– Når gjestene forlater restaurantene med et stort smil om munnen, så kommer gåsehuden. Det er lite som slår følelsen av at du har forvandlet dagen til andre mennesker.
Emily har jobbet på Olivia siden starten og føler seg som fisken i vannet:
– Ingen dag er lik, og du møter hele tiden en masse trivelige folk. Så har vi her på restauranten blitt til en stor vennegjeng som støtter og hjelper hverandre. Det blir ikke bedre enn det.
DET HANDLER OM GODE GJESTEOPPLEVELSER
Olivia har tatt Bodø med storm og nå trenger de flere servitører. Det er en jobb Emily virkelig kan anbefale:
– Det handler om å skape gode opplevelser for gjestene og når vi har en helt super meny, så blir ikke dette så vanskelig.
Saken fortsetter under bildet.
Selv har hun blitt intenst forelsket i «Parma ai pomodori secchi», en hvit pizza med mozzarella, parmaskinke, chèvre, soltørkede cherrytomater, ruccola, honning og pinjekjerner.
Så liker hun da også å lage mat hjemme på kjøkkenet. Gjerne pasta med fløtesaus, avocado, ovnsbakt kylling og parmesan.
ØKER KAPASITETEN
I midten av juni åpner Olivia del to av lokalene og da er de oppe i nesten 500 sitteplasser, uteserveringen inkludert. Dette er nok en grunn til at de trenger flere servitører:
– Du trenger ikke ha utdanning eller erfaring, vi er på jakt etter de rette personene, sier åpningsansvarlig Mathias Bjartveit.
Olivia vil gjerne ha tak i deg som liker å prate med folk, som er utadvendt og serviceinnstilt. Du har høy arbeidsmoral og er «påskrudd».
– Vi sørger for tett oppfølging og opplæring på jobben. Her er det også gode karrieremuligheter for de som ønsker å få mer ansvar. Denne jobben er du mye med på å skape selv, understreker Bjartveit.
Saken fortsetter under bildet.
ET LITE STYKKE ITALIA
Det er lidenskapen til italiensk kjøkken og kultur som er det bankende hjertet i Olivia. Et omfangsrikt vinkart består følgelig kun av italienske viner - fra hele landet. Du vil også finne detaljer som italiensk brus i tillegg til italienske råvarer som Olivia importerer selv – alt fra pizzamel og skinke til pasta og tomater.
Så har Oliva tatt høyde for at de nå er i Bodø og dermed kan du bestille «Frittura di lingue di merluzzo» som er stekte torsketunger med aioli og «Stoccafisso»; grillet tørrfisk på italiensk vis med potet, selleri, tomat, oliven og kapers.
Det faktum at de har lunsj-åpent er et tilbud som Bodø-folket har vist seg å sette stor pris på.
Saken fortsetter under bildet.
TOPP ARBEIDSMILJØ
Når Emily Larsen koser seg på jobb, er det ikke uten grunn. Olivia er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work flere år på rad. De kan også glede seg over at de kom på listen over Europas beste arbeidsplasser.
Hos oss får du mange muligheter til å heve kunnskapen din. For deg som ønsker å lære mer om mat og vin, har de vi flere kurs i restaurantene våre gjennom året. Hvis du går med en liten drøm om å bli sommelier, altså vinkelner, betaler de Olivia 60 prosent av utdannelsen din.
Saken fortsetter under bildet.
Nå er Olivia på jakt etter de som ønsker å jobbe mye, men også de som vil jobbe mindre. Fleksibilitet er et nøkkelord, og noe som er høyt verdsatt blant medarbeiderne i Olivia. Du kan fint kombinere jobb og studier, det er helt opp til deg hvordan du ønsker å gjøre det.
Dette høres spennende ut, ikke sant?