GLEDER SEG TIL Å MØTE DEG: Hotelldirektør Kine Willumsen og Salgsdirektør Sølvi Korsvik venter på at nettopp du skal fylle rollen som sales manager på Quality Hotel Ramsalt.

–⁠ Vil du ha det gøy
sammen med oss?

Brenner du for salg? Elsker du mennesker? Drømmer du om å skape den perfekte møteplassen? Da vil Kine og Sølvi veldig gjerne ha deg med på laget.


HVEM ER VI? 

1.juni 2021 åpnet Quality Hotel Ramsalt som ligger på havnepromenaden i Bodøs nye bydel Ramsalt. Hotellet har 14 etasjer, 250 rom, restaurant ved vannkanten, bar, treningsrom og kurs- og konferansefasiliteter med kapasitet til 700 personer. Her jobber det 120 personer fordelt på 50 årsverk.

HVEM LETER VI ETTER

En offensiv og selvgående sales manager som klarer å spore opp potensielle kunder og markeder, samtidig som vedkommende skaper interesse for hotellet.

  • Noen av oppgavene er som følger:
    Ivareta og følge opp eksisterende kundeportefølje
  • Utvikle og vedlikeholde langsiktige kunderelasjoner
  • Drive oppsøkende salg for å tiltrekke nye kunder
  • Lage og presentere tilbud og avtaler
  • Følge opp kunder gjennom hele salgsprosessen, fra første kontakt til avslutning av avtale
  • Arbeide tett med interne avdelinger for å sikre at kundenes behov blir ivaretatt.
    Saken fortsetter under bildet.

DEN NYE BYDELEN: Quality Hotel Ramsalt (til venstre i bildet) ligger i et attraktiv område med spennende bedrifter ført opp i en spennende arkitektur.

HVEM ER DU?

Hva du har gjort, hvor gammel du er og hva som står på CV’en er faktisk ikke det aller viktigste. Vi er på jakt etter deg som elsker høyt tempo. Som vet at dette er en jobb hvor du får stor frihet til å utforme stillingen. Sammen med salgsdirektør Sølvi Korsvik og salgsteamene på Stokmarknes og i Harstad, skal dere kapre kunder og skape entusiasme.

HVORFOR BØR DU SØKE?

Fordi Quality Hotel Ramsalt er en drøm å presentere for kundene. Hadde hotellet vært en person ville beskrivelsen ha vært følgende: Raus, leken, varm, positiv og offensiv.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP MODERNE: Hotellet er topp moderne med en innbydende design og lun stemning.

Bodø er i sterk vekst og neste år blir byen europeisk kulturhovedstad. Flere norske mesterskap, Eurogym og godt over 1.000 forskjellige kulturarrangementer. Det betyr et år hvor du som sales manager får en helt unik mulighet til å jobbe frem leads. 

Akkurat nå har arbeidet med å bygge en ny flyplass og en ny by begynt. Det betyr at de kommende årene vil bli fylt med en sydende aktivitet, hvor Quality Hotel Ramsalt blir det perfekte møtestedet for en lang rekke aktører.

Konklusjon? Dette er kanskje en av de mest spennende jobbene i Bodø dette året. Og det beste av alt, den kan bli din!

P.S.: Kanskje jobber du allerede på hotellet vårt? Kanskje er du klar for å ta det neste steget?

I så fall, ikke nøl med å sende oss en søknad.

Du kan søke her.

Er det noe du lurer på? Har du noen spørsmål?

Da tar du kontakt med:

Sølvi Korsvik 

Salgsdirektør

Tlf: 916 36 606

solvi.korsvik@strawberry.no