VENTER PÅ DEG: Medarbeiderne i Zahl Transport venter på at du skal bli med på laget. Fra venstre: Rune, Ståle, Kenneth, Anders, Jacob, Helge, Thomas, Per-Jonas, Eirik Andre og Stefan. Sigmund var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Vil du bli med på vinnerlaget?

Topp miljø, stor frihet og verdens beste utstyr. Nå vil gjengen i Zahl Transport ha med nettopp deg på laget.


– Verdens beste arbeidsplass, kommer det kontant fra Ståle Brasetvik.

Han har vært i selskapet i 15 år, noe som egentlig er svar godt nok på hvor godt han trives.

SCANIA OG PALFINGER

Zahl Transport har helt siden starten i 1983 hatt et kontinuerlig fokus på kvalitet og kompetanse. Ettersom bedriften har vært i stor vekst de siste årene, har bedriften gjort store investeringer i topp moderne utstyr.

Saken fortsetter under bildet.

 SELVSTENDIG JOBB: I Zahl Transport får du store muligheter til å utforme din egen hverdag, samtidig som det forventes at du er villig til å stå på når det kreves.

– Vi kjører med Scania biler utstyrt med kraner fra Palfinger, sier Helge Steiro.

Dette er to verdensledende merker fra henholdsvis Sverige og Østerrike, som borger for høy kvalitet og stor driftssikkerhet. Vår visjon er å kunne serve kundene våre på en profesjonell og effektiv måte. Med godt utstyr og dedikerte medarbeidere mener vi at vi er en av de beste aktørene på markedet.

Saken fortsetter under bildet.

STERK VEKST: – Vi opplever en sterk etterspørsel av tjenestene våre og nå trenger vi flere flinke folk, sier Helge Steiro i Zahl Transport.

Det er viktig for oss at våre ansatte trives i bedriften. For å legge til rette for trivsel, sier Helge Steiro at de har fokusert på å ta med de ansatte når nye investeringer skal gjennomføres. Det er de ansatte hos oss som er ekspertene på hvordan oppdragene kan løses på best mulig måte. Bedriften har derfor lagt stor vekt på inkludering av de ansattes ønsker og behov i byggingen av de ulike bilene.

ØKENDE OPPDRAGSMENGDE

Zahl Transport har nå fem nye biler i bestilling. En av disse kan bli dine hvis du slår til på muligheten som nå åpner seg. For med en økende ordretilgang trenger selskapet to til tre nye sjåfører.

– Denne jobben kan anbefales på det varmeste. Ingen dag er lik og du får lov til å ta ansvar over det du skal gjøre, sier Jacob Paulsen. Han har sju års fartstid bak rattet hos Zahl Transport.

Saken fortsetter under bildet.

VARIERT HVERDAG: Som kranbilsjåfør er ingen dager like og du får også stor frihet under ansvar.

Noe av det som gjør disse jobbene attraktive, er at hver enkelt sjåfør får stor frihet under ansvar. Et annet forhold som er viktig for noen, er at bedriften forsøker å tilrettelegge for den enkelte som har behov for å primært jobbe i nærområdet.

– Det betyr at vi slipper lange turer, og dermed kan dette fint kombineres med et familieliv og fritidsinteresser, sier Anders Tjærandsen. Med seks måneders fartstid er han den nyeste på laget.

STOR BREDDE

Kranbiloperasjonene til Zahl Transport dekker faste, store kunder som blant annet Gunvald Johansen og Julius Jakhelln, og i tillegg har de løpende oppdrag innen et bredt spekter. På vinterstid har de flere brøytekontrakter som håndteres med hjullastere.

I tillegg kan de tilby et utendørs lager på 6700 kvadratmeter og et innendørs lager på 800 kvadratmeter.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP UTSTYR: Zahl Transport legger stor vekt på at de til enhver tid har topp moderne biler og utstyr.

Lagringsplassen utendørs ligger på dørstokken til sentrum, noe som betyr at dette er meget attraktivt for utbyggere som trenger å ha utstyr og materialer tilgjengelig når selve byggeplassen blir for trang.

MOTIVERTE MEDARBEIDERE

Zahl Transport vet at den egentlige verdien i selskapet ligger hos motiverte medarbeidere som er villige til å skape fornøyde kunder. Derfor bruker de også tid og penger på sosiale tiltak. Bedriften har en leilighet i ferieparadiset Hemavan i Sverige, som medarbeiderne kan leie. Nå planlegger de også å investere i en felles tur til Palfinger-fabrikken i Østerrike.

– Det er viktig for oss å vise at vi bryr oss om de som jobber her. Vi strekker oss langt for å legge forholdene til rette på alle måter, sier Helge Steiro i Zahl Transport.

Høres dette fristende ut?

Klart det gjør det.

Er du interessert?

Selvfølgelig.

Da tar du kontakt med :

Helge Steiro

M: 91 31 50 39

E: [email protected]

P.S.

Er du fortsatt litt usikker? Hør hva sjåfør Thomas Lindgren mener:

– Når du faktisk gleder deg til å dra på jobb, så er det et bevis på at du har funnet den rette plassen.