya i horisonten.

De er også særdeles fornøyd med den fantastiske utsikten fra ballkongen, hvor Børvasstindene, Sandhornet og Fugløya troner majestetisk ute i horisonten 

En god dialog
Salget av eneboligen i Greisdalslia gikk kjapt og effektivt – og prisen ble hyggelig.

– Som sagt, hastighet er ikke det primære, det er viktig å ta seg god tid og skape en dialog med selgeren, sier Astrid Kristiansen.

Hun sørget også for at huset ble stylet, fotografert og at det ble laget et solid prospekt som viste frem boligens mange muligheter og fortrinn.

Saken fortsetter under bildet.

En ny hverdag: Et sentrumsnært liv med mange tilbud i gangavstand var én av grunnene til at Sissel Vollan og Paul Karlsen flyttet fra Mørkved til Rønvik.

For Sissel og Paul var det ikke bare lett å forlate huset de hadde eid i 29 år, men nå opplever de fordelene med mindre vedlikehold og en sentrumsnær bolig.

Varm anbefaling
– Vi gruet oss nok litt til å sette i gang med hele prosessen, men da vi fikk med oss Astrid Kristiansen og Privatmegleren på laget, gikk alt knirkefritt.

­– Vi følte oss virkelig i trygge hender fra dag én og kan absolutt anbefale henne til andre som vurderer å selge eller kjøpe bolig, sier Sissel Vollan og Paul Karlsen.