FAGFOLKENE STÅR KLARE: Servicefolkene hos Gunvald Johansen Bygg er spente på hvilket oppdrag de blir satt til å løse. Kanskje blir du den lykkelige eieren. Bak f.v. Håvard Tverli, Harry Engseth og Geir Antonsen. Foran f.v André Brasetvik Jakobsen, Tor Sande og Bjørn Hansen.

Vinn 50.000
til oppussing

Skrevet for Gunvald Johansen Bygg
23.01.2018 10:12 - OPPDATERT 23.01.2018 12:07

Disse fagfolkene står klare til å fikse det vinduet du aldri rakk, gulvet som knirker eller sette inn klebersteinsovnen du alltid har drømt om.

 – Vi har rett og slett lyst til å hjelpe noen som virkelig trenger det, sier

salgsleder bolig hos Gunvald Johansen Bygg, Tom Erik Olsen.

Flott premie

Derfor utlyser firmaet nå en konkurranse hvor nettopp du kan bli den heldige vinner av en premie til en verdi av 50.000 kroner. Beløpet er da summen av materialer og arbeidstid. Alle som bor i Bodø kommune kan delta

Og da lurer du selvfølgelig på hva i all verden kan man få for dette beløpet? Veldig mye, viser det seg. Vi lar Tom Erik Olsen guide oss gjennom noen av mulighetene.

GLEDER SEG TIL Å HJELPE: Salgsleder bolig hos Gunvald Johansen Bygg, Tom Erik Olsen, gleder seg til å kunne sette dyktige fagfolk i gang med å løse nettopp ditt problem.

Bli kvitt gnagsåret

– Dette er en jobb som skal utføres av tømrerne i vår serviceavdeling. Det betyr at du som boligeier virkelig kan bli kvitt et av gnagsårene som har plaget deg i lang tid 

Olsen lister opp noen av mulighetene:

  • Sette inn takvindu slik at loftet blir forvandlet til et magisk atelier
  • Endelig få på plass den redskapsboden du skulle bygge i hagen
  • Omsider få byttet ut de vinduene som slipper inn den iskalde vinden
  • Skape hageplatting i MøreRoyal trelast, som holder skyhøy kvalitet
  • Få på plass en vakker og varmende klebersteinsovn
  • Montere de brann- og takstigene som du alltid har utsatt
  • Bli kvitt maset om stuegulvet som alltid knirker
  • Skape nytt utrykk på terrassen med nytt rekkverk i glass eller kompositt
  • Fikse døra på hytta, den som alltid må lirkes på plass
  • Innfri ønsket om en altan

Saken fortsetter under bildet.

NYTT KJØKKEN: Harry Engseth i full sving med å renovere et kjøkken i et eldre hus. Han er en av erfarne fagfolkene på serviceavdelingen til Gunvald Johnsen Bygg.

De har bygget Bodø

Gunvald Johansen Bygg er nok mest kjent for å ha vært med å skape det moderne Bodø. Selskapet som akkurat nå er i ferd med å bygge byens nye rådhus, står bak signaturbygg som Byparken, den nye brannstasjonen, det nye Hunstad-senteret, studentboligene på Mørkved og det som til slutt skal bli 1.500 boenheter på Hunstad Sør.

Saken fortsetter under bildet.

SMÅ OG STORE JOBBER: Geir Antonsen og kollegene hans tar små og store jobber når du trenger noe fikset i huset eller på hytta di. 

Så kommer det også en ny Byggmakker på Hunstad, et bygg som skal føres opp i massivt heltre – hovedsakelig gran.

Stort og smått

Mindre kjent er kanskje det faktum at selskapet har en egen serviceavdeling med 17 dedikerte tømrere som løser små og store oppdrag. Hver dag er de på farten i sine service-biler fullpakket med topp moderne utstyr.

– Absolutt ingen jobber er for små. Det er bare å ta kontakt med oss, så kommer vi frem til en god løsning, sier Olsen.

Konkurransen foregår på Gunvald Johansen Bygg sin nye Facebookside:
https://www.facebook.com/GunvaldJohansenBygg/photos/a.2078587422362516.1073741827.2078561489031776/2101548066733118/?type=3&fref=mentions