LEVERER STAFETTPINNEN VIDERE: Vigdis Bjellånes skal i tiden fremover konsentrere seg om konsern-oppgaver. Nå blir det opp til Lars Myhre å styre Bodø-skuta til Intunor videre.

Vil være med på
å skape nye Bodø

Som liten gutt elsket han gangetabellen og matematikk. Nå er Lars Myhre den nye avdelingslederen for Intunor i Bodø.


– Jeg har en pappa som er ingeniør og en bror som er lege. Begge er fascinerende yrker, men jeg liker verken synet av blod eller sprøyter, så lege var fullstendig uaktuelt.

ROMA OG JUNKEREN

Lars Myhre er en ekte Rønvik-ramp som tidlig ble fanget av fotballen. Med AS Roma i hjertet og  Francesco Totti som sitt store idol, ble Myhre kjent som en løpssterk og pasningssikker venstreving på Junkerens A-lag.

Men det var tallene som bestemte yrkesvalget. Skjønt, det var ikke tallene i seg selv som gjorde at han ble siviløkonom og sikret seg en bachelor i revisjon og regnskap. Nei, det som fascinerte ham var hva tallene representerte.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRINGSLIVETS GODE HJELPERE: – Vår oppgave i Intunor er å bistå næringslivet slik at det kan skapes ytterligere lokale verdier, sier avdelingsleder i Bodø, Lars Myhre.

DEN STORE FORSKJELLEN

– Som regnskapsførere og rådgivere kommer vi hele tiden i kontakt med mennesker som har lyst til å skape noe. Folk som brenner for en sak, en bedrift, et produkt, unike tjenester. Og det er dette som er drivkraften, det å få lov til å bistå personer som vil gjøre en forskjell.

For slik er det også for Intunor.  Ja, de er blant Europas beste tallknusere, men det må handle om noe mer. Det er de personlige båndene som knyttes til kundene som gjør at jobben blir noe mer enn timer på et ark, det blir til et nettverk av verdier som skapes. Lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

 

FRA KONSERN TIL GRÜNDERE

Hvilket igjen er den store styrken til Intunor. For Lars Myhre kan sitte i Bodø og likevel få lov til å være med på store og særdeles komplekse oppdrag. Som da de skulle bistå Benn Eidissen og Adolfsen-brødrene med salg av barnehageeiendommer for nesten tre milliarder kroner.

– Du kjenner pulsen slå litt ekstra hardt når det handler om verdier på et slikt nivå. Samtidig kan det faktisk være like gøy å jobbe sammen med en gründer som er på vei inn i markedet.

MÅ FORVALTE TILLITEN

I en forretningsverden hvor tempoet øker hver dag og omstilling har blitt en konstant faktor, er gode rådgivere tvingende nødvendig. For medarbeiderne i Intunor er dette også en forpliktelse, de vet at verdiene skapes av kundene. Så blir det deres jobb å forvalte den tilliten de får.

Som ny sjef for Bodø-avdelingen er Myhre full av entusiasme for hjembyen. Da han kom hjem etter fem år i Oslo, slo det ham hvor offensivt næringslivet hadde innrettet seg:

LUKTEN AV SALT HAV OG OPTIMISME

– Du kjenner det i samme øyeblikk som du går ut av flyet. Det lukter salt hav og optimisme. Det er en kollektiv forståelse av at vi faktisk har klart å oppnå ting og er på vei mot en særdeles spennende fremtid. Bare prosjektet Ny by – Ny flyplass og Smart City er nok til å gi deg gåsehud.

Saken fortsetter under bildet.

 EN SPENNENDE FREMTID: – Da jeg kom hjem til Bodø etter fem år i Oslo, merket jeg med én gang den store endringen, nå var det optimisme og stolthet på hvert eneste gatehjørne, sier Lars Myhre.

Og det er her Lars Myhre så gjerne vil delta, sammen med sine dedikerte fagfolk.

– Vi vil være med på å skape nye Bodø.

Noe de er i stand til ved å lage egne team som jobber mot ulike sektorer og ulike kunder.

– Målet vårt er å tilby skreddersydde løsninger tilpasset kundens behov og budsjett.